Sivy86 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Dobry wieczó Panowie:-) Dziś dzień zakończony rozwaloną miską i holowanie przez 20 km....Powiedzcie mi jak wygląda z dopasowaniem zamiennika miski olejowej? Przerabiał ktoś zamiennik?? Wg katalogu IC po zniżkach mam za 99 zł więc kusi. Ktoś tu ma dojście do Motula? to coś żeś Ty robił ? Nie zauważyłem zapadniętej studzienki...nasze mega zajebiaszcze drogi:decayed: Audi się wykrwawiło co do kropelki;-)
Kaju77 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Dobry wieczó Panowie:-) Dziś dzień zakończony rozwaloną miską i holowanie przez 20 km....Powiedzcie mi jak wygląda z dopasowaniem zamiennika miski olejowej? Przerabiał ktoś zamiennik?? Wg katalogu IC po zniżkach mam za 99 zł więc kusi. Ktoś tu ma dojście do Motula? Co do Motula to chyba lepiej nie trafisz jak tu http://a4-klub.pl/showthread.php?t=32035 mega błysk przesyłka Ps. Przykra sprawa, ale co zrobisz "taki mamy klimat" :mad:
Arkadiush Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2014 Dobry wieczó Panowie:-) Dziś dzień zakończony rozwaloną miską i holowanie przez 20 km....Powiedzcie mi jak wygląda z dopasowaniem zamiennika miski olejowej? Przerabiał ktoś zamiennik?? Wg katalogu IC po zniżkach mam za 99 zł więc kusi. Ktoś tu ma dojście do Motula? Co do Motula to chyba lepiej nie trafisz jak tu http://a4-klub.pl/showthread.php?t=32035 mega błysk przesyłka Ps. Przykra sprawa, ale co zrobisz "taki mamy klimat" :mad: takie mamy drogi
Sivy86 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Dobry wieczó Panowie:-) Dziś dzień zakończony rozwaloną miską i holowanie przez 20 km....Powiedzcie mi jak wygląda z dopasowaniem zamiennika miski olejowej? Przerabiał ktoś zamiennik?? Wg katalogu IC po zniżkach mam za 99 zł więc kusi. Ktoś tu ma dojście do Motula? Co do Motula to chyba lepiej nie trafisz jak tu http://a4-klub.pl/showthread.php?t=32035 mega błysk przesyłka Ps. Przykra sprawa, ale co zrobisz "taki mamy klimat" :mad: Dzięki wielkie:-) Oby taka ostatnia sprawa. Postanowiłem podnieść zawieche na serie...
Kaju77 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Opublikowano 14 Czerwca 2014 U mnie siedzi 1BE i też już przeżyłem chwilę grozy...na szczęście skończyło się na strachu.
Sivy86 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Opublikowano 14 Czerwca 2014 No też mam teraz 1BE i minus jest taki że duży ma skok....co mnie zgubiło;-/
Maxcudo Opublikowano 14 Czerwca 2014 Opublikowano 14 Czerwca 2014 ja u siebie na 1BE żadnych problemów nie miałem a teraz to już w ogóle
variocustoms Opublikowano 14 Czerwca 2014 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Teraz to słupy zaliczasz Wyklepane na Variofonie
Sivy86 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Teraz to słupy zaliczasz Wyklepane na Variofonie Hahahaha:-D
Maxcudo Opublikowano 14 Czerwca 2014 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Teraz to słupy zaliczasz Wyklepane na Variofonie czekałem na ten komentarz za dobre opony mam, gdyby były lipne to by się ładnie ślizgał, a tak chwycił i prosto w słup
Arkadiush Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2014 Michał teraz nie patrzy w dół co jest na drodze tylko wypatruje jak największy słup:grin:
niestandardowy Opublikowano 15 Czerwca 2014 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Czesc Panowie. Jakiegos spota trzeba by zrobic Pytanie mam, posiada ktos z was bagaznik na dach?
skubiii89 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Oj przydał by sie spot ale kurde tyle spraw mam teraz z tym ślubem że nie wiem kiedy bym wpadł :-( a może by tak lista na przyszly tydzień? Spróbuje sie ogarnąć :-) max jepa poskładał i może też by wpadł
Madbar Opublikowano 15 Czerwca 2014 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Czesc Panowie. Jakiegos spota trzeba by zrobic Pytanie mam, posiada ktos z was bagaznik na dach? Na kiedy chcesz pożyczyć???? Bo ja mam, ale czasem używam
niestandardowy Opublikowano 15 Czerwca 2014 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Czesc Panowie. Jakiegos spota trzeba by zrobic Pytanie mam, posiada ktos z was bagaznik na dach? Na kiedy chcesz pożyczyć???? Bo ja mam, ale czasem używam skad wiesz ze chce pozyczyc ? flaszka wpadnie a potrzebuje od okolo 06 - 19 sierpnia jak Twoj grafik wyglada w tym czasie?
Madbar Opublikowano 15 Czerwca 2014 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Czesc Panowie. Jakiegos spota trzeba by zrobic Pytanie mam, posiada ktos z was bagaznik na dach? Na kiedy chcesz pożyczyć???? Bo ja mam, ale czasem używam skad wiesz ze chce pozyczyc ? flaszka wpadnie a potrzebuje od okolo 06 - 19 sierpnia jak Twoj grafik wyglada w tym czasie? Wiem, bo nie żyje od wczoraj na tym świecie. w zasadzie niem mam planów na ten czas, więc możesz mieć ten bagażnik. Boxa też mam. .
Maciej 6001 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Dobry:) Wysyłane z mojego GT-S5830i za pomocą Tapatalk 2
Maxcudo Opublikowano 15 Czerwca 2014 Opublikowano 15 Czerwca 2014 max jepa poskładał i może też by wpadł a kto powiedział, że posładałem? Dopiero jutro do blacharza leci Części kompletowałem w kolor żeby były, bo lakierować będę dopiero gdzieś koło września/października i głupio tak jeździć np z czarnym przodem aczkolwiek, może do niedzieli poskłada, z tym, że mam ambitny plan wymienić wszystkie chłodnice przy okazji, bo te są wszystkie już posunięte przez czas, a jest ich aż 5
niestandardowy Opublikowano 15 Czerwca 2014 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Czesc Panowie. Jakiegos spota trzeba by zrobic Pytanie mam, posiada ktos z was bagaznik na dach? Na kiedy chcesz pożyczyć???? Bo ja mam, ale czasem używam skad wiesz ze chce pozyczyc ? flaszka wpadnie a potrzebuje od okolo 06 - 19 sierpnia jak Twoj grafik wyglada w tym czasie? Wiem, bo nie żyje od wczoraj na tym świecie. w zasadzie niem mam planów na ten czas, więc możesz mieć ten bagażnik. Boxa też mam. . yyy ja mialem zapytac wlasnie o boxa bagaznik w sumie mam ale ok, jutro do Ciebie zadzwonie do poludnia
Rekomendowane odpowiedzi