Młodzik Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Panowie i Panie, której osoby post bedzie jako pierwszy na 1000stronie dostaje fleszeczkę w prezencie, oczywiście do konsupcji wspólnej na spocie a przyjedzie się MPK to dużą tą flache stawiasz :gwizdanie: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Panowie i Panie, której osoby post bedzie jako pierwszy na 1000stronie dostaje fleszeczkę w prezencie, oczywiście do konsupcji wspólnej na spocie a przyjedzie się MPK dobrze gada polać mu mleko
Musashi Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 zmykam panowie.....miło sie gawędzi,ale rano trza wstać i do tego dobry nastój mieć :gwizdanie: kolorowych zupelnie jak mlody
Suli Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 nic nie dostałam tylko uwazaj gdzie wysyłasz bo moze poszło gdzie indziej Dziś koło 1 i koło 17 :?:
Młodzik Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 zmykam panowie.....miło sie gawędzi,ale rano trza wstać i do tego dobry nastój mieć :gwizdanie: kolorowych zupelnie jak mlody ja tu jeszcze jestem
nike21 Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 I'm back :gwizdanie: i 10 stron do nadrobienia... hehe ciesz sie że tylko tyle ciesze sie ze w pore przyszedlem i nie ma 20 do nadrobienia
tetis Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Myśmy też tak gnali do 2000 Al emieliśmy takich zarodników jak Raggaman i Nosfer :polew: _________________________________________________ Tetis dotarło do Ciebie PW :?: Bo jak się okazuje miewam jakieś problemy z wysyłaniem nic nie dostałam tylko uwazaj gdzie wysyłasz bo moze poszło gdzie indziej wiadomość od Tetis do Suli wylądowała w mojej skrzynce :kox: ja naprawde nie wiem jak to sie stało
Iverson Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 zupelnie jak mlody coś sugerujesz , bo to nie 1 raz tak ....2gether idą razem
Madas Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Vario ponawiam ....możesz u mnie to zrobić śmiało
Musashi Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 nic nie dostałam tylko uwazaj gdzie wysyłasz bo moze poszło gdzie indziej ciekawe co tam sobie wysylacie... Suli.. to pomyl sie do mnie
Młodzik Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Myśmy też tak gnali do 2000 Al emieliśmy takich zarodników jak Raggaman i Nosfer :polew: _________________________________________________ Tetis dotarło do Ciebie PW :?: Bo jak się okazuje miewam jakieś problemy z wysyłaniem nic nie dostałam tylko uwazaj gdzie wysyłasz bo moze poszło gdzie indziej wiadomość od Tetis do Suli wylądowała w mojej skrzynce :kox: ja naprawde nie wiem jak to sie stało ja też nie ale wiem że znalazła sie u mnie :naughty:
Madas Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 nic nie dostałam tylko uwazaj gdzie wysyłasz bo moze poszło gdzie indziej ciekawe co tam sobie wysylacie... Suli.. to pomyl sie do mnie jak coś mogę opublikować :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 nic nie dostałam tylko uwazaj gdzie wysyłasz bo moze poszło gdzie indziej ciekawe co tam sobie wysylacie... Suli.. to pomyl sie do mnie ja Ci moge przeczytać :polew:
tetis Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 nic nie dostałam tylko uwazaj gdzie wysyłasz bo moze poszło gdzie indziej Dziś koło 1 i koło 17 :?: zmykam panowie.....miło sie gawędzi,ale rano trza wstać i do tego dobry nastój mieć :gwizdanie: kolorowych zupelnie jak mlody ja tu jeszcze jestem a bo z wami to tak jest.....juz ide a jeszcze cosik doczytam i tak sie robi kolejna godzinka :kox:
Musashi Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 zmykam panowie.....miło sie gawędzi,ale rano trza wstać i do tego dobry nastój mieć :gwizdanie: kolorowych zupelnie jak mlody ja tu jeszcze jestem
Iverson Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 dobra idę robic sobie herbatkę , zobaczymy ile przybędzie
Madas Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 dobra idę robic sobie herbatkę , zobaczymy ile przybędzie jakieś zakłady
nike21 Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 nic nie dostałam tylko uwazaj gdzie wysyłasz bo moze poszło gdzie indziej Dziś koło 1 i koło 17 :?: zmykam panowie.....miło sie gawędzi,ale rano trza wstać i do tego dobry nastój mieć :gwizdanie: kolorowych zupelnie jak mlody ja tu jeszcze jestem a bo z wami to tak jest.....juz ide a jeszcze cosik doczytam i tak sie robi kolejna godzinka :kox: czyli zupelnie jak mlody
Młodzik Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 a bo z wami to tak jest.....juz ide a jeszcze cosik doczytam i tak sie robi kolejna godzinka :kox: bo my to fajne chłopaki
tetis Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 nic nie dostałam tylko uwazaj gdzie wysyłasz bo moze poszło gdzie indziej ciekawe co tam sobie wysylacie... Suli.. to pomyl sie do mnie ja Ci moge przeczytać :polew: i jak tu z wami w spokoju mam iść spac normalnie nie da się :gwizdanie: Suli nie podgladaj tylko broń naszego honoru bo chłopaki juz używkę sobie zrobili
Rekomendowane odpowiedzi