Drut Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 No właśnie chyba niema chętnych na spota z grilem bo nikt sie tym nie interesuje!
niestandardowy Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Ja jeszcze nie wiem jak z praca. Ale gdyby co to sie pisze
danielo Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 No to robimy listę zależy od pogody na 9 lub 10 maj chętni dopisywać się 1.danielo 2. 3. ......
czechcu Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 9-ty może mi będzie pasował ale 10-tego jestem na komunii
Drut Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Ja pisałem wcześniej że 9 i 10 mnie nie będzie więc jakby można było to tydzień póżniej mi pasuje napewno, Jak będzie taka lista na 17 maja to ja jadę
cocoo24 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Panowie problem mam z awx Po dodaniu na maxa gazu auto nie przyspiesza, coś je trzyma,jak dodaje delikatnie auto jedzie jak trzeba
Drut Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Panowie problem mam z awx Po dodaniu na maxa gazu auto nie przyspiesza, coś je trzyma,jak dodaje delikatnie auto jedzie jak trzeba Spr pompę paliwa w zbiorniku, czy żyje czy padła!!!
cocoo24 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Panowie problem mam z awx Po dodaniu na maxa gazu auto nie przyspiesza, coś je trzyma,jak dodaje delikatnie auto jedzie jak trzeba Spr pompę paliwa w zbiorniku, czy żyje czy padła!!! Jak ją sprawdzić? Do tego przy ruszaniu szczególnie na ciepłym trzęsie mi budą, czy to dwumas daje już znaki?
cocoo24 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 a może sprzęgło Ci się ślizga? sprzęgło jest ok, może przegłub\, ale na skręconym nie trzaska
niestandardowy Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Panowie problem mam z awx Po dodaniu na maxa gazu auto nie przyspiesza, coś je trzyma,jak dodaje delikatnie auto jedzie jak trzeba Spr pompę paliwa w zbiorniku, czy żyje czy padła!!!Jakie cisnienie powinna dawac?
cocoo24 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Panowie problem mam z awx Po dodaniu na maxa gazu auto nie przyspiesza, coś je trzyma,jak dodaje delikatnie auto jedzie jak trzeba Spr pompę paliwa w zbiorniku, czy żyje czy padła!!!Jakie cisnienie powinna dawac? jak to zmierzyć?
niestandardowy Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Podlaczyc sie manometrem przy filtrze paliwa przelotowo ...
Bart_poznan Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Pompa przetaczająca ze zbiornika daje gdzieś 0,5 bara wystarczy ,że zdejmiesz wężyk dochodzący do filtra i podłożysz naczynie włączysz zapłon i sprawdzisz czy coś pompuje ,
eltom Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 W pierwszej kolejności - czy są błędy na vagu?Drugie pytanie, czy auto nie jedzie, to znaczy nie chcą rosnąć obroty? Wcale nie rosną? Rosną powoli? Auto przyspiesza z przerywaniem?Odpisz coś więcej na temat objawów.
radek_siara Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 No to robimy listę zależy od pogody na 9 lub 10 maj chętni dopisywać się1.danielo2.3....... 1.danielo2.radek_siara3.
cocoo24 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 W pierwszej kolejności - czy są błędy na vagu? Drugie pytanie, czy auto nie jedzie, to znaczy nie chcą rosnąć obroty? Wcale nie rosną? Rosną powoli? Auto przyspiesza z przerywaniem? Odpisz coś więcej na temat objawów. Vag spr jutro. Auto jedzie, rosną obroty ale bardzo wolno, po ponownej próbie auto jedzie normalnie, po czym znów obroty rosną wolno. Nic nie przerywa, poprostu nie może się wkręcić na obroty, taki jakby żwawszy tryb awaryjny. Ale przeciez jak by pompa nie podawała, to auto wogóle by nie jechało tak?
Bart_poznan Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 sprawdzić dolot powietrza , odpiąć wężyk od EGR , podłożyć inna przepływkę i pytanie czy stało się to nagle czy stopniowo
czechcu Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 gdzieś ci się wyczepił węźyk od podciśnienia przerabiałem to u teścia jakiś czas temu.
cocoo24 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Tydzień temu miałem tak jeden raz, dzisiaj juz non stop. Zauważyłem że na niższych obrotach jest gorzej.może podciśnienie ucieka,jutro będę miał vaga, mam nadzieję że nic powaznego
Rekomendowane odpowiedzi