Iverson Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Pany ważne ,żeby w d*py było ciepło i żebyśmy w samochodach nie siedzieli z zimna.
Madas Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Pany ważne ,żeby w d*py było ciepło i żebyśmy w samochodach nie siedzieli z zimna. w takim wypadku Pestka bez dwóch zdań.
Iverson Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 no i wszystko w tym temacie...proszę tylko o dokładną mapkę dojazdu bo Lubonia nie znam wogóle
Pepin Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 no i wszystko w tym temacie...proszę tylko o dokładną mapkę dojazdu bo Lubonia nie znam wogóle oj zakręcony ... Pestka jest Poznaniu ... obok MAKRO, PLAZY na pólnocy miasta.....
Madas Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 no i wszystko w tym temacie...proszę tylko o dokładną mapkę dojazdu bo Lubonia nie znam wogóle Tomek ale Pestka jest w poznaniu przy ul. Księcia Mieszka I. zaraz jakąś mape dojazdu znajde, A co pozostali na to miejsce?? A ewentualnie pomysł Marcina Musashiego żEby spotkać się na Jerzego i zrobić przejazd do Pestki to mi się podoba i nikt przede wszystkim nie będzie błądził..
Yelo Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Moim zdaniem pomysł z przejazdem przez miasto nie jest zły, kolumna A4 robi wrażenie
Madas Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 czekamy na dalsze opinie już trzech jest za przejazdem ze św.Jerzego do pestki......kto jeszcze chętny?????
Smieszny Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Jestem za przejazdem po miescie
variocustoms Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Jedziemy wg. mocy Pepin #1, kto #2 ?
Iverson Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 podjedziemy do kfc na kuraki???!!!!! :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Na kuraki po kuracji sterydowej ??? Innych już chyba nie ma
Iverson Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 ja jem tylko panierkę z płatków----płatki są przecież zdrowe hyhyhy
Yelo Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 kuraki w kfc nie są złe, byłem w zakładzie, gdzie się je szykuje...
Iverson Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 ferma babci Halinki-ori polskie kurczaki
Pepin Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 ja mogę jechać .. w sobotę było woskowanie i jest już (w końcu) naklejka klubowa na tylnej klapie;) propoponuję przejazd że prowadzi i kończy ktoś kto zna drogę i w razie co zabierze zgubę
Musashi Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 jezeli factoryoutlet ma otwarty parking to wychodzi na to samo co king cross. wiec nie ma sensu kombinowac.
Iverson Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=79376715&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=14&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=110&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=223&maxPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&transmission=MANUAL_GEAR&siteId=GERMANY&features=FOUR_WHEEL_DRIVE&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=&lang=pl&tabNumber=2 chce mi ktoś na mikolaja kupić!!!!
Madas Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 czyli postanowione przejazd z Jerzego do Pestki i potem albo przed KFC mniam mniam :tongue4:jak dla mnie może być
Pepin Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 czyli postanowione przejazd z Jerzego do Pestki i potem albo przed KFC mniam mniam :tongue4:jak dla mnie może być W Pestce podobno jest też dobre jedzonko .. tylko muszę zadzwonić do fryzjera i zapytać na kogo się powołać i kogo szukać w jakiejś restauracji ... to tylko jako alternatywa postarm sie coś dowiedzieć ... czy ktoś byłby chętny nan dużą magesową naklejkę na bok auta .. bo mnie kusi .. a by była jeda paczka ... chpdz o taką z działu gadżętowego ok 80cm?
Rekomendowane odpowiedzi