Michu B5 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymanek31 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Jeep Grand Cherokee 2002r, 4.7L V8 No to ladnie sobie pije gazu hehe. Inwestycja szybko sie zwroci:p Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka. ---------- Post dopisany at 20:26 ---------- Poprzedni post napisany at 20:25 ---------- Panowie takie male pytanie. .. bedzie ktos na miejscu w poznaniu w sobote zeby podłączyć mi na chwile komputer pod Audice???? Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 6001 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 ale zabalowalem... kumpel zdał inżyniera a do tego oświadczył się dziewczynie zaraz po tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 ale zabalowalem... kumpel zdał inżyniera a do tego oświadczył się dziewczynie zaraz po tym no to nieźle kolega w ten week oświadcza się z konińskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 ale zabalowalem... kumpel zdał inżyniera a do tego oświadczył się dziewczynie zaraz po tym ja 10min po zdaniu inżyniera urwałem zderzak w mojej starej audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 ale zabalowalem... kumpel zdał inżyniera a do tego oświadczył się dziewczynie zaraz po tym Czyżbyś sugerował że po zdaniu inżyniera tak zabalował że z głupoty się oświadczył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 nie wiem Co prawda balowaliśmy dopiero po oświadczynach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymanek31 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Panowie ponawiam pytanko czy ktos w sobotę jest na miejscu w poznaniu i moglby mi dosłownie na chwile podlaczyc kompa do Audicy? Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quattro80 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 ---------- Post dopisany at 15:31 ---------- Poprzedni post napisany at 15:29 ---------- gwarancji nie dam ale pewnie jakiś komputerek się snajdzie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymanek31 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Milo by bylo panowie jak by ktos mi pomogl - jeden blad wykasowac aby chciałem:) Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 No ja niestety na weekend wracam na chatę bo tak to chętnie bym pomógł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madbar Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Milo by bylo panowie jak by ktos mi pomogl - jeden blad wykasowac aby chciałem:)Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka. Jeśli będzie Ci się chciało, możesz podjechać do mnie do Kiekrza. Szczegóły możemy obgadać na PW. Powiniennem być w domu cały czas między 10 a 16. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Max widzę fajny mod dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 W sumie podnośnik nożycowy JLG 12m mam Badanie UDT mu się skończyło, więc można rzezać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi