Bart-S Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Kurde, ktoś mi właśnie sprzątnął listwy progowe sprzed nosa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Kurde, ktoś mi właśnie sprzątnął listwy progowe sprzed nosa... z aukcji jakiejs tak ? :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 17:44_________________________________________________Bart-S a jak nie kojarzysz mnie to ja jestem ten z ktorym sie nie witales wczoraj :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Bart-S a jak nie kojarzysz mnie to ja jestem ten z ktorym sie nie witales wczoraj :polew: tylko nie pomyl ze mną bo ze mną też się nie witałeś :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Bart-S a jak nie kojarzysz mnie to ja jestem ten z ktorym sie nie witales wczoraj :polew: tylko nie pomyl ze mną bo ze mną też się nie witałeś :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 No dokładnie, po południu kupiłem ładne progi od alvaro i teraz zabrałem się za wkładki S-Line... i pupa ;( Jest jeszcze jedna aukcja ale: 1.koleś woła 350, 2.odbiór osobisty-kwidzyń, 3.listwy wygladaja na nieco zuzyte (te od alva są w lepszym stanie). :polew: Teraz już mi nie odpuścicie co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 :polew: Teraz już mi nie odpuścicie co? po prostu musisz jechać na zlot i wziąć 0.7 finki na przeprosiny :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 :polew: Teraz już mi nie odpuścicie co? po prostu musisz jechać na zlot i wziąć 0.7 finki na przeprosiny :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: i zone :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Finkę tak, żonę nie Wnioskuję że 84młody to ten Pan na zdjęciach z finką właśnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Finkę tak, żonę nie to inaczej: ty nie jedź ale piść finke z żoną :polew: [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 17:52_________________________________________________wtedy to Ci nawet Musashi wybaczy :gwizdanie: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Finkę tak, żonę nie mlody zobacz, jeszcze sie stawia :kox: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Finkę tak, żonę nie mlody zobacz, jeszcze sie stawia :kox: :polew: :polew: :polew: Oj nie ładnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Jedyne co stawiam to finkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 hejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 jakie zdjecie z finka ? cos przeoczylem ? [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 17:54_________________________________________________ hejka kiedy nastepne zdjecia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Ello Musashi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Wnioskuję że 84młody to ten Pan na zdjęciach z finką właśnie? nie ten to Kuredu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 :polew: Teraz już mi nie odpuścicie co? po prostu musisz jechać na zlot i wziąć 0.7 finki na przeprosiny :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: i zone :polew: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Uhh pewnie jeszcze trochę czasu mi to zajmie... BTW, bardziej od finki polecam - WYBOROWA GRUSZKOWA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Uhh pewnie jeszcze trochę czasu mi to zajmie... BTW, bardziej od finki polecam - WYBOROWA GRUSZKOWA! zadnych wyborowych ;p tylko finka :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Bart-S lepiej pilnuj żony !!!! Z pomiarów wyszło, że na 3ce od 60-100 km/h mam niecałe 4 sek., Pepin pewnie 6 a ciekawe ile ma Kuredu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi