rosool88 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4B5AJM Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Witam Panowie, orientuje sie ktos o ktorej trzebaby jechac na gielde autem zeby nie bylo za pozno i co by jeszcze byla szansa znalezc jakiegos kupca ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 6001 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaju77 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Witam. Ps. A na giełdzie jeszcze coś się sprzedaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4B5AJM Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 No chyba tak bo bylem ostatnio ale za pozno bylo i chyba 50 wjazd tylko nie chce jak debil za wczesnie jechac i marznac w niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaju77 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 za starych czasów, kiedy jeszcze wiele się działo to max 7:00 trzeba było się meldować na placu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 A z "łapaczami" gadałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4B5AJM Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 9 tys troche malo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 To kiepsko, ja z pół roku.jeździłem z kartmami ze sprzedam i odpuscilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Jedź na giełdę do Konina - tam ceny zawsze były horrendalnie wysoki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4B5AJM Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Jak niedlugo nie sprzedam to tez je zostawiam, zrobie co jest do zrobienia i sie nikogo nie bede prosil zeby je kupil, cena chce 10000 "trzeba" wlozyc 500 zl i auto jeszcze dlugo bedzie smigac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 A wystawiałeś na otomoto? Zawsze się jakiś kupiec znajdzie - prędzej czy później. Moja kumpela 2 lata temu kupowała B5 96 rok 1,8 sprawdzony i buliła około 8-9 tyś. Odradzałem jej bo to za drogo jak na ten model i w tym stanie ale się uparła i co zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rometer Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Kumpel sprzedaje .. 1200-1300PLNFelgi 5x112 18 sline Poznań Grunwald ? Tablica.pl Wejdą do b7 ? I czy były naprawiane ? Czy tylko dla kosmetyki malowane ? No i jeszcze jedno pytanie do ogółu. Pacjent Audi a4 b5 1.9 tdi Auto jedzie normalnie przyspiesza i wogóle miodzio. W sytuacji gdy jadę za autem i redukuje np. z 5 na 4 lub 5 na 3 i wciskam ostro gaz to auto zero reakcji, przyspieszenia itd. po prostu jakby silnik zawisł w czasoprzestrzenii... Narazie nie mam gdzie kompa podłączyć a może ktoś się spotkał z takim przypadkiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4B5AJM Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Jest na otomoto, ale slaby odzew, moze ludzie na wiosne czekaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Wiesz ja do tej pory sprzedawałem 2 auta. Za każdym razem było tak samo. Cisza, nikt nie dzwoni przez dłuższy czas a potem jeden telefon, przyjeżdżają i biorą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaju77 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Wiesz ja do tej pory sprzedawałem 2 auta. Za każdym razem było tak samo. Cisza, nikt nie dzwoni przez dłuższy czas a potem jeden telefon, przyjeżdżają i biorą. Całkowita racja - każde auto ma swojego klienta, tylko cierpliwości momentami brak:banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Panowie jakieś wiadomości/doświadcznia o trakcji Vredestein Ultrac Sessanta na mokrym?? Bo dylemat mam czy właśnie sessanty czy falken fk 453 Grześko, jak Twoje sessanty na mokrym? Jeśli chodzi i hamowanie i trzymanie na zakretach, to ruszanie to inna bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4B5AJM Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Tylko czasami szlak trafia jak umawiasz się z kimś i nie przyjeżdża, kto inny ma pretensje, że 14 letnie auto miało chociażby 1 element malowany, a jeszcze kto inny że przebieg za duży, to po co przyjeżdża oglądać jak w aukcji stoi jak byk przebieg auta, na życzenie mogę cofnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 pytanie 1: jaki najlepszy APC proponujecie ? 1L w normalnej cenie pytanie 2: wie ktoś kiedy fantastic będzie w Polsce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi