marec-ki Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Skąd Wy tyle czasu bierzecie na seriale Wczoraj luknąłem pierwszy odcinek 7ej i ponoć ostatniej serii Californication. Czyżby Hank spoważniał ?? żadnej dobrej du..y nie było Spoko zobaczymy co będzie w następnych odcinkach. A Runkle heh ...
e2rd-85 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Co oglądać po Breaking Bad ? Mnie po BB do gustu przypadł Homeland . aha no i obecnie True Detective .
Pij1973 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Ja odpuściłem w połowie 3 sezonu, przekombinowali.
Kamyk Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 zaczyna mnie wqrw z lekka lapac od tego House of cards oderwac sie nie mozna "oj pozniej sie ogole... " "oj dobra, jeszcze jeden, nic sie nie stanie..." ciezko przestac 10 za mna, zaraz koniec sezonu nr 1 super sie oglada
Pij1973 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Na szczęście jest już drugi jeszcze lepszy Jak ktoś lubi psycholi i trochę krwi to polecam Those who kill
Kamyk Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 skończyłem House of Cards jeśli ktoś się zastanawia - mogę tylko polecić rewelacja !!!
majkel20 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 6-sty odcinek House of Cards, ale szczerze myślałem że będzie lepszy, na razie d*py nie urywa....
Gość Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Co oglądać po Breaking Bad ? walnąłem 5 sezonów w dwa tygodnie - aż szkoda że nie ma więcej
Frimuś Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Mnie teraz wciagnał "spartacus" po nim bedzie "Gra i Tron" Spartacus bardzo dobry, ale tylko pierwszy sezon i jego prequel. Gra o Tron super. Nie lubię takich klimatów zwykle, nigdy nie dałem rady obejrzeć np. Władcy Pierścieni itp., Ale Gra o Tron to zupełnie inna liga. Przeczytałem nawet wszystkie tomy książki. Dodatkowo ostatnio Detektyw był niezły, choć dla większości będzie pewnie ciężki. Jesli chodzi o sparatacusa to popieram Cie na 100 bo z kolejnym sezonem lipa
Pij1973 Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Jesli ktoś nie widział polecam The Suits - świat prawników z kancelarii z Nowego Jorku, nakręcony z werwą i z jajem.
sebul Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Suits jest swietne Ja zaczalem ogladac Shameless wersje US i fajnie sie oglada Z nowych seriali Fargo zaczalem ogladac, dziwny, ale jakos klimatyczny serial Zobaczymy jak bedzie dalej
Tzieland Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Panowie gdzie można znaleźć drugi sezon wikingów?
franciszek Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Witam Panowie oglądał ktoś serial Piętno gangu / Gang Related ??
Kamyk Opublikowano 29 Lipca 2014 Opublikowano 29 Lipca 2014 Co oglądać po Breaking Bad ? walnąłem 5 sezonów w dwa tygodnie - aż szkoda że nie ma więcej ja wczoraj zaczalem sezon 2 no jakos tak doopy nie urywa, jak House of Cards dam mu jeszcze chwile.... co to brak pilki noznej robi z czlowiekiem
ponczor Opublikowano 29 Lipca 2014 Opublikowano 29 Lipca 2014 A ja z seriali to: Sons of Anarchy, Gra o Tron , Vikings , jakoś tak sporadycznie Black Sails Panowie gdzie można znaleźć drugi sezon wikingów? polecam eKino wykupisz na 7 dni konto premium i po sprawie całe dwa sezony tak obejrzałem
binio-stg Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Co oglądać po Breaking Bad ? walnąłem 5 sezonów w dwa tygodnie - aż szkoda że nie ma więcej ja wczoraj zaczalem sezon 2 no jakos tak doopy nie urywa, jak House of Cards dam mu jeszcze chwile.... co to brak pilki noznej robi z czlowiekiem Wg mnie też początek był słaby, ale jak się rozkręcił to rewelacja.
misiek95 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Polecam Vikings. Fajny, "brudny" serial
Kamyk Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 ale ja to wiesz, lubię mój prysznic i to nie tylko od święta o co tam kaman w tym serialu ?
Rekomendowane odpowiedzi