Pepin Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Heja! Podpowie ktoś co może być z lapkiem, wlacza sie i po sekundzie wylacza i tak w kółko. Ewentalnie jakiś godny serwis laptopów co nie zje z kasa ? wyjmij baterię i sprawdź na zasilaczu a widzę, że już następna strona jest i na zasilaczu to samo można sprawdzić bez pamięci i bez dysku co się stanie
niestandardowy Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 http://allegro.pl/show_item.php?item=4535941047 jaguśowa a4 już się komuś znudziła no i doinwestowana w lpg Wszyscy bezpiecznie wrócili? Podziękował za spota. lecialem jeszcze na czerwonak i ulewa masakryczna, ale ja dotarlem calo dzieki za spota Panowie ...
Arkadiush Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Heja! Podpowie ktoś co może być z lapkiem, wlacza sie i po sekundzie wylacza i tak w kółko. Ewentalnie jakiś godny serwis laptopów co nie zje z kasa ? miałem podobnie albo siadł win albo dysk ;]
danielo Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) Tak spot był nawet gruby ale gdzie fotki widziałem,że fotograf był Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez danielo
A4_dawid_A4 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Witam spot był fajny a co do fotek to mogę wysłać
danielo Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 Nawet nieźle się prezentuje ten mój paździoch
dareczek84 Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 Była, ale Dawid robił zdjęcia jak juz odjechała
Pepin Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 Heja! Podpowie ktoś co może być z lapkiem, wlacza sie i po sekundzie wylacza i tak w kółko. Ewentalnie jakiś godny serwis laptopów co nie zje z kasa ? miałem podobnie albo siadł win albo dysk ;] dysk wykręcasz i podłączasz do dowolnego kompa , nawet stacjonarnego i sprawdzasz HD TUNE pamieć, niestesty trzeba włożyć do innego lamptopa. Jeśli BIOS nie przechodzi to raczej marne szanse że to Windows się rozsypał, no może jeszcze jakiś virus w bootladerze, ale to i tak do BIOSU powinno dochodzić
Maxcudo Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 same czarne na spocie były ja niestety nie dotarłem
dareczek84 Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 prawie same czarne Panowie navi ogarnięte bez kompa - bo wymianie bezpiecznika wystarczyło przytrzymać dłużej przycisk wyciągania płyty - wyszła jakaś niemiecka z 2003 roku i po odpaleniu navi weszła nowa nie wiem tylko czy da się zmienić menu na j. polski? chociaż angielski nie przeszkadza, bardziej lektora bym wymienił
niestandardowy Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 (edytowane) lektora nie zmienisz. Nawet w rns-e gdy masz polskie menu, lektor wali po angielsku... Edytowane 1 Września 2014 przez niestandardowy
danielo Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 Z czego ja wiem menu zmienisz na polski ale lektora już niestety nie
Arkadiush Opublikowano 2 Września 2014 Autor Opublikowano 2 Września 2014 Panowie luźna propozycja może zrobimy spoty w tygodniu ? np w czwartek o 19 ?
niestandardowy Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 dawac ceny tutaj, w koncu dzial ogloszen...
danielo Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) Możesz podjechać pod makro jest co czwartek więcej info u Pepina. Czyje to piekne B7 na ZSL? Moja niunia zerknij nie obrażę się jak coś skrobniesz http://a4-klub.pl/index.php?/topic/138438-b7-blb-lakier-czarna-perla-bixyledya6c6fk/ Edytowane 2 Września 2014 przez danielo
Pepin Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Panowie luźna propozycja może zrobimy spoty w tygodniu ? np w czwartek o 19 ? w czwartki już są .. czasem to nawet od 18tej auta myją i czasem do północy ględzimy .. co niektórzy wpadają na piwko ze stacji, inni na śmieciowe żarcie, czasem podjedziemy na kbab czy pastwisko btw, https://www.facebook.com/Styledbystylepoznan Może zrobimy spota na tej imprezie ... w następny weekend ???
Rekomendowane odpowiedzi