Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Zlot zimowy i II urodziny klubu - gdzie robimy ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy będzie tor, czy nie, dla mnie to bez różnicy, ważne żebyśmy wreszcie coś konkretnego ustalili :kox:

popieram :oklaski:

Opublikowano

do zlotu jeszcze prawie 5 miesięcy :decayed:

jakbym miał wybierać termin to... nie wybiorę, bo nie wiem czy np: pierwszy weekend marca będzie mi odpowiadał,

a może drugi, albo końcówka lutego... :mysli:

ale wiem, że gdy będę znał termin zlotu( bo zapadną decyzje co do miejsca i terminu na min. miesiąc przed), to będę w stanie zaplanować i przyjechać. :a4fan:

Opublikowano

hmm mam wrażenie że znowu są gdybania co by było fajne i td... a nic konkretnego nie ma :no: jeśli ma być tor to ok ale niech ktoś z okolic zadeklaruje się zająć organizacją i będziemy wtedy mieli jakieś konkrety a jak nie ma chętnego to po jaki grzyb ta gatka jak nic z tego nie będzie i pozatym skoro taka impreza jest brana pod uwagę to proszę o zrobienie np7 dniowej ankiety czy na ten TOR są chętni ale proszę niech głosują ZAci co naprawe są w stanie zapłacić pieniążki i chcą pojeździć a nie ci co chcieli by ale nie wiedzą albo nie mają tyle kaski bo trzeba się z tym liczyć :naughty:

tak więc podsumowując jeśli nie zrobimy ankiety czy mamy odpowiednią ilość chętnych na TOR to potem okaże się że część osób potem powie że -Ja bym pojechał ale ........

Wydaje mi się że musimy coś ustalić w końcu bo jak już wcześniej napisałem nasz rozpoczęty temat się pszeciąga a termin zlotu trzeba również zarezerwować w jakimś ośrodku i żebyśmy się nie spóźnili na nasz wybrany termin :audi::a4fan:

Opublikowano

Fajnie by bylo zeby zlocik byl w marcu. Najlepiej kolo polowy. Chetnie bym przyjechal i was poznal.

Pozdro

:drunk:

Opublikowano

Ale zainteresowanie :foch: wszyscy piszą ale jak coś konkretnego to nic :kwasny:

Opublikowano

w takim razie spotkajmy się zimą na jakiejś stacji benzynowej w centrum Polski :naughty::polew:

Opublikowano

Niech wszyscy przyjada na spota do wawy, mamy duze parkingi i gielde warzywna dla :quattro:

:polew:

Opublikowano

... Ja znów bardzo się cieszę że mamy na forum kolegę Miron78... :dance:

chyba znów pomoże :mysli::a4fan: :a4fan: :a4fan:

Opublikowano

... Ja znów bardzo się cieszę że mamy na forum kolegę Miron78... :dance:

chyba znów pomoże :mysli::a4fan: :a4fan: :a4fan:

taktuś - nie rozumiem - czyżbym coś przegapił ? w czym mam pomóc ? z tego co widzę nie ma konkretów imprezy narazie.

Opublikowano

ok bez jaj bo czas nam ucieka. widocznie Słowacja (a szkoda) odpadła. wiec trzeba się wziasc za (tez jest dobrze) Wisłę. i teraz pozostała kwestia terminu. proponuje środek lub koniec lutego. większość studentów już w tym czasie powinna być po sesji. ale no właśnie niech teraz nie piszą wszyscy "mi nie pasuje wole wtedy i wtedy" ... itd.

myślę za najlepiej by było jakby termin wybrał prezes lub osoba organizująca. i tu mamy kolejna kwestie, kto się za to weźmie? jak nie będzie chętnych to coś wykombinujemy. tak wiec....?

Opublikowano

W przyszłym tygodniu lece do Wawki na party do Pozia , to będe się widział zapewne z Wiciem , a on zadeklarował się , że pomoże w organizacji zlotu w Wiśle.Tak więc w weekend obgadamy szczegóły i za tydzień będą pierwsze konkretne ustalenia

Opublikowano

Chyba jeszcze cały czas jest czas na podejmowanie decyzji.

Na początku tyg napiszę do Wisły i do Zakopca (tak, tak -trzeba mieć z czego wybierać :decayed:) zapytania o terminy i ofertę. Poważnie potraktowałbym też pomysł na spot gdzieś w środku polski, np przy gierkówce. Patrząc na porę roku-osobiscie jestem przekonany, że mało kto (nawet jak będzie możliwość) będzie jeździł na nartach/basenie/uprawiał jogging itp. Przyjeżdżamy spotkać się, :drunk: , pogrzebać w autach i ewentualnie ścignać sie łodrobinę (na gierkówce-między fotoradarami :D)

NIestety, ten pomysł upadnie jeśli ktos koncepcyjnie nie wspomoże, bo ja nie znam żadnych ciekawych/tanich/dużych miejscówek w tym rejonie.

Generalnie spokojnie...chyba :kox:

Opublikowano

mam rozumieć, że jedziemy do wisły :naughty:

Wisła

wislaap9wi8.jpg

Opublikowano

jak zlot zimowy to TYLKO GÓRY a jak ktoś ma niskie auto i się boi śniegu to trudno :polew:

Opublikowano

jak zlot zimowy to TYLKO GÓRY a jak ktoś ma niskie auto i się boi śniegu to trudno :polew:

i jeszcze jest czas zmienić na Quattro :thumbup:

Opublikowano

I tu poprieram ZIMA TO ZIMA ....a w górach najpiekniejsza!

A jak sie ktos zakopie to go reszta wytarga choby rencami .....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...