Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AGB] Czarne S4 2.7BiT, 300KM, zderzak RS4, bi-xenon, 2din

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chcesz moze sprzedac te panele drzwiowe pod glosniki? bo na pierwszej stronie cos pisze ze chcesz zmienic na normalne boczki :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Chce, ale najpierw musze kupic normalne bo bez boczkow jezdzic nie bede. zreszta dalem ogloszenie w zamienie i kupie z tego co pamietam, ale praktycznie zero odpowiedzi :)

Opublikowano

Chce, ale najpierw musze kupic normalne bo bez boczkow jezdzic nie bede. zreszta dalem ogloszenie w zamienie i kupie z tego co pamietam, ale praktycznie zero odpowiedzi :)

Sory ale nie widzialem ogloszenia :wink4: sa u nas w klubie boczki w maskownicami od BOSE przod+tyl za 200zl z wysylka lub jak chcesz to chlopak moze sprzedac same maskownice od BOSE :)[br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 16:27_________________________________________________tu masz link http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=180466.msg2127978#msg2127978

Opublikowano
  • Autor

Wiem, bo do niego pisałem i miałem je brać, ale raz ze mial bym dziury po korbkach z tylu a dwa ze jak bym przelozyl wklady skorzane ze swoich to nie wiem czy bym pozniej sprzedal swoje boczki bez nich

Opublikowano

zalozenia sa takie, że chcesz aby był dzwiek jak w EVO albo STI a nigdy nie uda sie takiego uzyskac i zakladajac te BOVy bedziesz bardzo zawiedziony. wg mnie sie totalnie nie oplaca, lepiej na dobre heble wydac ta kase albo zbierac na k04

i ja tak zrobilem :decayed:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=163060.180

Opublikowano

rozgrzej silnik i sprawdz ta odcinke na postoju :)

Opublikowano
  • Autor

rozgrzej silnik i sprawdz ta odcinke na postoju :)

W wolnej chwili ci sprawdze, moze nawet jutro jak sie uda

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mijalismy sie dzis pomiedzy Skarzyskiem, a Kielcami :wink4:

Opublikowano

A do mnie psikutasie nie wpadles :D:polew:

Opublikowano

a nawet mialem zamiar, ale mialem pelne auto, to co by tam u Ciebie robili? na przystanku mogliby co najwyzej usiasc, albo w jakas kupe wlezc :decayed:

Opublikowano

lepiej wyglądała jak dla mnie z wcześniejszymi kratkami w zderzaku :confused4:

Opublikowano

Ogólnie ładna, ale bardziej mi się podobała przed modyfikacjami ...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Własnie widziałem cie :), ale z początku myślalem ze jakies rs4 :> mowie co jest k**#a że w Suchedniowie jakis Rs :shocked:, ale później załapalem że chyba to ty jechaleś :). Co do modow to kto co woli, dla mnie teraz wyglada duzo lepiej, a jak ja skoncze bedzie wygladala idealnie :naughty: , mysle tylko nad swiatlami czy nie dac znowy chromu i ramką grilla, zderzak na pewno zostaje bo jest dużo ladniejszy, jak wpadnie fmic nabierze wygladu :wink4:[br]Dopisany: 26 Kwiecień 2011, 01:20_________________________________________________Dzisiaj przyjechały nowe zabawki do esy :kox: , co pradwa żeby je dostać trzeba było kupić całe autko ale chyba było warto :tongue4: , Wleciały nowe zegary od RS4 i pare innych drobnych rzeczy. A teraz to co przyjechało :>

IMG_8065.JPG

IMG_8069.JPG

Jak by ktoś chciał moje kubly to będą na sprzedaz tylko przełoże Recarosy do siebie :kox:

Opublikowano

ile za kubły PW :tongue4:

Opublikowano

stołki piękne :good:

Opublikowano
  • Autor

No dają rade chociaż myslałem że będą białe a sa kremowe ;/ zobacze jak wlęcą do mnie jak to będzie wyglądać :>

Opublikowano

trzeba mieć nasrane w głowie żeby całe auto dla foteli kupić :decayed: :decayed:

BTW szkoda że nie białe :rolleyes:

Opublikowano

No jak nie bylo samych rec a jakby byly to pewnie w cenie 3k :) Tez bym tak zrobil :)

Opublikowano
  • Autor

trzeba mieć nasrane w głowie żeby całe auto dla foteli kupić :decayed: :decayed:

BTW szkoda że nie białe :rolleyes:

Dobra dobra Buba, ale jak sprzedam reszte to recaro mi może za darmo wyjdą no nie licząc mojej pracy :naughty: