Flyer Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 ta fotka jest poprostu niewyrazna... detalu bierznika nie widac na calej oponie, a Wy od razu wyjechaliscie z ciezka artyreria...
Remik-A4 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2011 Nawet dobrze wyszlo bo jak pisalem jedna ale z przodu jest delikatnie przetarta od wew. wiec na lato lub wczesniej bedzie wymianka przednich opon Kurfa juz od tygodnia mam jedna nowa linke od S4 b8 - podobno jedyna w kraju i czekam, czekam... na kolejna... Dzwonilem wczoraj do salonu Audi i powiedzieli, ze powinna :gwizdanie: byc w piatek bez niej nie da rady zalozyc hamulcow od S4 b8 :gwizdanie: a juz wszystko mam oprocz piep... linki wyglada dokladnie tak ps. mamy zime :gwizdanie: ale co tam " dziadek " juz oficjalnie otworzyl sezon wiosenny :> Hot Rod :naughty:
Dev Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 daj spokój, wyglada to jak z ch..uja ucho na oglądałem sie tego szajsu w USA, strach tym jezdzic
Remik-A4 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2011 daj spokój, wyglada to jak z ch..uja ucho na oglądałem sie tego szajsu w USA, strach tym jezdzic Tomek ten " Dziadek " sie nie bal choc bardziej sie toczyl niz jechal o Hot Rodach nic nie wiem ale fajnie zobaczyc cos " innego " na ulicy
Jakub555 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Auto prześliczne, szacun za mody i wysiłek, jest prezencja oj jest
Remik-A4 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2011 Bedzie jeszcze wieksza W koncu doszedl brakujacy przewod od S4 b8 2010 a wiec graty gotowe - Tarcze 345mm x 30 dla S4 - kompletne zaciski z klockami itp. od S4 b8 z 2010 roku :gwizdanie: - 2 komplety srob Bimecc 35mm i 25mm - plyn DOT 4 od ATE Super Blue Racing - dystanse 8mm Eibach bardzolekkie ( plyta cd w zestawie ) - no i dlugo oczekiwane przewody pod zaciski od S4 z 2010r.
Mathis Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Bedzie jeszcze wieksza W koncu doszedl brakujacy przewod od S4 b8 2010 a wiec graty gotowe - Tarcze 345mm x 30 dla S4 - kompletne zaciski z klockami itp. od S4 b8 z 2010 roku :gwizdanie: - 2 komplety srob Bimecc 35mm i 25mm - plyn DOT 4 od ATE Super Blue Racing - dystanse 8mm Eibach bardzo lekkie ( plyta cd w zestawie ) - no i dlugo oczekiwane przewody pod zaciski od S4 z 2010r. A ja się cieszę że do B5 zakładam tarczę 312mm Te wyglądają!
Flyer Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Remik, na tym zdjeciu troche krzywo sruby ulozyles wzgledem dystansu... ...popraw i zrob zdjecie jeszcze raz
mystic.pl Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Ja bym wsadził świeży klocek, a te co masz w zaciskach ewentualnie na następny raz. Spierdzielisz tarcze i będzie szkoda
miron78 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Bedzie jeszcze wieksza W koncu doszedl brakujacy przewod od S4 b8 2010 a wiec graty gotowe - Tarcze 345mm x 30 dla S4 - kompletne zaciski z klockami itp. od S4 b8 z 2010 roku :gwizdanie: - 2 komplety srob Bimecc 35mm i 25mm - plyn DOT 4 od ATE Super Blue Racing - dystanse 8mm Eibach bardzo lekkie ( plyta cd w zestawie ) - no i dlugo oczekiwane przewody pod zaciski od S4 z 2010r. będziesz zadowolony - ja co prawda z tego zestawu mam tylko blaszki ale spisują się rewelka
Chuck Norris Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Remik, na tym zdjeciu troche krzywo sruby ulozyles wzgledem dystansu... ...popraw i zrob zdjecie jeszcze raz Ma rację, wyszło gorzej niż źle . będziesz zadowolony - ja co prawda z tego zestawu mam tylko blaszki ale spisują się rewelka :polew: :polew: :polew:
Remik-A4 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 Remik, na tym zdjeciu troche krzywo sruby ulozyles wzgledem dystansu... ...popraw i zrob zdjecie jeszcze raz widzialem , ze sie do czegos doczepisz Ja bym wsadził świeży klocek, a te co masz w zaciskach ewentualnie na następny raz. Spierdzielisz tarcze i będzie szkoda pewnie masz racje ale jednak zostana klocki sa prawie jak nowe
Remik-A4 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2011 no mialem trafieje OK hamy zalozone :kox: foty na szybko robione lepsze w tyg. weekend
Dev Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 ja bym pomyślał jeszcze nad tyłem :mysli: :mysli: bo ta tarcza tylna w stosunku do przedniej wyglada komicznie :kwasny:
Remik-A4 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2011 Oczywiscie, ze jak nadazy sie kolejna okazja $$$ to zakladam dodatkowo tyl od S4 B6/B7 Ten caly tyl co jeszcze mam 330mm itd. od S4 b8 nie podejdzie do B6 I tak sie ciesze Tomek bo trafilem kompletne hamy jak wiesz BARRRRRDZO TANIO - cena smieszna chyba jak za 2 tarcze Wiec jak sprzedam reszte gratow to wyjdzie przedni setup spokojnie gratis :gwizdanie: i co najwazniejsze wiem juz na 100%, ze jest mozliwosc zalozenia takich przednich hamow do B6 Sugerowalem sie gosciem z Audizine.com bo w PL jeszcze nikt takich nie zakladal do A4 B6. Jako uzywany towar jest bardzo ciezki do zdobycia :gwizdanie: wszedzie nowki sam wiesz ile kosztuja :gwizdanie: a hamuje WOW :shocked: :shocked: ta tarcza tylna w stosunku do przedniej wyglada komicznie :kwasny: to prawda choc nie jeden chcialby miec taka " komedie "
Młody_drog Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 a hamuje WOW Jeden dzień masz założony i już wiesz, że jest taka za***ista poprawa? A co z docieraniem klocków do tarcz? Kto by się tam przejmował, mam hamulce S4 !! Wygląda fajnie, ale tył to kupa w porównaniu do przodu
Wandej Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 a hamuje WOW Jeden dzień masz założony i już wiesz, że jest taka za***ista poprawa? A co z docieraniem klocków do tarcz? Kto by się tam przejmował, mam hamulce S4 !! Wygląda fajnie, ale tył to kupa w porównaniu do przodu przecież zestaw nowy nie jest
Młody_drog Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 No tarcze ma chyba nowe nie? Nie powinny się z klockiem trochę 'zgrać'?
MARCIN607 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 a hamuje WOW Jeden dzień masz założony i już wiesz, że jest taka za***ista poprawa? A co z docieraniem klocków do tarcz? Kto by się tam przejmował, mam hamulce S4 !! Wygląda fajnie, ale tył to kupa w porównaniu do przodu przecież zestaw nowy nie jest dzięki nowemu zestawowi hamól u niemca pewnie nie jeden nasz kolega kupił ulane auto :polew:
Rekomendowane odpowiedzi