tetis Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 ale miałam na myśli bardziej zdjęcia panów a nie swoje.... hahaha. a co ja biedna sama tu mogę w zdecydowanej mniejszości jestem a Adaś to specjalnie nie chce mnie podszkolić w wstawianiu zdjęć boi sie pewnie bo mu dzisiaj powiedziałam ,że jego fotki tez mam :kox:
Iverson Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 chyba powinniśmy zobaczyć te fotki :gwizdanie:
Madas Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 dalej Tetis wchodź na GG ...zaraz powiem co i jak i wstawisz sam jestem ciekaw
tetis Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 no mam nadzieje,że szkoła madasa nie poszła na marne i nic nie pomieszałam kolejne fotki z poznańskiego spotu już są Przykro,że panowie pewnie rozczarowani bo spodziewali sie innych zdjęć,ale cóż-nie można mieć wszystkiego
Madas Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 no mam nadzieje,że szkoła madasa nie poszła na marne i nic nie pomieszałam kolejne fotki z poznańskiego spotu już są troche maly rozmiar ale moze i dobrze jestem z Ciebie dumny
Musashi Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 ale zdrowizna , nie pomierzylbym grubosc lakieru
tetis Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 no mam nadzieje,że szkoła madasa nie poszła na marne i nic nie pomieszałam kolejne fotki z poznańskiego spotu już są troche maly rozmiar ale moze i dobrze jestem z Ciebie dumny Madas :> a format mały bo nawet nie wiedziałam,że taki miałam ustawiony w aparacie
Madas Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 ale zdrowizna , nie pomierzylbym grubosc lakieru myślisz że ma dużo szpachlu na sobie
Yelo Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 ale zdrowizna , nie pomierzylbym grubosc lakieru myślisz że ma dużo szpachlu na sobie Niewątpliwie, sprawa ogólnie znana. I ma wysokie AC
Suli Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 A ja nic nie widzę :gwizdanie: BTW http://www.joemonster.org/filmy/13542/Show_them_to_me_piosenka_o_piersiach Koledzy z Radomia w innym wątku podrzucili :naughty: :polew: :polew:
tetis Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 idę jakieś winko otworzyć,bo widzę,że dzisiaj jakoś gorąco się tutaj robi
Musashi Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 ale zdrowizna , nie pomierzylbym grubosc lakieru myślisz że ma dużo szpachlu na sobie Niewątpliwie, sprawa ogólnie znana. I ma wysokie AC ato taki ekwiwalent IQ? [br]Dopisany: 12 Luty 2009, 21:31_________________________________________________ idę jakieś winko otworzyć,bo widzę,że dzisiaj jakoś gorąco się tutaj robi myslalem, ze wrzucisz taniec adasia na rurze :gwizdanie:
Suli Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Niewątpliwie, sprawa ogólnie znana. I ma wysokie AC ato taki ekwiwalent IQ? Musashi nie bądźmy Pewexami, nie mieszajmy dwóch systemów walutowych :polew:
Madas Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 ale tam nie ma rury Tetis nic nie wrzucaj z innych imprez
Yelo Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 ato taki ekwiwalent IQ? Nie, mówię o Auto Casco :gwizdanie:
Suli Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Mnie się wino skończyło - została whisky
Madas Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Mnie się wino skończyło - została whisky wino w środku tygodnia ... coś mi tu nie hajhitla
Pepin Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 http://www.joemonster.org/filmy/13542/Show_them_to_me_piosenka_o_piersiach Koledzy z Radomia w innym wątku podrzucili :naughty: No bo my z Radomia to wiemy co dopre
tetis Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 myslalem, ze wrzucisz taniec adasia na rurze :gwizdanie: :decayed poczekaj..to po zlocie moze nawet jakiś filmik się uda skręcić juz ja się o to postaram [br]Dopisany: 12 Luty 2009, 21:40_________________________________________________ Tetis[/b] nic nie wrzucaj z innych imprez spoko Madas-resztę zostawię na deser
Madas Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 myslalem, ze wrzucisz taniec adasia na rurze :gwizdanie: :decayed poczekaj..to po zlocie moze nawet jakiś filmik się uda skręcić juz ja się o to postaram koledzy koleżanki coś mi wypadło na 20 marzec ....nie wrócę na obiad :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi