Nosb Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Stona wal sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Nosb Stary Wydymator Automator siema Bykuuu jak tam założyłeś już te kuchenke gazową??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 nie bo nie przyszly reduktory w piz*e :/ a w poniedziaek zamowilem kurierem za pobraniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 To co kiedy spota ustawiamy? ten czy następny weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 ja na razie mam samochód w rozbiórce więc najprawdopodobnie się nie pojawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kar_sci Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Koledzy proponuje może na piatek 9 lipca pod WTC koło 19.30 A potem wybierzemy się na kino samochodowe kolo centrum biznesu (moto show kielce)- startuja o 20.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 To może 4 lipca o 17.00 na WTC to sobie pogadamy przywitamy nowego kolegę i dogadamy się co do 9 lipca. Bo 9 lipca to nie będzie czasu żeby spokojnie pogadać!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huzio00 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 też jestem za 4 lipca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kar_sci Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Racja. 4 lipca pod WTC o 17.00 Pisać kto będzie Pogadamy, ustalimy o której sie zebrać na AutoMotoShow 9 lipca i zawitamy ekipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huzio00 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 ja na 99% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 na 110% ja Daniel (Nosb) dojedziesz??? czy cie na hol zabrać. ?? jeszcze Ci zabraknie benzynki na BARCZY i co będzie ??? Wstyd hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Zobacze moze dotre. Generalnie wk***ia mnie to auto powoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 na będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kar_sci Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Koledzy a może byśmy poźniejszą godzinke ustalili?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 tak też jestem tego zdania. ok 19-20 nie lepiej będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kar_sci Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Właśnie o takie godzinki mi chodziło Reszta niech sie wypowie. Najlepiej byłoby o 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 troche za pozno w poniedziałek trzeba rano do roboty isc ale niech sie wszyscy wypowiedza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Mi pasuje o kazdej godzinie także jak wolicie.. generalnie to zawsze pare godzin stoimy więc może koło 18..19 sie zaczniemy zbierać i tak do 21 sie zbiora wszyscy w końcu chodzi o to żeby miło wieczór spędzić w koleżeńskim gronie miłośników OOOO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 To może o 18.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogion Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Na 18 może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi