variocustoms Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 mam pytanie czy 1szego ustalamy szczegóły wyjazdu, trasę, "etykietę", wybieramy pilota i zabezpieczenie tyłów ????
Suli Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 co jest z Wami wszyscy gdzieś idą piją jadą chleją bzykają tańczą i h*j go wie co jeszcze a ja siedzę w domku u mamusi ktoś musi siedzieć u mamusi, żeby pić mógł ktoś... :gwizdanie: Nie widzę problemu - pij z mamą
variocustoms Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 Ive rezanie halogenów prawie codziennie tylko, że mróz trzyma i nie wiem jak zdjąć te plastikowe oprawki a nie chcę plastików połamać ale może do 1szego marca mi się uda, szukałem na forum jak zdjąć ale nie znalazłem niczego
variocustoms Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 madas idziesz na czat.onet.pl ???? ile kończysz w niedzielę ???
jarko Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 Zapraszam Wszystkich do udziału w konkursie >> Najładniejsza B5 <<>> Najładniejsza B6 << >> Najładniejsza B7+B8 <<
kamosor Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 Kopsnął bym sie na mój pierwszy taki spocik , ale w KingKrosie bywam bardzo rzadko i nic nie wiem o drugim poziomie-pamietam ze są tam kolory.
variocustoms Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 upalanie RS4 + haftowanie na koncu fajne audiki na torze[br]Dopisany: 21 Luty 2009, 00:41_________________________________________________http://www.youtube.com/watch?v=TUH63Cm5gcg&feature=PlayList&p=4E020574C1F274AC&index=56&playnext=2&playnext_from=PLmoi kumple od gleby
Musashi Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 Kopsnął bym sie na mój pierwszy taki spocik , ale w KingKrosie bywam bardzo rzadko i nic nie wiem o drugim poziomie-pamietam ze są tam kolory. w srodku jest zjazd na poziom -2. najprosciej na niego trafic wjezdzajac od strony bulgarskiej, prosto przez rondo i zaraz pierwszy wjazd do KC
Adas Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 mam pytanie czy 1szego ustalamy szczegóły wyjazdu, trasę, "etykietę", wybieramy pilota i zabezpieczenie tyłów ???? zaluje ze sie wczesniej nie obudzilem.. tez bym sie wybral tam.. p.s.
wentyl Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 Kużwa ale mnie dzisiaj choróbsko dopadło nikomu nie życze,życze zdrowia :hi: :hi:
kuredu Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 Haj mobilki ktoś jutro imprezuje czy wszyscy grzecznie z kobietkami i mamusiami ?? kurde kuredu ta kelnerka to twoja żona ? bo tak odebrałem kiedyś, że numer 1, nr 2 i nr 3 tylko żona i nikt inny :) ???? ale ja tego numeru nie biore dla siebie, jest kilku takich co go chciało :gwizdanie:. ja mam żonke i nikogo do szczescia mi wiecej nie potrzeba
Piechol Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 powitać _________________________________________________ Kużwa ale mnie dzisiaj choróbsko dopadło nikomu nie życze,życze zdrowia :hi: :hi: wracaj szybko do zdrowia [br]Dopisany: 21 Luty 2009, 08:50_________________________________________________ morning, dobra jadę do job morning, lenie się dalej...
Musashi Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 mam pytanie czy 1szego ustalamy szczegóły wyjazdu, trasę, "etykietę", wybieramy pilota i zabezpieczenie tyłów ???? zaluje ze sie wczesniej nie obudzilem.. tez bym sie wybral tam.. p.s. przeciez wciaz mozesz jechac [br]Dopisany: 21 Luty 2009, 09:06_________________________________________________dzien dobrek [br]Dopisany: 21 Luty 2009, 09:08_________________________________________________ Kużwa ale mnie dzisiaj choróbsko dopadło nikomu nie życze,życze zdrowia :hi: :hi: wentylku. oklady, koniecznie oklady
blind1 Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 witam,czy mimo ze jestem zdrowy moge tez dostac te oklady???
Musashi Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 witam,czy mimo ze jestem zdrowy moge tez dostac te oklady??? to nie oferta tylko rada, :gwizdanie: organizacja we wlasnym zakresie
blind1 Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 musashi a juz mialem nadzieje [br]Dopisany: 21 Luty 2009, 09:36_________________________________________________musashi wpiol bys sie swoim laptopikiem w moja adunie na nastepnym spocie??? jezeli oczywiscie to nie jest problem
Rekomendowane odpowiedzi