nike21 Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 czy jak to mowi plastik fantastic - poezja :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 dobranoc :hi: tak wczesnie, impra sie dopiero rozkreca
kuredu Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 no to tak serio robimy te kregle w tym tygodniu bo jak tak to trza o tym wszystkim napisac, tylko Deszczowi nie piszcie bo nas znowu w kregle rozwali
tetis Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 no to tak serio robimy te kregle w tym tygodniu bo jak tak to trza o tym wszystkim napisac, tylko Deszczowi nie piszcie bo nas znowu w kregle rozwali na liste rezerwowa jak co go wpiszemy
Musashi Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Zaleta avantów/ hathbacków :polew: wg mnie avant jest stosunkowo udanym pojazdem :kox: :kox:
nike21 Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Zaleta avantów/ hathbacków :polew: wg mnie avant jest stosunkowo udanym pojazdem :kox: :kox: stosunkowo udany to moze byc wieczor... :gwizdanie: i noc
Musashi Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 no to tak serio robimy te kregle w tym tygodniu bo jak tak to trza o tym wszystkim napisac, tylko Deszczowi nie piszcie bo nas znowu w kregle rozwali jserio, tylko wolimy czwartek czy piatek spoko, moze Deszczy da jakies lekcje
Suli Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Zaleta avantów/ hathbacków :polew: Prawda Tetis :wink4 jakos trudno mi sie do tego ustosunkować Widzę, że wszystko, co najlepsze z avanta - przed Tobą :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Zaleta avantów/ hathbacków :polew: wg mnie avant jest stosunkowo udanym pojazdem :kox: :kox: stosunkowo udany to moze byc wieczor... :gwizdanie: i noc oj, nikus, wlasnie chodzi o stosunkowo udany wieczor zakonczony w avancie posrod lona natury
Pepin Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Zaleta avantów/ hathbacków :polew: wg mnie avant jest stosunkowo udanym pojazdem :kox: :kox: stosunkowo udany to moze byc wieczor... :gwizdanie: i noc Wieczór/noc poza stosunkowo udanym może być jeszcze owocnym ... co niektórych może przyprawić o niezły ból głowy
Musashi Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Wieczór/noc poza stosunkowo udanym może być jeszcze owocnym ... co niektórych może przyprawić o niezły ból głowy ale od tego sa odpowiednie firewalle :decayed:
tetis Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Zaleta avantów/ hathbacków :polew: wg mnie avant jest stosunkowo udanym pojazdem :kox: :kox: widzę,że panowie mocno rowinietą wiedzę na temat avantów posiadaja
nike21 Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 co niektórych może przyprawić o niezły ból głowy na bol glowy tez najlepszy jest stosunkowo udany wieczor wiem cos o tym :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Wieczór/noc poza stosunkowo udanym może być jeszcze owocnym ... co niektórych może przyprawić o niezły ból głowy ale od tego sa odpowiednie firewalle :decayed: Jedna ludzka komórka zawiera 75 MB informacji genetycznych dlatego jeden plemnik 37,5 MB w jednym ml spermy jest 100 milionów plemników przy ejakulacji trwającej średnio 5 sekund uwolni się 2,25 ml spermy z wyliczeń otrzymamy, że przepustowość danych męskiego penisa wynosi (37,5 MB x 100 MB x 2,25)/5 = 1687,5 Terabajtów na sekundę w wyniku tego wiemy, że żeńskie jajeczko jest zdolne wytrzymywać ataki DDoS o objętości więcej niż 1,5 Pentabajtów na sekundę a przy tym przepuści tylko jeden pakiet danych. Tym samym jest to najlepszy hardware'owy firewall na świecie! jedna wada... ten jeden jedyny pakiet, który system przepuści, zawiesi cały system na 9 miesięcy
tetis Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Zaleta avantów/ hathbacków :polew: wg mnie avant jest stosunkowo udanym pojazdem :kox: :kox: stosunkowo udany to moze byc wieczor... :gwizdanie: i noc oj, nikus, wlasnie chodzi o stosunkowo udany wieczor zakonczony w avancie posrod lona natury i nie tylko łona natury..... :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 widzę,że panowie mocno rowinietą wiedzę na temat avantów posiadaja w koncu ma sie tego avanta
tetis Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Wieczór/noc poza stosunkowo udanym może być jeszcze owocnym ... co niektórych może przyprawić o niezły ból głowy ale od tego sa odpowiednie firewalle :decayed: Jedna ludzka komórka zawiera 75 MB informacji genetycznych dlatego jeden plemnik 37,5 MB w jednym ml spermy jest 100 milionów plemników przy ejakulacji trwającej średnio 5 sekund uwolni się 2,25 ml spermy z wyliczeń otrzymamy, że przepustowość danych męskiego penisa wynosi (37,5 MB x 100 MB x 2,25)/5 = 1687,5 Terabajtów na sekundę w wyniku tego wiemy, że żeńskie jajeczko jest zdolne wytrzymywać ataki DDoS o objętości więcej niż 1,5 Pentabajtów na sekundę a przy tym przepuści tylko jeden pakiet danych. Tym samym jest to najlepszy hardware'owy firewall na świecie! jedna wada... ten jeden jedyny pakiet, który system przepuści, zawiesi cały system na 9 miesięcy no jestem pod wrażeniem....
Suli Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Zaleta avantów/ hathbacków :polew: wg mnie avant jest stosunkowo udanym pojazdem :kox: :kox: widzę,że panowie mocno rowinietą wiedzę na temat avantów posiadaja Yyyy.... :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi