Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BGB] Projekt czerwień [KOLEJNY RAZ NA SPRZEDAŻ]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bajk

ciekawe jak ja je domyję później kox

nie hamuj to się nie pobrudzą... :decayed::polew:

Opublikowano

bajk

:decayed:

już ponad miesiąc nie ma audi :wallbash::kwasny:

Opublikowano

Zgadzam się, srebrny będzie dobrze wyglądał, ale tylko jak będzie odpowiednio duży zacisk :).

Znam ten ból ;(

Opublikowano

jak będzie normalnej wielkości zacisk, to srebrny będzie wyglądał poporstu jak nowy seryjny zacisk i tyle.

Tutaj przy tym kolorze wielkość ma znaczenie :kox:

Opublikowano

bajk

:decayed:

badz twardy... ja nie mialem od 30.05 do 07.09 :decayed:

Opublikowano

już prawie zapomniałem, że mam czerwonkę.. zostały tylko wspomnienia ;( :evil:

Opublikowano

Od dwóch tygodni nie odzywają się - ani do mnie, ani do szewczyka. Przez półtora tygodnia wydzwaniam - likwidator nie odzywa się, nie odpowiada, w czwartek niby poszła eskalacja do kierownika, w piątek standardowo nic nie wiadomo - niby likwidatora w pracy nie ma. Kierownik oczywiście nic nie poradził.

Dzisiaj dzwoniłem już dwa razy i przed chwilą otrzymałem informację, że niby skierowano do rzeczoznawcy elementy zawieszenia.

Teraz pewnie kolejne dwa tygodnie dzwonienia i może będzie jakaś decyzja od której się trzeba będzie odwoływać (30 dni).

Ogólnie mają tak to skonkstruowane, że możesz pogadać tylko na infolinii za każdym razem z innym człowieczkiem. Nie ma kontaktu bezpośredniego z nikim - likwidatorem, rzeczoznawcą, kierownikami.

Napisałem skargę - mają na odpowiedź 21 dni.

Nigdy więcej MTU :wallbash:

Opublikowano

a mowilem... naprawic samemu, a potem bic sie o kase.

Opublikowano

tanie ub.=problemy

Opublikowano

a mowilem... naprawic samemu, a potem bic sie o kase.

Jak do końca tygodnia nie zaakceptują to już chyba nie będę dłużej czekał..

tanie ub.=problemy

wiesz - nie było takie tanie - ponad 4k i najlepszych ich pakiet..[br]Dopisany: 24 Styczeń 2011, 14:42_________________________________________________

OCkA1iwiWn8

2:47 :naughty: :naughty:

Opublikowano

jakby mieli ABS to by nic się nie stało :decayed:

Opublikowano

Kolejne nowości z pola bitwy - oczywiście MTU nie wierzy dokumentacji dostarczonej przez Szewczyka i w tym tygodniu ma jechać ich rzeczoznawca oglądać zawieszenie :sick3:

Ciekawe ile to tym razem potrwa :wallbash:

Opublikowano

Nie wiem - utrzymują wszystko w tajemnicy. Wyciągniecie od nich decyzji, czy odpowiedzi to po prostu dla mnie szok. Nie spodziewałem się, że w dzisiejszych czasach mogą działać jeszcze firmy w ten sposób i mieć klientów.

Ogólnie według mnie grają na czas, żeby jak najdłużej nie wypłacać kasy.

Opublikowano

kumpel miał z tym MTU też problemy :confused4:

nie dość że 3 ostatnie auta jakie kupił były tam zarejestrowane, miał też stłuczkę, auto potrzebował więc wszystko naprawił z własnej kieszeni.. niestety to był błąd bo od pół roku nie może kasy odzyskać..

A najlepsze jak chyba kupił sobie passata, dzwoni do regionalnego biura żeby wyrejestrować a tam sklep mięsny :polew:

Ale Twoja sytuacja tez jest bardzo nie fajna..

Powodzenia

Opublikowano

Kłamią na tej infolinii jak siemasz - raz mówią, że nie mają bezpośredniego kontaktu z rzeczoznawcą, czy likwidatorem i nikt z konsultantów nie ma, innym razem dzwonię i w trakcie rozmowy konsultant niby dzwoni do nich. Jestem po kolejnej rozmowie - od poniedziałku jest decyzja w sprawie wysłania rzeczoznawcy - właśnie się dowiedziałem, że likwidator nie przekazał ciągle zlecenia do działu rzeczoznawców. Brak mi już sił powoli na to.

Najgorszemu wrogowi bym nie polecił MTU :evil:

Opublikowano

Nie udzielają takiej informacji. Kontakt bezpośredni masz tylko z konsultantem na infolinii. Napisałem w zeszłym tygodniu skargę, ale co z tego jak oni skargę rozpatrują 21 dni..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...