Iverson Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Pompki o róznym rozstawie rąk ćwicz i brzuszki rób
Musashi Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Pompki o róznym rozstawie rąk ćwicz i brzuszki rób z ust mi to wyjąłeś a nie ładnie, grzebać ludziom w ustach...
Azunia Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 ja tam, wyrywny nie jestem, no chyba, że się należy :cool1 ty grzeczny jesteś, no nie?
kuredu Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Pompki o róznym rozstawie rąk ćwicz i brzuszki rób z ust mi to wyjąłeś a nie ładnie, grzebać ludziom w ustach... zależy czym grzebać i komu
Iverson Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 z ust mi to wyjąłeś a nie ładnie, grzebać ludziom w ustach... , Marcinku nikt miał nie wiedzieć :laghing2:
Musashi Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 ja tam, wyrywny nie jestem, no chyba, że się należy :cool1 ty grzeczny jesteś, no nie? ja? zawsze :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Luty 2009, 17:02_________________________________________________ z ust mi to wyjąłeś a nie ładnie, grzebać ludziom w ustach... , Marcinku nikt miał nie wiedzieć :laghing2: [br]Dopisany: 09 Luty 2009, 17:03_________________________________________________ Pompki o róznym rozstawie rąk ćwicz i brzuszki rób z ust mi to wyjąłeś a nie ładnie, grzebać ludziom w ustach... zależy czym grzebać i komu Umie Thurman
Azunia Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Umie Thurman :cool1 co wy z nią macie?[br]Dopisany: 09 Luty 2009, 17:08_________________________________________________o, koleżanka tetis wpadła
kuredu Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 nic. po prostu uma dzwoniła że wpadnie na spot w niedziele i tak se tam gadamy co i jak...
Azunia Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 nic. po prostu uma dzwoniła że wpadnie na spot w niedziele i tak se tam gadamy co i jak... ok, looozik
Madas Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 co wy z nią macie?[br]Dopisany: 09 Luty 2009, 17:08_________________________________________________o, koleżanka tetis wpadła poważnie??? a mówiłem żeby nie jechała na żadne narty :gwizdanie:
Azunia Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 co wy z nią macie?[br]Dopisany: 09 Luty 2009, 17:08_________________________________________________o, koleżanka tetis wpadła poważnie??? a mówiłem żeby nie jechała na żadne narty :gwizdanie: nie martw się o nią madasso, ona duża dziewczynka jest
tetis Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Umie Thurman :cool1 co wy z nią macie?[br]Dopisany: 09 Luty 2009, 17:08_________________________________________________o, koleżanka tetis wpadła dokładnie wpadłam.. :kox: tylko na chwile bo niestety obowiązki wzywają,ale wieczorkiem się pewnie pojawię luknełam co i gdzie nowego :gwizdanie:
Azunia Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Umie Thurman :cool1 co wy z nią macie?[br]Dopisany: 09 Luty 2009, 17:08_________________________________________________o, koleżanka tetis wpadła dokładnie wpadłam.. :kox: tylko na chwile bo niestety obowiązki wzywają,ale wieczorkiem się pewnie pojawię luknełam co i gdzie nowego :gwizdanie: trochę się naskrobało
tetis Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 nie martw się o nią madasso, ona duża dziewczynka jest :decayed choć raz mam sojusznika teraz moge powiedzieć o zjednoczeniu jajników [br]Dopisany: 09 Luty 2009, 17:19_________________________________________________ trochę się naskrobało :wink4 a do tego to juz sie przyzwyczaiłam-z madasem kolejne strony powstają jak grzyby po deszczu :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 nic. po prostu uma dzwoniła że wpadnie na spot w niedziele i tak se tam gadamy co i jak... nawet ostatni spot nawiedzila
Suli Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Tetis, przecież wkoło sami sojusznicy :gwizdanie:
tetis Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Tetis, przecież wkoło sami sojusznicy :gwizdanie: :tongue4: tak to teraz sie nazywa
Suli Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Chyba w to nie wątpisz :gwizdanie: Choć z drugiej strony, jak zwykł mawiać Sir Winston Churchil "Boże, uchroń nas przed naszymi przyjaciółmi, a z wrogami damy sobie radę sami" :polew:
Musashi Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 nie martw się o nią madasso, ona duża dziewczynka jest :decayed choć raz mam sojusznika teraz moge powiedzieć o zjednoczeniu jajników
tetis Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Hejka I widzisz Tetis - w końcu się doczekałaś I przy okazji sprawisz, że będę musiał się pojawić w pięknym mieście Poznaniu pomimo obietnicy, którą sobie dałem , że do Poznania pojadę dopiero wtedy, gdy mi A2 do Warszawy zbudują :polew: to teraz tak jakbym namawiała do złego... biore to na siebie,zawsze możesz powiedzieć,że to wszystko prze zemnie a silna wole postanowień poćwiczysz innym razem
Rekomendowane odpowiedzi