slo Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 aaa, jedynie allegro ? czy gdzieś w Poz kupię ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 6001 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Slo, nie mam wcale, nie sprowadzam już Ostatnio widzialem ze novol ma plasti dipa. ---------- Post dopisany at 21:05 ---------- Poprzedni post napisany at 20:57 ---------- aaa, jedynie allegro ? czy gdzieś w Poz kupię ? Novol w Skorzewie ma jakies 200 m od Krotoski Cichy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Slo, nie mam wcale, nie sprowadzam już Ostatnio widzialem ze novol ma plasti dipa. ---------- Post dopisany at 21:05 ---------- Poprzedni post napisany at 20:57 ---------- aaa, jedynie allegro ? czy gdzieś w Poz kupię ? Novol w Skorzewie ma jakies 200 m od Krotoski Cichy. obok mnie 2 Panie prowadzą sklep z farbami samochodowymi, idę tam jutro to mogę zapytać czy coś mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 jestem zmuszony, choć niechętnie, sprzedać audi:kwasny: dlatego mam pytanie, czy ktoś nie chciałby grilla od RS'a B5 albo Bix'ów od Grzecha? Możemy podmienić za pewną dopłatą może bixa bym wziął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasna Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 tajne info od Bartka potwierdzone Volkswagen wybuduje fabrykę we Wrześni | Puls Biznesu - rynek, akcje, spółka, przedsiębiorca, budżet tajne ... hmmm gruba kasa już miesiące temu klepnięta była na to - tylko ściemniali z lokalizacją ---------- Post dopisany at 21:36 ---------- Poprzedni post napisany at 21:32 ---------- tereaz jeszcze Amazon rekrutuje sporo ludzi .. budują wilelką halę logistyczną .. chyba w Sadach amazon w sadach na przeciwko firmy w której pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 do usłyszenia w poniedziałek:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 jestem zmuszony, choć niechętnie, sprzedać audi:kwasny: dlatego mam pytanie, czy ktoś nie chciałby grilla od RS'a B5 albo Bix'ów od Grzecha? Możemy podmienić za pewną dopłatą może bixa bym wziął Za późno :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 jestem zmuszony, choć niechętnie, sprzedać audi:kwasny: dlatego mam pytanie, czy ktoś nie chciałby grilla od RS'a B5 albo Bix'ów od Grzecha? Możemy podmienić za pewną dopłatą może bixa bym wziął Za późno :-) gdzie gdzie Ty się pchasz ---------- Post dopisany at 07:50 ---------- Poprzedni post napisany at 07:49 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Będę kupował Olej ... chyba od Dzika , ktoś chętny do wspólnego zamówienia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz16 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Będę kupował Olej ... chyba od Dzika , ktoś chętny do wspólnego zamówienia ? Skąd kolego jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Będę kupował Olej ... chyba od Dzika , ktoś chętny do wspólnego zamówienia ? Kiedy bedziesz zamawial? Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Będę kupował Olej ... chyba od Dzika , ktoś chętny do wspólnego zamówienia ? Kiedy bedziesz zamawial? Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka jeszcze mam ok 1000km do przeglądu, więc pewni jakoś na początku kwietnia, żeby pozbierać graty , dokupić co jeszcze poza potrzebne, żeby spędzić cała sobotę na planowanych przeglądach i wymianach i odgrzybianiu klimy itp ---------- Post dopisany at 17:25 ---------- Poprzedni post napisany at 17:25 ---------- Będę kupował Olej ... chyba od Dzika , ktoś chętny do wspólnego zamówienia ? Skąd kolego jesteś? Poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 A można też u Niego kupić Olej Mopar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 A można też u Niego kupić Olej Mopar? Nie mam pojęcia Ja zwykle kupowałem MOTUL-a ... ale zastanawiam się czy nie czas na zmiany na jakiś mniej popularny produkt Kiedyś wpadła mi jakaś kompletnie mało znana nazwa a firma "wyglądała" przyzwoicie Podobnie jak nei mam pojęcia co to jest MOPAR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Karol, ja mam do wymiany 3000km to ja sie do Ciebie dorzuce, olej i komplet filtrow. napisze do dzikusa o numery do mojej i sie zgadamy. :hi:Danielos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi