Iverson Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 siemka ale zajebiszcza pogoda , ślisko jak cholera
Madas Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 cześć i czołem Suli ale sie rozpisałeś ..... niezły wynik swoją drogą Ive u mnie za oknem pada śnieg z deszczem z przewagą na deszcz
pet3r Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 Pytanie, ile z tych garów można wyrezać :gwizdanie: :wink4: pytasz o to, czy możesz jakoś z V6 zrobić V8? a mówiąc poważnie - przed S8 byłem nastawiony na kupno S4 B5, obejrzałem 2 i niestety były złomiaste więc wziąłem 8kę (i nie żałuję )
kuredu Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 dzień niedobry(jak dla mnie) - gorączka, ból głowy i gardła, a miałem nie chorować tej zimy, przyznać się który mnie na zlocie zaraził????
pet3r Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 powitać, dla mnie dzień też niezbyt dobry bo śnieg spadł
Piechol Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 czyżbyś pozdawał egzaminy?? yes yes yes i powiem Wam, że piwko z rana jak śmietana
Piechol Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 grejt ciesze się jak małe dziecko z nowej zabawki
kuredu Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 grejt ciesze się jak małe dziecko z nowej zabawki jak ja się cieszę....że już nie musze na studia chodzić. głupot takich uczą: np po co komu na ekonomii filozfia albo geografia? ale piechol najłatwiejszy egzamin bedziesz mial na końcu - obrona pracy: do to dopiero jest kpina
Piechol Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 kuredu obronę mam za kilka miesięcy bo pisze licencjat a jeśli chodzi o bezsensowne przedmioty to właśnie dzisiaj pisałem Histrię myśli o zarządzaniu...
Iverson Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 puściłem sobie na maxa płytę p.o.d-satellite , wchodzi kierownik laboratorium drogowego i mówi : k**wa u mnie też to leci :polew:
Gość SuNDaY Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 puściłem sobie na maxa płytę p.o.d-satellite , wchodzi kierownik laboratorium drogowego i mówi : kurfa u mnie też to leci :polew: Ive to Ty w "drogówce" robisz?? Kurde chciałbym zobaczyć wizytówkę np: "Iverson kierownik laboratorium drogowego" <=-- Czyż to nie brzmi dumnie??
Iverson Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 Ive to Ty w "drogówce" robisz?? Kurde chciałbym zobaczyć wizytówkę np: "Iverson kierownik laboratorium drogowego" <=-- Czyż to nie brzmi dumnie?? Iverson majster wytwórni mas bitumicznych :gwizdanie: a do "drogówki" to moja Iza by się nadawała , bo chętnie przyjmuje wszelakie "łapówki" hyhyhy
variocustoms Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 Cześć, W okolicach Konina było ślisko trochę, mi znowu padł czujnik poziomu auta, nie wiem dlaczego. Zapraszam do mojego wątku bo wstawiłem fotki na 18'' Pepina
Madas Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 no pięknie panowie.....Ive ale masz tytułów najbardziej podobał mi się Sundaya Bartek już lecą do Twojego wątku [br]Dopisany: 11 Luty 2009, 13:17_________________________________________________Piechol graty .... stawiasz kawę na spocie w niedziele :gwizdanie: Kuredzik masz rację.... obrona pracy to jaja w biały dzień ....u mnie na inż promotor i komisja mieli ostro w czubie
Suli Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 Pytanie, ile z tych garów można wyrezać :gwizdanie: :wink4: pytasz o to, czy możesz jakoś z V6 zrobić V8? a mówiąc poważnie - przed S8 byłem nastawiony na kupno S4 B5, obejrzałem 2 i niestety były złomiaste więc wziąłem 8kę (i nie żałuję ) Cześć Poznań Team Ale dziś (za)pieprz Pytanie, ile z tych garów można wyrezać :gwizdanie: :wink4: pytasz o to, czy możesz jakoś z V6 zrobić V8? a mówiąc poważnie - przed S8 byłem nastawiony na kupno S4 B5, obejrzałem 2 i niestety były złomiaste więc wziąłem 8kę (i nie żałuję ) Wcale sie nie dziwię Chociaż ja bym sie raczej nie zdecydował - S8 nie ma w avancie :gwizdanie: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi