skubiii89 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 wiem wiem koza bedzie ale mam chyba -20 fabryczne, nie pamiętam kodu 1be? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Si, 1BE -20mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 myślałem że na początek nie było by najgorzej, a z czasem coś by sie ogarnęło, ale najpierw trzeba mieć jakies felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Grzesiek... czy przed wyjazdem zrezamy jeszcze ledy na tyl? Tylko ze ja nie mam czasu trza by walnac jakas nocke chyba Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 to po bukowinie zaraz musimy się zgadać. noc, dzień nie ma problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madbar Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 no to tez dobra rada, Karol, plytke wypaliles? ---------- Post dopisany at 18:56 ---------- Poprzedni post napisany at 17:55 ---------- a tak pozatym ja juz mam zamontowany zaczep http://i.imgur.com/qLbr2ST.jpg i ja też, i ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Ok Grzesiek. Madbar... mala rzecz a cieszy Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madbar Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Madbar... mala rzecz a cieszy Jeszcze jak.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Ok Grzesiek. Madbar... mala rzecz a cieszy Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka coś trzeba rozklejać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 6001 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Witam panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lele Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 jestem zmuszony, choć niechętnie, sprzedać audi:kwasny: dlatego mam pytanie, czy ktoś nie chciałby grilla od RS'a B5 albo Bix'ów od Grzecha? Możemy podmienić za pewną dopłatą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Ok Grzesiek. Madbar... mala rzecz a cieszy Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka coś trzeba rozklejać ? srubokret płaski i pokrywa zejdzie. ja zlozylem bez kleju ale trzyma na ta chwile elegancko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 6001 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Lele ile za tego Rs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 True Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 piechol, link nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Powinno być git - poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 vario po ile masz plastidipa w puszce czarnego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Slo, nie mam wcale, nie sprowadzam już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi