Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Zmieniać już na zimówki?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bez znaczenia , powietrze to w 78 % azot więc :wink4: szkoda przepłacać za azocik zwykłe nasze polskie powietrze wystarczy :good:

Opublikowano

sam azot nie zmienia tak bardzo objętości przy skokach temp na zewnątrz.osobiście uważam że jeśli komuś sie podobają zielone wentyle na kole to azot jest ok :wink4:

Opublikowano

Ja już zmieniłem kółka na zimowe.Nie ma co czekać tym bardziej że później jest młyn w zakladach wulkanizacji bo wszyscy czekają do ostatniej chwili.

Opublikowano

bez znaczenia , powietrze to w 78 % azot więc :wink4: szkoda przepłacać za azocik zwykłe nasze polskie powietrze wystarczy :good:

Warto "przepłacać" :good:

Opublikowano

ja też właśnie walczę ze sobą-zmieniać czy nie-jechałem wczoraj w nocy i miejscami było -0,5C niby tylko -0,5 ale...

Opublikowano

U mnie na wiosce azot pompują gratis, więc nie ma co sie zastanawiać.

Pozatym alufelgi 16'' na zime już mi przyszły, teraz tylko jakieś nowe oponki musze wybrać no i może za tydzień może dwa już będe zmieniać.

Opublikowano

jak dobrze że mam 2 komplety kół, zmieniam jak spadnie śnieg, ale jest strach jeździć, bo rano miejscami było -1,5 stopnia, a pod koniec tygodnia zapowiadają -4 stopnie :blink:

Opublikowano

Ja będe czekał aż spadnie snieg, troche ryzyko ale nie widzi mi się jazda na stalówkach ;(

Opublikowano

Temperatura u mnie w mieścinie rano w niedzielę:

81cf86dc2806c6efm.jpg

Miejscami było nawet -5.5*C. Chyba trzeba zmieniać kapcie ; ]

Opublikowano

u mnie dziś w nocy -6 było :naughty:

ponoć na przełomie października/listopada ma być nawet do -30...

zimówki leżą w garażu, nawet dwa komplety, tylko narazie zmiany nie będzie :gwizdanie:

aktualnie jestem na tropie fajnych 13" do golfa :kox:

Opublikowano

Ja tam w grudniu zmienie jak dojade do polski bo mam oponki w pl w garazu :kox: wiec licze na lad szczescia ze dojade i pogoda bedzie ok :decayed:

A co do azotu to zadna rewelacja, jak pisza powietrze to 78% azotu wiec nie ma co przeplacac, ja starszemu opony azotem zapodalem i wentyle ma srebrne wazne by pamietac co sie ma :wink4:

Opublikowano

Ja mam 15" zimówki , pozostały mi po [b5] , w sobotę przypasowałem jedno koło - tragedia :wallbash: chyba całą zimę będę jeździł na letnich :wallbash:

Opublikowano

Ja mam 15" zimówki , pozostały mi po [b5] , w sobotę przypasowałem jedno koło - tragedia :wallbash: chyba całą zimę będę jeździł na letnich :wallbash:

w zime nie ma sie wygladac tylko bezpiecznie jezdzic :!: :cool1:

Opublikowano

ja już zapodałem bo w tamtym roku ledwie do domu się doczołgałem(225/40/18") bezpieczeństwo to podstawa

Opublikowano

ja też mam to za sobą :) to teraz tylko usiąść i popatrzeć jak inni płaczą, że warsztaty zapchane :polew:

Opublikowano

a jechal moze ktos do polski z zagranicy, badz dlugi odcinek w zime na letnich ale quattro buda :mysli: jest jakas roznica da sie jechac?

Opublikowano

Jechałęm quattro na letnich przy ośnieżonej jezdni. Autko przyspiesza ok ale hamowanie niestety kolego trzeba uważać bo z tym jest dużo gorzej :thumbdown:

Opublikowano

ja też mam to za sobą :) to teraz tylko usiąść i popatrzeć jak inni płaczą, że warsztaty zapchane :polew:

a kto w tych czasach jezdzi do warsztatow :cool1:

Opublikowano

pomyśl jaka mnie trafia załamka z 19` na 15` :bag: Jeszcze takie schowane z tyłu że można by bliźniaki założyć :decayed:

Opublikowano

załóż 16 :wink4: