Gracjan Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Ładnie ładnie, ja jak malowałem to na srebno w sporym połysku PS. gdzie kratki i blacha :gwizdanie:
Buba Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 PS. gdzie kratki i blacha :gwizdanie: schowane przed policją bo jak widzą to zdjęcia chcą robić
Michał Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 pod maską malyna ale ten czerwony znaczek to średnio pasuje :gwizdanie:
Kolkov Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 jeszcze te fele pomaż w ten kolorek
Buba Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 ale ten czerwony znaczek to średnio pasuje :gwizdanie: wiem, tak dla jaj psiknąłem
Gracjan Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Jaja jajami ale lepiej srebny :naughty:
Buba Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Jaja jajami ale lepiej srebny :naughty: z tego schodziła farba i jedno kółko było pomarańczowe. wkurzało mnie to strasznie pomalowałem na czarno jak obwódkę ale tak bez entuzjazmu wyszło, teraz rzuca się w oczy [br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 19:55_________________________________________________Docelowo będzie coś w tym stylu. Rury i zaciski
moskal Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 u ciebie też za***iście gwiżdżą dmuchawy?? troszke mniej niz u Ciebie bo nie sa tak zajeżdżone :decayed: [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2011, 09:24_________________________________________________malowanie wyszło za***iście :good: ktos ci źle założył koła i jakiś c**j rozsmarował ci ptasie gówno na masce :thumbdown:
Buba Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2011 malowanie wyszło za***iście :good: zacieki są pod plastikami
Reggi Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 malowane szprayem za 8 zł Wiesz co się dzieje z bliskim spotkaniem takiego malowidła z przypadkowym DOT4 ? :naughty:
Nosb Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Auto po zabiegu wzmacniajacym Niestety Buba nie mogl odczuc od razu efektu bo ma zrypane obydwa DV i ucieka mu prawdopodobnie nimi 0,3 bara
Nosb Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Sofcik z boostem na 1,1 bara , sprawdzony wyjety doslownie przy bubie z auta kolegi Riczard usunie nieszczelnosci to sam sie wypowie
Buba Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2011 k**wa szkoda że nie było ASO 24h po drodze Nosb jest wielki jebaniutki tyle razy wyjął i włożył że szok, nie ogarniałem tego wszystkiego Jutro będą DV-ki później korekta LPG i hamownia. Jeszcze czekam na testy jednego softu ale to w przyszłości Przy okazji naprawiłem FIS i czujniki przestały świrować, światła w środku nie migają. normalnie auto zaczyna wracać do stanu używalności znaczek słabo - wieś jak siemasz nie znasz się, laski się oglądają malowane szprayem za 8 zł Wiesz co się dzieje z bliskim spotkaniem takiego malowidła z przypadkowym DOT4 ? :naughty: nie musi być wcale DOT4, wystarczy spirytus i schodzi :>
Nosb Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Daj znac czy same DV pomogly na braki w booscie
Nosb Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Ty jak czarnucha ? Boost smoc itp , wrazenia ? Pierdzi jak polonez :gwizdanie:
Buba Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Opublikowano 1 Maja 2011 Ty jak czarnucha ? Boost smoc itp , wrazenia ? Pierdzi jak polonez :gwizdanie: nie wiem, musze logi zrobić, lepiej ale nie wiem czy dalej coś nie domaga albo ja się przyzwyczaiłem do jazdy new DV BOSCH już nie robi dla Audi
Rekomendowane odpowiedzi