Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 bo mlodzik tak znika nagle i potem nagle się pojawia jak murzyn na pasach no dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 bo mlodzik tak znika nagle i potem nagle się pojawia jak murzyn na pasach no dokładnie tylko zeby na spocie sie nie chowal gdzies pod stolik... [br]Dopisany: 01 Marzec 2009, 13:09_________________________________________________bo na zlocie to pewnie nie jeden pod stolem wyladuje :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 ja nie wyląduje na pewno :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 dobra uciekam - bo nie mam czasu. do zobaczenia na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 dobra uciekam - bo nie mam czasu. do zobaczenia na spocie do zoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 do zobaczenia Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 ja nie wyląduje na pewno :gwizdanie: a ja cos czuje ze bedziesz organizatorem tej imprezy pod stolem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetis Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 a ja cos czuje ze bedziesz organizatorem tej imprezy pod stolem Z Adasia głową do picia i temperamentem to na pewno... :hahaha: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 ja nie wyląduje na pewno :gwizdanie: a ja cos czuje ze bedziesz organizatorem tej imprezy pod stolem ja Wam dam nabijać się ze starszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Witam jak niedziela mija? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 czytam, bo u Was taki chaos w wątku że trudno się czasem doszukać czegoś widzimy się na parkingu, tylko że my będziemy z lekkim opóźnieniem - ok 16.30 u nas chaos? ależ oczywiście, czego oczekiwałeś w tym wątku eprzeciez on jest z natury nieuporzadkowany, zupelnie jak wszczechswiat, tyle ze wszechswiat dąży do uporządkowania a w naszym watku, entropia jest ujemna czyli z każdym postem rośnie nieuporządkowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Witam jak niedziela mija? a wk***ny jestem na żone od rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 a ja cos czuje ze bedziesz organizatorem tej imprezy pod stolem Z Adasia głową do picia i temperamentem to na pewno... :hahaha: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Witam jak niedziela mija? a wk***ny jestem na żone od rana :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Witam jak niedziela mija? a wk***ny jestem na żone od rana ciekawe dlaczego? tetis, a ty z kim jedziesz na zlot do Bukowiny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Witam jak niedziela mija? a wk***ny jestem na żone od rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 powtarzam ....- proszę się ze mnie nie nabijać ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Madas wkurzony jesteś na żonke za ten wczorajszy szlaban Czy dzisiaj tez masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 powtarzam ....- proszę się ze mnie nie nabijać ,,, a kto sie nabija? [br]Dopisany: 01 Marzec 2009, 13:44_________________________________________________ Witam jak niedziela mija? a jak zdrowko Twoje i pociechy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Madas wkurzony jesteś na żonke za ten wczorajszy szlaban Czy dzisiaj tez masz dzisiaj musiałem czekać na żonke pod sklepem w A4 bez RNS E ( ukradziona 18.02.2009) z dzieckiem ok 3 godz ....bez ogrzewania (oszczędzam) .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi