niestandardowy Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Bry... Wlasnie zaczynam urlop
Banan Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Bry... Wlasnie zaczynam urlop no to będzie rezanie
danielo Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Bry... Wlasnie zaczynam urlop To co tygryski lubią najbardziej A w następny weekend zapowiadają upały śmigam na Darłówko
miedzikos Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 A w następny weekend zapowiadają upały śmigam na Darłówko Ja prawdopodobnie też Bry...Wlasnie zaczynam urlop i ja
Maciej 6001 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Cześć rezacze[emoji1] Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka
niestandardowy Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Obiecalem sobie ze urlop bez rezania. A dzisiaj i tak w T5 dolozylem dodatkowe gniazdo zapalniczki. Na szczescie od środy wybywam
Maciej 6001 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Ja dzisiaj zacisk tylny robiłem, znaczy wyciek i już farby nima na zacisku [emoji6] Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka
danielo Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 A w następny weekend zapowiadają upały śmigam na Darłówko Ja prawdopodobnie też Bry... Wlasnie zaczynam urlop i ja Daj cynka jak będziesz jakiś browarek się chlupnie
Drut Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Witajcie Kto się wybiera na zlot Style Poznań 5 września na lotnisko pod poznaniem?
3r4 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Witajcie Kto się wybiera na zlot Style Poznań 5 września na lotnisko pod poznaniem? Pepin pewnie, kilka razy wydaje mi się wspominał o tym tutaj
Pepin Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Witajcie Kto się wybiera na zlot Style Poznań 5 września na lotnisko pod poznaniem? Pepin pewnie, kilka razy wydaje mi się wspominał o tym tutaj Tak, jak sie zorganizujemy to załatwię tańszy wjazd i można jakiegoś spota se zrobić
czechcu Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Witajcie Kto się wybiera na zlot Style Poznań 5 września na lotnisko pod poznaniem? Pepin pewnie, kilka razy wydaje mi się wspominał o tym tutaj Tak, jak sie zorganizujemy to załatwię tańszy wjazd i można jakiegoś spota se zrobić jestem za
Audi S4 Avant Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Siema na Style poznań musi być zgłoszenie ? akt audi nie jest ładna a do września zrobię ale już zgłoszenia nie będą przyjmowane ;/ a z chęcią bym się przejechał. Dziś spot 17 ? jak Drzewo usunę z zjazdu to wpadnę bo po wczorajszych wiatrach wyrwało i padło akurat na bramę wjazdowa ;(
Maciej 6001 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Witamy. Spota dzisiaj nie ma, ale jak będzie to zapraszamy. Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka
3r4 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Siema na Style poznań musi być zgłoszenie ? akt audi nie jest ładna a do września zrobię ale już zgłoszenia nie będą przyjmowane ;/ a z chęcią bym się przejechał. Dziś spot 17 ? jak Drzewo usunę z zjazdu to wpadnę bo po wczorajszych wiatrach wyrwało i padło akurat na bramę wjazdowa ;( Na spota trzeba polować i wstrzelić się w odpowiedni tydzień co by się większej gromadce chciało zapakować cztery litery w
Rekomendowane odpowiedzi