_Solar_ Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 o tak o dziesiaj cpyknięte: kto mi wyposażenie z zapasu rozszyfruje?????? i nic funflowi nie dajesz znaka ze na sesjon sie wybierasz
puertoss Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Opublikowano 24 Marca 2011 o tak o dziesiaj cpyknięte: kto mi wyposażenie z zapasu rozszyfruje?????? i nic funflowi nie dajesz znaka ze na sesjon sie wybierasz to taki szybki strzał przed pracą.... główny zamiar to była fotografia tabliczki z zapasu :gwizdanie:
puertoss Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 niby po wykresach coś tam daje
rafalekx Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 nie wierzę marewel AKNem jeździł?
puertoss Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 nie wierzę marewel AKNem jeździł? TAK
Armi Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Ciekawe jak z dokładnością pomiaru wynik pewnie bardzo prawdopodobny. Mierzyłem u siebie przed programem to wychodziło mi prawie 140KM, później Rogal to potwierdził. Podobno bardzo ważne jest, żeby wpisać odpowiednią wagę. Ja pojechałem na skup złomu, zważyłem padło i jazda Puertoss, rozpropagujesz boxy na forum
mrogal Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 nie wierzę marewel AKNem jeździł? TAK BLACK![br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 13:59_________________________________________________ Ciekawe jak z dokładnością pomiaru wynik pewnie bardzo prawdopodobny. Mierzyłem u siebie przed programem to wychodziło mi prawie 140KM, później Rogal to potwierdził. Podobno bardzo ważne jest, żeby wpisać odpowiednią wagę. Ja pojechałem na skup złomu, zważyłem padło i jazda Puertoss, rozpropagujesz boxy na forum po drugim locie wyszlo 172KM i troszku mniej niuta, a wiec srednia wychodzi 170KM a roznice czuc za***ista w zbieraniu sie autka
mrogal Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 PŁERTI jaką masz glebę w tym Q? 1AKN black!
paput Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 PŁERTI jaką masz glebę w tym Q? 1AKN black! GWINCI cinci może od razu :>
mrogal Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 PŁERTI jaką masz glebę w tym Q? 1AKN black! GWINCI cinci może od razu :> nie strasz mnie ze chcesz glebic auto, bo wybor zawiasu jest milion razy trudniejszy niz standardowych lamp poliftowych, a wTwoim przypadku to bedzie never ending story, bo konfiguracji i producentow jest troche
paput Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 PŁERTI jaką masz glebę w tym Q? 1AKN black! GWINCI cinci może od razu :> nie strasz mnie ze chcesz glebic auto, bo wybor zawiasu jest milion razy trudniejszy niz standardowych lamp poliftowych, a wTwoim przypadku to bedzie never ending story, bo konfiguracji i producentow jest troche
Kowi87 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 PŁERTI jaką masz glebę w tym Q? 1AKN black! GWINCI cinci może od razu :> nie strasz mnie ze chcesz glebic auto, bo wybor zawiasu jest milion razy trudniejszy niz standardowych lamp poliftowych, a wTwoim przypadku to bedzie never ending story, bo konfiguracji i producentow jest troche to apokalipsa na forum nastanie :polew:
paput Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 PŁERTI jaką masz glebę w tym Q? 1AKN black! GWINCI cinci może od razu :> nie strasz mnie ze chcesz glebic auto, bo wybor zawiasu jest milion razy trudniejszy niz standardowych lamp poliftowych, a wTwoim przypadku to bedzie never ending story, bo konfiguracji i producentow jest troche to apokalipsa na forum nastanie :polew: :bla: :bla:
puertoss Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 PŁERTI jaką masz glebę w tym Q? 1(BE)AKN black!
paput Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 PŁERTI jaką masz glebę w tym Q? 1(BE)AKN black! ale koza
paput Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 raczej dawaj gwint jak reszta a nie w półśrodki się bawisz
Rekomendowane odpowiedzi