Młodzik Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 o ja pitole kto chciał o 2 wyjechać? nikus napewno wie :> a wiem :> wydusimy to z Ciebie prz kolejnym drinku w Bukowinie :mysli: ciakwe kto polegnie pierwszy... jak to kto Adaś :polew: Adas jest organizatorem imprezy pod stolem... nie slyszales? tylko teraz który Adaś :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 no no no ja pije ale nie wiem co ...pewnie coś bez kopa dużego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 no no no ja pije ale nie wiem co ...pewnie coś bez kopa dużego mirinde razem z Julka :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 no no no ja pije ale nie wiem co ...pewnie coś bez kopa dużego FANTE?? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 no no no ja pije ale nie wiem co ...pewnie coś bez kopa dużego FANTE?? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :good: z lodem i vodką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 no no no ja pije ale nie wiem co ...pewnie coś bez kopa dużego FANTE?? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :good: z lodem i vodką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Słuchajcie moze zadam głupie pytanie ale czy wszystkie samochody zmieszcza sie na parkingu przed ta hacjenda czy czesc zaparkuje w Zakopanym i podejdzie pieszo :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Słuchajcie moze zadam głupie pytanie ale czy wszystkie samochody zmieszcza sie na parkingu przed ta hacjenda czy czesc zaparkuje w Zakopanym i podejdzie pieszo :polew: chyba się zmieszczą .... 12 km z Zakopca to ja nie idę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Słuchajcie moze zadam głupie pytanie ale czy wszystkie samochody zmieszcza sie na parkingu przed ta hacjenda czy czesc zaparkuje w Zakopanym i podejdzie pieszo :polew: chyba się zmieszczą .... 12 km z Zakopca to ja nie idę :gwizdanie: może jakąś riksze weźmiemy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 no no no ja pije ale nie wiem co ...pewnie coś bez kopa dużego FANTE?? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :good: z lodem i vodką kieliszek wodki na litr fanty :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 czołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Słuchajcie moze zadam głupie pytanie ale czy wszystkie samochody zmieszcza sie na parkingu przed ta hacjenda czy czesc zaparkuje w Zakopanym i podejdzie pieszo :polew: chyba się zmieszczą .... 12 km z Zakopca to ja nie idę :gwizdanie: może jakąś riksze weźmiemy :gwizdanie: chinczyka na tandemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Słuchajcie moze zadam głupie pytanie ale czy wszystkie samochody zmieszcza sie na parkingu przed ta hacjenda czy czesc zaparkuje w Zakopanym i podejdzie pieszo :polew: chyba się zmieszczą .... 12 km z Zakopca to ja nie idę :gwizdanie: może jakąś riksze weźmiemy :gwizdanie: haha ja moze wezme sanki dla mojej julci ale jak bedzie taki wypadek to ja je wykorzystam :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 no no no ja pije ale nie wiem co ...pewnie coś bez kopa dużego FANTE?? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :good: z lodem i vodką kieliszek wodki na litr fanty :gwizdanie: co na dwa litry ...nie chce paść bo litrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 czołem czesc Wojtus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 czołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 co Wojtek już na forum przygnało kusi co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 czołem :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 co Wojtek już na forum przygnało kusi co za duzo do czytania by mial pozniej :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi