MARCIN607 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 a spocimy się dzisiaj czy jednak nie?[br]Dopisany: 18 Październik 2009, 11:53_________________________________________________ przyjechalbym ale wdg wszytikch znakow na niebie i ziemi nie bede mial silnika hehe to moim pojedziemy mARCIN607 chciałeś sie przejechać 1.8T na 19" ja przewioze Cie 1.8T na 15" plan był na 19 i Q :wallbash: poczekam na to 2,7 i wtedy wpakuje się na jazdę :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 koledzy jak jest u nas z tymi przewodami, tzn. jak sie je rozkreca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Ktorymi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 przewody zaplonowe i nie pokazuj mi jezyka bo Ci moze ktos nasikac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 dowciapnis Michal a ty juz nie masz diesla ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 diesla tylko musze wymienic swiece i nie wiem jak odkrecic te cholerne przewody[br]Dopisany: 20 Październik 2009, 16:47_________________________________________________koledzy da sie cos zrobic z taka lampa http://www.postimage.org/image.php?v=Ts20xddJ[br]Dopisany: 20 Październik 2009, 16:53_________________________________________________http://www.postimage.org/image.php?v=Ts20yGw0 http://www.postimage.org/image.php?v=Ts20DAOJ ta lewa[br]Dopisany: 20 Październik 2009, 16:56_________________________________________________koledzy i co z tymi przewodami jak je odkrecic i pomorze ktos z tymi lampami? [br]Dopisany: 21 Październik 2009, 09:00_________________________________________________koledzy przepraszam z przewodami moja wina nie mam odkrecanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 a co ci sie stało z ta lewa?? jak chcesz takie zakładac to moge Ci moje opchnąc to se zrobisz z czterech dwie hehe:) jabęde wymieniał u siebie tylko czekam na nowe od Grzanka.. lewa mam rozklejoną takze będzies zmiał łatwo siedostac do środka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 nie dzieki z tamtych tez zrezygnowalem bo z czarnym srodkiem i beda bardziej pasowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 siema kiedy macie jakieś spoty chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Grzanek gdzie mi zrobia tanio alternator a dobrze w kielcach?bo mi łorzysko padło to jak mi juz wyjmą to zeby zrobili juz caly[br]Dopisany: 23 Październik 2009, 06:35_________________________________________________koledzy a co to nikt juz nie siedzi na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pittbul a4 kielce Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 gdzies na slaskiej albo na legnickiej robia na 1 maja kolo mostu tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 ale gdzie dobrze i w miare dobrych pieniadzach[br]Dopisany: 26 Październik 2009, 19:05_________________________________________________a tak apropo kiedy jakis spocik na zakonczenie tego sezonu?[br]Dopisany: 26 Październik 2009, 19:14_________________________________________________taki wiekszy zeby nas wiecej bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 ale gdzie dobrze i w miare dobrych pieniadzach[br]Dopisany: 26 Październik 2009, 19:05_________________________________________________a tak apropo kiedy jakis spocik na zakonczenie tego sezonu?[br]Dopisany: 26 Październik 2009, 19:14_________________________________________________taki wiekszy zeby nas wiecej bylo Chyba najpredzej w ostrowcu bo chyba tam sa teraz swietokrzyskie spoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Arek a co Ty w domu robisz o tej porze? nie na spocie? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 no chyba dobrze powiedziales[br]Dopisany: 26 Październik 2009, 19:47_________________________________________________kielce tez umieja sie sprezyc i zjechac na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Z Tym spotem to ostatnio idzie jak krew z nosa... jak tak to wszyscy będa a jak co do czego to pustki takie że aż echo idzie... No ale może wkońcu odezwie sie duch klubowicza wkazdym i ruszycie państwo swoje " cztery koła " na spota hehe To może bede pisął dużymi literami żeby w oczy kuło.. Ogólnowojewódzki Zlot Jesienny Kielce Parking WTC 15 Listopada 2009 Godzina 15.00 Obecność OBOWIAZKOWA No to teraz rezerwować miejscówki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Arek a co Ty w domu robisz o tej porze? nie na spocie? :gwizdanie: Nie dawno wrocilem z pracy i sie nie wyrobilem, bede za tydzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 :polew: :polew: będe-mało brakowało i bym nie zauważył :laghing2: :laghing2: może zrobimy listę obecności :rtfm: Z Tym spotem to ostatnio idzie jak krew z nosa... jak tak to wszyscy będa a jak co do czego to pustki takie że aż echo idzie... No ale może wkońcu odezwie sie duch klubowicza wkazdym i ruszycie państwo swoje " cztery koła " na spota hehe To może bede pisął dużymi literami żeby w oczy kuło.. Ogólnowojewódzki Zlot Jesienny Kielce Parking WTC 15 Listopada 2009 Godzina 15.00 Obecność OBOWIAZKOWA No to teraz rezerwować miejscówki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciahciah Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Dopiero za 3 tygodnie ;( W niedziele po kościele Piszę się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhy Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 No właśnie coś cińko z tymi spotami w kleicach:D (musiałem do ostrowca zasoować:D, ale nie żałuję) może zrobimy listę obecności rtfm rtfm 1. suhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi