adadur Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Niunia ciakwa propozycja :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Mi sie podobaja bieszczady. Gdzie lista z zapisami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NyPal Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Kurcze i tu fajnie i tam super... Obawiam sie jednak ze w bieszczadach przy obecnych zimach w marcu to juz sniegu fajnego nie bedzie. A Słowacja - hmm tam wyzej snieg bedzie na pewno a i drogowcy inni, słowacy duzo bardziej dbaja o to by do ich miejscowosci wypoczynkowych byl dojazd. Biznes to biznes trzeba dbac..... Odleglosciowo - mysle ze to to samo... Ja jestem za slowacja, choc oferta NiuniA4 jest kusząca... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 a ja chcę słowację słowacja jest ok, bieszczady też ale nie można byc w dwóch miejscach naraz wiec coś trzeba wybrac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIUNIAA4 Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Rozmawialam z wlascicielem z bieszczad, jutro przysle mi propozycje dla nas ale mysle ze jest warta uwagi: - jazda terenowa jeepami - jazda na quadach - jazda ich wlasna ciuchcia - najnowszy hit to jazda na lozu z baldachimem - pintball - ognicho na ktorym robi sie sarenka -> jedzonko mniam mniam -> dziczyzne podaja a z rusztu jest pyszna i nie bedzie problemu ze komus ktos cos zjadl czy zabraklo - jak ktos lubi to rowniez jazda konna - planetarium jak ktos lubi gwiazy - specjalne atrakcje dla dzieciakow rowniez beda przewidziane coby pociechy sie nie nudzily a rodzice mogli sie bawic i pic w spokoju Wszystko do uzgodnienia i rabaty beda dla nas specjalne Jutro dostane cennik i wszystko umieszcze na forum AAAAAAAAAAAA.................. i najwazniejsze termin to 7-8-9 marca 2008!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothV8 Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Pozamiatane, ja jestem 100% za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Pozamiatane, ja jestem 100% za Mi tam też pasuje. Niunia weź chociaż podaj nazwę jakiejś miejscowości w rejonie tego miejsca, bo jak wiesz tych co są na stronie nie ma na mapie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIUNIAA4 Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 hihihi... to jak Ty to szukałes http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9f12682649375d39.html lecimy na Rzezszow i dalej to juz prosta droga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Ech Ty Niunia moja superancko :oklaski: wot etot budiet haroszaja kanikuła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Dostałem własnie maila z ośrodka do którego podała link Niunia : "Witam!jednorazowo w ośrodku "Czardworek"możemy pomieścić 100 osób.pozdrawiam Anna Kociuba" Tylko, o czym my gadamy skoro się tam nie mieścimy. Chyba, ze coś pominąłem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIUNIAA4 Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 wiciu spokojnie, jak sie nie pomieslimy to Beton cos wymysli tak zeby kazdemu pasowalo i bylo super. Caly dworek jest do naszej dyspozycji w tych dniach, wiec zamiast sie zamartwiac to zalatiajcie wolne na te dni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 hihihi... to jak Ty to szukałes Przysiętnica ???? Kurcze, tej miejscowości to nie widziałem na ich stronie - nieważne zresztą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Niunia :oklaski: Mi sie propozycja Bieszczad bardzo podoba :th: Ale jesli wybierzecie cos innego tez bedzie bedzie dobrze..... Jak to sie mowi nie wazne gdzie, wazne z kim..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Jak to sie mowi nie wazne gdzie, wazne z kim..... Pięknie powiedziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIUNIAA4 Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 lukaszr dobijasz mnie: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/4afcf2987dc7b455.html :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 lukaszr dobijasz mnie: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/4afcf2987dc7b455.html :polew: :polew: :polew: :polew: No nie, ja p..... Nie uwierzysz, ale pomieszałem dwa pierwsze słowa i myślałem, że pierwsze to miejscowość i drugie w ogóle pominąłem :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIUNIAA4 Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 dzisiaj nikt Cie nie pobije, jestes mistrzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 dzisiaj nikt Cie nie pobije, jestes mistrzem Dobra dobra, jeszcze nie jest ze mną aż tak źle - nie miałem urlopu w tym roku za bardzo i wychodzi zmęczenie materiału Ale to wątek nie to tym - Przysiętnica może być :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surowik Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 super miejsce, szkoda ze tak dlugo trzeba czekac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIUNIAA4 Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 jesli jest ktos chetny to kolega organizuje tam sylwestra i sa jeszcze wolne miejsca to bedzie szybciej :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi