hornet Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 to już ostatni dzwonek do zmiany, niebawem zasypie nas śnieg ;] w przyszłym tygodniu ma sypnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryf Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 to już ostatni dzwonek do zmiany, niebawem zasypie nas śnieg ;] w przyszłym tygodniu ma sypnąć U nas już dzisiaj padało... 5 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majuDJ Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Według tego portalu Pogodynka.pl - serwis pogodowy śnieg w Lublinie ma się pojawić już wieczorem w Niedzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabasko Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 koledzy, ile my mamy lat zeby o pogodzie gadać ? ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Ja zawsze zmieniam opony na zimówki przed 1 listopada i nie przeżywam czy śnieg już jest czy dopiero będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Ja zawsze zmieniam opony na zimówki przed 1 listopada i nie przeżywam czy śnieg już jest czy dopiero będzie Jednak co Prezes to prezes.... człowiek światowy, myślący, przewidujący... istny "człowiek cud" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 a ja dzisiaj zmieniłem, strasznie sie jeżdzi na takim profilu, podziwiam ludzi co mają 16ke latem:whistling: nawet na gwincie jakis tam przechył jest:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabasko Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 ja mam 16 latem a 15 w zimę i jest cudownie dziękuje za podziw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julo23 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 No dokładnie, Kowi87. Tymczasem u mnie za oknem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyabc Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Ja też dzisiaj wrzuciłem zimowy komplet. Brzydko w porównaniu z letnimi;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Ja też dzisiaj wrzuciłem zimowy komplet. Brzydko w porównaniu z letnimi;/ bo trzeba sobie ładne alu też na zimę dobierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julo23 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Może być ? Chyba nie jest najgorzej, wtydu ni ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabasko Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 to są kopłaki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julo23 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Tak... kołpaki z A8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabasko Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 widzę że oryginalne, ciekawy jestem ile będziesz je miał.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julo23 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Przeciez to alu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabasko Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 nie no wiem, śmieje sie, ja mam 15 na zime i to stalowki, mam do nich tez oryginalne kopłaki ale wiem ze jak je założę to dzien, dwa i po kopłakach by było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julo23 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Przez chwilę mnie wkeciłeś. Ja mam to szczęście że auto nie stoi ani pod chmurką, ani na ulicy jak jestem w pracy bo mamy zamekany i strzeżony parking w robocie. Pozatym - jakby złodzieją ucinali łapy to wszystko było by prostsze... Wracając do opon. Za rok na pewno kupie sobie UG7 albo UG8 lub Nokiany. No chyba że wejdzie coś lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabasko Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 do napedu Q stosujecie opony asymetrycznie czy niekoniedznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carrera369 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Serio - te 17" alu z A8 ze stosunkowo "baloniastą" oponą jak na 17" - 225/50, naprawdę wyglądają jak kołpaki Moim skromnym zdaniem lepiej się prezentują chociażby te 16" AUDI A6 C6 FELGA NOWA 7,5Jx16 M2 ET 45 (2809409515) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi