pet3r Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 do ustalenia, każdy weekend do końca marca. wpisz jaki Ci pasuje
Madas Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 chyba nie ma konkretnego terminu z tego co jest w info ....głównie chodzi o weekendy ... można byłoby zorganizować to w grupie ....
fantastic Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 24 marca do 15 kwietnia bo tylko wtedy będe w domu więc mi pasuje 28-29 marca
pet3r Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 właśnie o to mi chodzi, wybierzemy termin, w którym przyjedzie najwięcej osób. obgadajcie na spocie bo zabawa jest przednia, a taka oferta może się nie powtórzyć...
Madas Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 24 marca do 15 kwietnia bo tylko wtedy będe w domu może pogadamy o tym na spocie niedzielnym bo sam jestem ciekaw takiej zabawy w paintball
fantastic Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 oooo możemy ustalić na spocie - bedzie najlepiej dla wszystkich którzy będą na spocie [br]Dopisany: 09 Luty 2009, 20:04_________________________________________________ 24 marca do 15 kwietnia bo tylko wtedy będe w domu może pogadamy o tym na spocie niedzielnym bo sam jestem ciekaw takiej zabawy w paintball madas znając ciebie (krótko co prawda) to będziesz wszystkich powynaszczelał
Yelo Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Proponuję dyskutować o paintballu w tamtym temacie, dla osób tym zainteresowanych a nie czytających w całości SP (o co niełatwo) będzie to duża wygoda
Pawel_Poznan Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Proponuję dyskutować o paintballu w tamtym temacie, dla osób tym zainteresowanych a nie czytających w całości SP (o co niełatwo) będzie to duża wygoda Ta napewno witaj Yelo ale ja bym sobie postrzelal
Yelo Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Ja już brałem udział w poprzednich edycjach i można będzie na mnie liczyć
Pawel_Poznan Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 ja mam strita i w nikogo nie trafię dlatego my bedziemy strzelac do Ciebie
Madas Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 ja mam strita i w nikogo nie trafię dlatego my bedziemy strzelac do Ciebie czemu nie aaa też macie strita
fantastic Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 ja jestem ślepy jak kret - człowiek sie starzeje, wzrok traci, chodzić nie może też bym se poszczelał hyhy
Madas Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 kurcze tylko to wszystko jest w tym samym czasie co zlot [br]Dopisany: 09 Luty 2009, 20:38_________________________________________________może jakoś przed zlotem trzebaby się zgadać
Pawel_Poznan Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 ja mam strita i w nikogo nie trafię dlatego my bedziemy strzelac do Ciebie czemu nie aaa też macie strita Mnie bedzie z kolei łatwiej trafic Dobra ja spadam spac bo od niedzieli spalem 4 godziny a jestem zdeptany po trasie a jutro wstaje o 4 dobrej nocy all
fantastic Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 kurcze tylko to wszystko jest w tym samym czasie co zlot [br]Dopisany: 09 Luty 2009, 20:38_________________________________________________może jakoś przed zlotem trzebaby się zgadać a skąd wiesz że zlot akurat będzie - a nie miałbyć przesunięty na za 3 tygodnie ?? tak coś mi sie obiło o uszy
Madas Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 dobranoc Paweł ale zlot ogólnopolski będzie 20.03 a spot jest za tydzień a potem to się ustali
Musashi Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 potrenujemy i pojedziemy z misja :cool1:
Madas Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 potrenujemy i pojedziemy z misja :cool1: no zdało by się :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi