nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 czyzby madasek juz na walizkach mieszkal za to spamowanie? :naughty:[br]Dopisany: 01 Marzec 2009, 13:46_________________________________________________dzisiaj na spota z kumplem wpadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetis Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Witam jak niedziela mija? Hej Azunia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 bez ogrzewania (oszczędzam) .... za dlugo w poznaniu mieszkasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetis Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 zmykam Panie i Panowie... Do zobaczenia o 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 bez ogrzewania (oszczędzam) .... za dlugo w poznaniu mieszkasz Marcin mógłbyś mi dać kropka bo się wkur***em na siebie nie podoba mi się jak o sobie piszę (uzasadnienie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 bez ogrzewania (oszczędzam) .... za dlugo w poznaniu mieszkasz Marcin mógłbyś mi dać kropka bo się wkur***em na siebie nie podoba mi się jak o sobie piszę (uzasadnienie) :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 aaaaa i o NIkusiu nie zapomnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 a jak zdrowko Twoje i pociechy? już lepiej, dzięki, ale jeszcze nie wybieram się nigdzie mała zdrowa jak rybka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 aaaaa i o NIkusiu nie zapomnij :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suli Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Widzę, że Poznań Team szykuje się na spocika U nas to taka cotygodniowa rutyna :polew: Zna się ktoś u Was na interpretowaniu snów Bo śniło mi się m.in., że pokancerowałem nową B8 w avancie :gwizdanie: Co to może oznaczać [br]Dopisany: 01 Marzec 2009, 14:07_________________________________________________Acha, i jeszcze, że niemowlę po kąpieli nosiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 ja się znam na snach :gwizdanie: ale do tanich snowcow nie należę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suli Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 To poradź, nie skąp wiedzy :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 k**** mlody gdzie Ty uciekasz tylko w skrzynke nie jebnij .... byłem autko troszkę podmyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 k**** mlody gdzie Ty uciekasz tylko w skrzynke nie jebnij .... byłem autko troszkę podmyć ooooooo no nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 moj zostal umyty przez wiosenna aure za oknem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Zna się ktoś u Was na interpretowaniu snów Bo śniło mi się m.in., że pokancerowałem nową B7 w avancie :gwizdanie: to w końcu nową czy B7 :mysli: [br]Dopisany: 01 Marzec 2009, 14:19_________________________________________________ k**** mlody gdzie Ty uciekasz tylko w skrzynke nie jebnij .... byłem autko troszkę podmyć ooooooo no nie mogę pierwszy raz zobaczycie prawdziwy kolor mojej A4 :cool1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suli Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 B8, już poprawiam. Pamiętam roz :!: wione ledy w resztkach prawego reflektora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 w końcu mlody bo fleja ta Twoja A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 B8, już poprawiam. Pamiętam roz :!: wione ledy w resztkach prawego reflektora ja bym sie wybrał do psychoanalityka bo nie można ot tak rozwalać takich aut :angry: [br]Dopisany: 01 Marzec 2009, 14:24_________________________________________________ w końcu mlody bo fleja ta Twoja A4 ale alu nie mogłem domyć, ale trochę Ludwigu i jest lepiej :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Marzec 2009, 14:25_________________________________________________AHA no i nie chciało już mi sie w środku myć :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 się nie dziwię po takim błocie i syfie ogólnym :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi