czechcu Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 torx taki występuje oczywiście ale poradziłem sobie szczypcami czołowym Jak się nie ma co się lubi... (10 lat w narzędziach pracuje a tu jakiegoś torxa brak no masakra )
slo Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Mam to Tylko zeby odkrecic sama przeplywke z obudowy potrzebny jest pieciokatny "torx" A nie mam tej nasadki Znaczy torx jest szesciokatny a pieciokatny jest.... ? chodzi o torxa z dziurką
czechcu Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 (edytowane) slo ten który pokazałeś jes 6-cio kątny a tam jest 5-cio kątny no i oczywiście z dziurką Edytowane 4 Maja 2015 przez czechcu
przemo2.4 Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Ja ostatnio też zmieniałem przeplywke. Czyszczenie nie pomogło. A torxa miałem szesciokatnego, aż poszedłem do garażu sprawdzić
cocoo24 Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Panowie, sprawdziłem cały dolot czy szczelny, wężyki itd, wymieniłem vakupompe i jest lepiej, ale nadal brak ducha i trzeba czekać za przyspieszeniem, do tego hamulec twardy za 3-4 razem, co mam zalogować aby zobaczyć przyczyne?
Bart_poznan Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Panowie, sprawdziłem cały dolot czy szczelny, wężyki itd, wymieniłem vakupompe i jest lepiej, ale nadal brak ducha i trzeba czekać za przyspieszeniem, do tego hamulec twardy za 3-4 razem, co mam zalogować aby zobaczyć przyczyne? wziąć wakuometr do ręki i zobaczyć jakie jest podciśnienie w układzie ...
niestandardowy Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 Warto zmierzyc podcisnienie, a to ze pedal twardy za 3-4 razem to norma. Pompa nie jest taka wydajna by na bieżąco zrobic takie podcisnienie...
cocoo24 Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 Warto zmierzyc podcisnienie, a to ze pedal twardy za 3-4 razem to norma. Pompa nie jest taka wydajna by na bieżąco zrobic takie podcisnienie... Nie mam wakuometra niestety, pomógłby ktoś to podjade wieczorem albo po robocie
j3drula Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 Ktoś chętny do dołączenia do poznańskiej grupy na WA? Proszę PW do mnie z numerem i imieniem, o ile nie ma go w profilu
Bogul_V8 Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 czechcu - co do klocków to jak na ori tarcze polecam "galfery" http://www.galfer-hamulce.pl/www/servlet/segment/galfer_pl/Swojego czasu Audi montowało tylko te klocki. Niestety nie przyjęły się wcześniej na rynku Polskim ze względu na cenę. Teraz wracają na Polski rynek.
czechcu Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 czechcu - co do klocków to jak na ori tarcze polecam "galfery" http://www.galfer-hamulce.pl/www/servlet/segment/galfer_pl/ Swojego czasu Audi montowało tylko te klocki. Niestety nie przyjęły się wcześniej na rynku Polskim ze względu na cenę. Teraz wracają na Polski rynek. Już dzisiaj dojechały ferodo premier od wandey-a więc pewnie do wieczora znajdą się na aucie ale może następnym razem sprawdzę
Pepin Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 (edytowane) czyścił ktoś z was przepływomierz? w Intercars masz specjalny środek ... na bazi izopropylenu .. 150ml za ok 15PLN Ja kupiłem firmy CRC Szukam ekipy na remont łazienki i kibelka w bloku Edytowane 6 Maja 2015 przez Pepin
niestandardowy Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 ja mam to: https://www.motointegrator.pl/produkty/366506-srodek-czyszczacy-do-przeplywomierzy-crc-air-sensor-cleaner-02-litra
Rekomendowane odpowiedzi