kuredu Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 no dzieki dzieki:) Najlepsze to ze nikogo nie znam ;P to nie ma znaczenia żadnego. kiedys i tak musisz poznać wieć nie gadaj tylko wpadaj to się[br]Dopisany: 26 Luty 2009, 19:59_________________________________________________jak nie bedziesz wiedział, którzy to my - to szukaj stada piszczących panienek. My bedziemy w środku tego stada
nike21 Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 no dzieki dzieki:) Najlepsze to ze nikogo nie znam ;P to tymbardziej musisz przyjechac dokladnie my nie gryziemy i nie bijemy :gwizdanie:
Rako Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 no chyba nie mam wyjscia heh W niedziele nic sensownego nie robie takze co tam Musze tylko bryke z lekka umyc bo po dzisiejszym dniu istna masakra;/ a na ciemnym to juz wogóle;/ Fajnie jakby pogoda dopisala...
Azunia Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 no dzieki dzieki:) Najlepsze to ze nikogo nie znam ;P to nie ma znaczenia żadnego. kiedys i tak musisz poznać wieć nie gadaj tylko wpadaj to się[br]Dopisany: 26 Luty 2009, 19:59_________________________________________________jak nie bedziesz wiedział, którzy to my - to szukaj stada piszczących panienek. My bedziemy w środku tego stada czytaj wkurw***ych żon
kuredu Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 no chyba nie mam wyjscia heh W niedziele nic sensownego nie robie takze co tam Musze tylko bryke z lekka umyc bo po dzisiejszym dniu istna masakra;/ a na ciemnym to juz wogóle;/ Fajnie jakby pogoda dopisala... ale kregle są jutro o 18 a spot w niedziele o 16 i musisz być na obu spotkaniach
Musashi Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 my nie gryziemy i nie bijemy :gwizdanie: to ja tez przyjadę
Rako Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 powiem tak jak narazie nie mam z tym problemu ,,czytaj wkurw***ych żon"
kuredu Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 my nie gryziemy i nie bijemy :gwizdanie: to ja tez przyjadę Ty masz wpier... za łyżeczkę z niedzieli więc się nie ciesz, i co z tego że to nie Ty ją potłukłeś, dziecka przeciez nie zbiję, ojca i matki dziecka też nie więc zostajesz TY
fantastic Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 zindobryyy pan(ie)owie [br]Dopisany: 26 Luty 2009, 20:15_________________________________________________co tam słychać koljegi
Azunia Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 zindobryyy pan(ie)owie [br]Dopisany: 26 Luty 2009, 20:15_________________________________________________co tam słychać koljegi
Musashi Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Ty masz wpier... za łyżeczkę z niedzieli więc się nie ciesz, i co z tego że to nie Ty ją potłukłeś, dziecka przeciez nie zbiję, ojca i matki dziecka też nie więc zostajesz TY za jednorazowke ze 100-paku [br]Dopisany: 26 Luty 2009, 20:22_________________________________________________ zindobryyy pan(ie)owie [br]Dopisany: 26 Luty 2009, 20:15_________________________________________________co tam słychać koljegi bedziesz na kreglach czy spocie? wybieraj
fantastic Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 kucze chciałbym ale troche daleko mam - koszt kręgli by wynósł 700zł oczywiście jakbyście postawili kolejke
Pepin Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 e to ja z tymi wypowiedziami w technicznym poczekam na jakąś amnestię .. bo nie mam nic do powiedzenia .. a po próżnicy gadać to jakoś nijakoś a kupiłem młodej różowe okulary na basen i se poczytam przez nie forum
kuredu Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 kucze chciałbym ale troche daleko mam - koszt kręgli by wynósł 700zł oczywiście jakbyście postawili kolejke to wpadaj to postawie Ci kole, ale jak dasz łyczka :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 e to ja z tymi wypowiedziami w technicznym poczekam na jakąś amnestię .. bo nie mam nic do powiedzenia .. a po próżnicy gadać to jakoś nijakoś a kupiłem młodej różowe okulary na basen i se poczytam przez nie forum pepin wlec na kregle jutro
fantastic Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 bardzo chętnie jak wróce z SE to wpadne bo dawno kulkami nie śmigałem
Musashi Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 bardzo chętnie jak wróce z SE to wpadne bo dawno kulkami nie śmigałem kiedy wracasz?
Rekomendowane odpowiedzi