Madas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 a co nasz szefo taki małomówny zjavascript:void(0);meczony :gwizdanie: :gwizdanie: zorany ..przecież mówiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 a co nasz szefo taki małomówny zjavascript:void(0);meczony :gwizdanie: :gwizdanie: zorany ..przecież mówiłem no to ładnie go załatwiliście bez mydła :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 a co nasz szefo taki małomówny zjavascript:void(0);meczony :gwizdanie: :gwizdanie: zorany ..przecież mówiłem no to ładnie go załatwiliście bez mydła :polew: jutro dostanie bana za to że też ze mną wygrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suli Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 A jak Tetis Cała i zdrowa oczywiście że tak ....z nami jest bezpieczna .... w kręgle mi dała łupnia i nie tylko mi :gwizdanie: :D :> nie ma co się śmiać jak z nią zagrasz to będzie po pupci :gwizdanie: jest naprawdę niezła To jeszcze zależy, o co będziemy grali A jakby coś, zaproponuję debla :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 a co nasz szefo taki małomówny zjavascript:void(0);meczony :gwizdanie: :gwizdanie: zorany ..przecież mówiłem no to ładnie go załatwiliście bez mydła :polew: jutro dostanie bana za to że też ze mną wygrał no to widze że miałes dziś kiepski dzień kolego :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 BTW, nieobecni na dzisiejszym spotkaniu niech żałują ale bardzo będzie fajnie jak następnym razem pójdą wszyscy ja mogęmieć szlaban ale uciekne z domu :gwizdanie: jak to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 To jeszcze zależy, o co będziemy grali A jakby coś, zaproponuję debla :gwizdanie: ciężko w kręgle grać w debla ale da rade bo dzisiaj próba była z Kuredu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 o Suli w końcu wyrwał się z zakorkowanej stolicy do Wlkp ... podobno dzisiaj jedne światła u Was nie działały i już całe miasto legło w gruzach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 no ale prezesowi dałes fory no nie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 no to widze że miałes dziś kiepski dzień kolego :mysli: ja w kręgle grałem 2 raz i jestem jeszcze cienki jak cienias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 a co nasz szefo taki małomówny :gwizdanie: :gwizdanie: zaleglosci odrabia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 no ale prezesowi dałes fory no nie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Prezes jest zielony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 a co nasz szefo taki małomówny zjavascript:void(0);meczony :gwizdanie: :gwizdanie: zorany ..przecież mówiłem niby że ja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 no ale prezesowi dałes fory no nie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Prezes jest zielony :polew: dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 no ale prezesowi dałes fory no nie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Prezes jest zielony :polew: dokładnie :polew: [br]Dopisany: 27 Luty 2009, 23:36_________________________________________________ no to widze że miałes dziś kiepski dzień kolego :mysli: ja w kręgle grałem 2 raz i jestem jeszcze cienki jak cienias to i tak dobrze bo ja jeszcze w życiu nie grałem, az wstyd się przyznać :embarrassed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 no to widze że miałes dziś kiepski dzień kolego :mysli: ja w kręgle grałem 2 raz i jestem jeszcze cienki jak cienias to i tak dobrze bo ja jeszcze w życiu nie grałem, az wstyd się przyznać :embarrassed: spoko żaden wstyd ...wszystko do naprawienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 no to widze że miałes dziś kiepski dzień kolego :mysli: ja w kręgle grałem 2 raz i jestem jeszcze cienki jak cienias to i tak dobrze bo ja jeszcze w życiu nie grałem, az wstyd się przyznać :embarrassed: spoko żaden wstyd ...wszystko do naprawienia oby a ja panowie spadam miłego wieczorka wszystkim i do niedzieli :hi: :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 do jutra Wentylek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 dozobaczenia pojutrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suli Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 o Suli w końcu wyrwał się z zakorkowanej stolicy do Wlkp ... podobno dzisiaj jedne światła u Was nie działały i już całe miasto legło w gruzach Ja tam na wioskę po drugiej stronie rzeki staram się nie jeździć jak nie muszę Z Pragi jestem Co do reszty http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1588476,0,,ministerstwo_zrywa_negocjacje_w_sprawie_autostrady_do_lodzi,wiadomosc.html ;( :wallbash: :fool: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :ranting1: :thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi