Maciej 6001 Opublikowano 26 Lipca 2014 Opublikowano 26 Lipca 2014 Tak jest na 9.00 Wysyłane z mojego GT-S5830i za pomocą Tapatalk 2
Maciej 6001 Opublikowano 26 Lipca 2014 Opublikowano 26 Lipca 2014 Z Bartkiem coś rzeźbicie? No wiadomo ,w końcu to nasz boss rezania Wysyłane z mojego GT-S5830i za pomocą Tapatalk 2
Maciej 6001 Opublikowano 26 Lipca 2014 Opublikowano 26 Lipca 2014 Jak dla mnie to wpadaj ,obczaje a6 bo chodzi mi po głowie po tym gongu czubka z hondy w moją a4 Wysyłane z mojego GT-S5830i za pomocą Tapatalk 2
niestandardowy Opublikowano 26 Lipca 2014 Opublikowano 26 Lipca 2014 no to wpadaj po mnie, pomoge Wam przy rezaniu
Maciej 6001 Opublikowano 26 Lipca 2014 Opublikowano 26 Lipca 2014 no to wpadaj po mnie, pomoge Wam przy rezaniu Ok tak koło 8.00będziemy tylko zabiesz stoper bo wydech troszkę hałasu robi . Wysyłane z mojego GT-S5830i za pomocą Tapatalk 2
Pepin Opublikowano 27 Lipca 2014 Opublikowano 27 Lipca 2014 Kto mnie w piątek obtrąbił na Piątkowie w B7 kombi PZxxxxx i strasznie ciemne szyby ?
Pepin Opublikowano 27 Lipca 2014 Opublikowano 27 Lipca 2014 co tam Karolu u ciebie w piątek i sobotę czyściłem dolot i wymieniłem cięgna od klap kolektórów bo juz rozrylane były i błędy wyskakiwały poza zakresowe - 2x zestaw naprawczy z ASO znowu ze 2 garście sadzy wydłubałem ... ale jak nie ma deszczu to zrobiłem to pod blokiem w piątkowy wieczór i sobotni poranek - w sumie ok 6h (dwa śrubokręty, 15 i 14 klucze płaskie , jeden imbus i 2 torxy - plus jakiś brzeszczot do skrobania sadzy i silikon do łatwego osadzenia zestawów jeszcze chyba został nastawnik turbo do wymiany bo są błędy ... muszę jeszcze zrobić po raz kolejny nastawy i może przewietrzyć autko ... tylko to podobno VCDSem nie da rady zrobić - podpiąć nowy serownik i "nauczyć" a tak poza tym to urlop się kończy, dzieci się sprawiły w ub. roku szkolnym - to były nagrody urlopowe - pływanie z delfinami teraz muszę je wywieźć na ponad 2 tygodnie na wieś no i jest szybka akcja żeby na następny weekend skoczyć na MIVW do Holandii
blind1 Opublikowano 27 Lipca 2014 Opublikowano 27 Lipca 2014 To czynnie spędzasz urlop. Fajnie.... Ja na urlopie tez musiałem troszkę popracować i a6 ogarnąć bo będę sprzedawal ---------- Post dopisany at 12:56 ---------- Poprzedni post napisany at 12:53 ---------- Nie masz może jakiegoś fajnego sprzętu z dobrym softem do ogarnięcia audiczek
Pepin Opublikowano 27 Lipca 2014 Opublikowano 27 Lipca 2014 To czynnie spędzasz urlop. Fajnie.... Ja na urlopie tez musiałem troszkę popracować i a6 ogarnąć bo będę sprzedawal---------- Post dopisany at 12:56 ---------- Poprzedni post napisany at 12:53 ---------- Nie masz może jakiegoś fajnego sprzętu z dobrym softem do ogarnięcia audiczek używane laptopy mam ... był taki fajny mały IBM/lenovo ze stacją dokująca i dvd w tej stacji czyli jak wszytko poinsatlujesz to nosisz tylko lapka bez napędu - solidna obudowa jak na IBMa przystało ... kabli/vaga nie mam
blind1 Opublikowano 27 Lipca 2014 Opublikowano 27 Lipca 2014 To czynnie spędzasz urlop. Fajnie.... Ja na urlopie tez musiałem troszkę popracować i a6 ogarnąć bo będę sprzedawal---------- Post dopisany at 12:56 ---------- Poprzedni post napisany at 12:53 ---------- Nie masz może jakiegoś fajnego sprzętu z dobrym softem do ogarnięcia audiczek używane laptopy mam ... był taki fajny mały IBM/lenovo ze stacją dokująca i dvd w tej stacji czyli jak wszytko poinsatlujesz to nosisz tylko lapka bez napędu - solidna obudowa jak na IBMa przystało ... kabli/vaga nie mam Właśnie bardziej mi chodziło o kabel z vagiem, ale w zestawie zjakims małym laptokiem tez bym kupił
Bart-S Opublikowano 27 Lipca 2014 Opublikowano 27 Lipca 2014 Ooo i w adamowie widziałem a4 avant z klubowymi ramkami ---------- Post dopisany at 15:21 ---------- Poprzedni post napisany at 14:49 ---------- Na PWR No to moja sucz stała.
Bart-S Opublikowano 27 Lipca 2014 Opublikowano 27 Lipca 2014 Zjechałem dopiero wczoraj o 1:00 a dziś o 10:00 już spowrotem w PWR: rezaliśmy autopoziom w B5 Macieja.
dareczek84 Opublikowano 27 Lipca 2014 Opublikowano 27 Lipca 2014 No właśnie zniknął szybko nie zdążyłem się dobrze przyjrzeć
Rekomendowane odpowiedzi