krzyniek Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 czy będzie tor, czy nie, dla mnie to bez różnicy, ważne żebyśmy wreszcie coś konkretnego ustalili popieram :oklaski:
schiller Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 i co temat stoi może by tak faktycznie zacząć od ustalenia terminu.
taktuś Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 do zlotu jeszcze prawie 5 miesięcy jakbym miał wybierać termin to... nie wybiorę, bo nie wiem czy np: pierwszy weekend marca będzie mi odpowiadał, a może drugi, albo końcówka lutego... ale wiem, że gdy będę znał termin zlotu( bo zapadną decyzje co do miejsca i terminu na min. miesiąc przed), to będę w stanie zaplanować i przyjechać.
sfinks Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 hmm mam wrażenie że znowu są gdybania co by było fajne i td... a nic konkretnego nie ma jeśli ma być tor to ok ale niech ktoś z okolic zadeklaruje się zająć organizacją i będziemy wtedy mieli jakieś konkrety a jak nie ma chętnego to po jaki grzyb ta gatka jak nic z tego nie będzie i pozatym skoro taka impreza jest brana pod uwagę to proszę o zrobienie np7 dniowej ankiety czy na ten TOR są chętni ale proszę niech głosują ZAci co naprawe są w stanie zapłacić pieniążki i chcą pojeździć a nie ci co chcieli by ale nie wiedzą albo nie mają tyle kaski bo trzeba się z tym liczyć tak więc podsumowując jeśli nie zrobimy ankiety czy mamy odpowiednią ilość chętnych na TOR to potem okaże się że część osób potem powie że -Ja bym pojechał ale ........ Wydaje mi się że musimy coś ustalić w końcu bo jak już wcześniej napisałem nasz rozpoczęty temat się pszeciąga a termin zlotu trzeba również zarezerwować w jakimś ośrodku i żebyśmy się nie spóźnili na nasz wybrany termin
Gość NyPal Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 Sfinks - dobrze pojechane... ....edit.... ...powiedziane!!
Gość seaman Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 Fajnie by bylo zeby zlocik byl w marcu. Najlepiej kolo polowy. Chetnie bym przyjechal i was poznal. Pozdro
sfinks Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 Ale zainteresowanie wszyscy piszą ale jak coś konkretnego to nic
schiller Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 coś czyje ze chyba my sie musimy zabrac sie za organizowanie i w Głuchołazach zrobimy
taktuś Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 w takim razie spotkajmy się zimą na jakiejś stacji benzynowej w centrum Polski
Flyer Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 Niech wszyscy przyjada na spota do wawy, mamy duze parkingi i gielde warzywna dla
taktuś Opublikowano 18 Października 2007 Opublikowano 18 Października 2007 ... Ja znów bardzo się cieszę że mamy na forum kolegę Miron78... chyba znów pomoże :a4fan:
miron78 Opublikowano 18 Października 2007 Opublikowano 18 Października 2007 ... Ja znów bardzo się cieszę że mamy na forum kolegę Miron78... chyba znów pomoże :a4fan: taktuś - nie rozumiem - czyżbym coś przegapił ? w czym mam pomóc ? z tego co widzę nie ma konkretów imprezy narazie.
schiller Opublikowano 19 Października 2007 Opublikowano 19 Października 2007 ok bez jaj bo czas nam ucieka. widocznie Słowacja (a szkoda) odpadła. wiec trzeba się wziasc za (tez jest dobrze) Wisłę. i teraz pozostała kwestia terminu. proponuje środek lub koniec lutego. większość studentów już w tym czasie powinna być po sesji. ale no właśnie niech teraz nie piszą wszyscy "mi nie pasuje wole wtedy i wtedy" ... itd. myślę za najlepiej by było jakby termin wybrał prezes lub osoba organizująca. i tu mamy kolejna kwestie, kto się za to weźmie? jak nie będzie chętnych to coś wykombinujemy. tak wiec....?
Hugo Opublikowano 20 Października 2007 Autor Opublikowano 20 Października 2007 W przyszłym tygodniu lece do Wawki na party do Pozia , to będe się widział zapewne z Wiciem , a on zadeklarował się , że pomoże w organizacji zlotu w Wiśle.Tak więc w weekend obgadamy szczegóły i za tydzień będą pierwsze konkretne ustalenia
Gość rob Opublikowano 20 Października 2007 Opublikowano 20 Października 2007 mam rozumieć, że jedziemy do wisły
wit.s Opublikowano 20 Października 2007 Opublikowano 20 Października 2007 Chyba jeszcze cały czas jest czas na podejmowanie decyzji. Na początku tyg napiszę do Wisły i do Zakopca (tak, tak -trzeba mieć z czego wybierać ) zapytania o terminy i ofertę. Poważnie potraktowałbym też pomysł na spot gdzieś w środku polski, np przy gierkówce. Patrząc na porę roku-osobiscie jestem przekonany, że mało kto (nawet jak będzie możliwość) będzie jeździł na nartach/basenie/uprawiał jogging itp. Przyjeżdżamy spotkać się, , pogrzebać w autach i ewentualnie ścignać sie łodrobinę (na gierkówce-między fotoradarami ) NIestety, ten pomysł upadnie jeśli ktos koncepcyjnie nie wspomoże, bo ja nie znam żadnych ciekawych/tanich/dużych miejscówek w tym rejonie. Generalnie spokojnie...chyba
krzyniek Opublikowano 21 Października 2007 Opublikowano 21 Października 2007 mam rozumieć, że jedziemy do wisły Wisła
miron78 Opublikowano 21 Października 2007 Opublikowano 21 Października 2007 jak zlot zimowy to TYLKO GÓRY a jak ktoś ma niskie auto i się boi śniegu to trudno
Gość rob Opublikowano 21 Października 2007 Opublikowano 21 Października 2007 jak zlot zimowy to TYLKO GÓRY a jak ktoś ma niskie auto i się boi śniegu to trudno i jeszcze jest czas zmienić na Quattro
Gość NyPal Opublikowano 21 Października 2007 Opublikowano 21 Października 2007 jak zlot zimowy to TYLKO GÓRY a jak ktoś ma niskie auto i się boi śniegu to trudno I tu poprieram ZIMA TO ZIMA ....a w górach najpiekniejsza! A jak sie ktos zakopie to go reszta wytarga choby rencami .....
Rekomendowane odpowiedzi