Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BGB] Projekt czerwień [KOLEJNY RAZ NA SPRZEDAŻ]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na to wygląda..

Opublikowano

ale zapaliła sie czy nie? pamietasz moja historie z listopada jak mi cewka zwarcia dostała? ehhhh stresu było sporo ... a która ceweczka podziękowała za wspólprace u ciebie?

Opublikowano

nom pamiętam.. u mnie bład pokazał na 3 cylindrze.

Opublikowano

mhm... no u mnie wtedy cewka dostała zwarcia i wywaliła bezpiecznik przed samym ecu

Opublikowano

najlepiej wozic cewki ze soba w zapasie, niektorzy tak robia :)

Opublikowano

BAJK jak chcesz to ja jestem w wawa jeszcze jutro i w poneidziałek wiec mozemy przełożyć cewke i zobaczysz co sie bedzie działo...

Opublikowano

Ja natomiast jestem w Katowicach i w poniedziałek sobie to tutaj ogarnę.. Nie będę ryzykował, żeby jechać takim samochodem w trasę.. :kox:

Opublikowano

no lepiej nie ryzykować :)

Opublikowano

No kurcze, za dużo przygód jak na ten kwartał :wallbash: a jak tam malowanie, znać coś ?

Opublikowano

Nom, też mi się to nie bardzo podoba. Mam nadzieję, że póki co będzie koniec przygód :naughty:

Ciężko ocenić w taką pogodę - słońca by się trochę przydało, ale wydaje się, że tragedii nie ma.[br]Dopisany: 06 Luty 2011, 07:33_________________________________________________Właśnie zobaczyłem, że była akcja serwisowa 28F2/J1 na cewki w 2.0TFSI - może nie trzeba będzie wydawać kasy na nowe :cool1:

Opublikowano

a gdzie takie info znalazłeś :>?

Opublikowano

a jak sprawdzic które modele się łapią w ta akcje?

Opublikowano

zadzwonić do aso.. [br]Dopisany: 06 Luty 2011, 17:55_________________________________________________Podsumowując.. Moje jednak nie było przypisane do tej akcji, więc musiałem kupić cewkę.. Założona - przejechałem 300km i jest ok :good:

Wpadł mandacik 6pkt oraz 200 :chytry:, średnie spalanie po 300km to 11.2 - jazda praktycznie większość czasu z gazem w podłodze, tak więc :kox:

Średnio trochę zrobili to w Szewczyku - drzwi nie są równo z błotnikiem oraz odstaje trochę listwa z chromem.. :wallbash:

Opublikowano

zadzwonić do aso.. [br]Dopisany: 06 Luty 2011, 17:55_________________________________________________Podsumowując.. Moje jednak nie było przypisane do tej akcji, więc musiałem kupić cewkę.. Założona - przejechałem 300km i jest ok :good:

Wpadł mandacik 6pkt oraz 200 :chytry:, średnie spalanie po 300km to 11.2 - jazda praktycznie większość czasu z gazem w podłodze, tak więc :kox:

Średnio trochę zrobili to w Szewczyku - drzwi nie są równo z błotnikiem oraz odstaje trochę listwa z chromem.. :wallbash:

To reklamacja :confused4:

Opublikowano

Przy takiej niewielkiej kolizji to slabo troche... powinno byc zrobione idealnie. REKLAMUJ ziom.

Opublikowano

A ile wybecylowałeś za naprawę :cool1:

Opublikowano

Nic - ubezpieczyciel przecież płaci.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...