grippen Opublikowano 3 Listopada 2007 Opublikowano 3 Listopada 2007 no to dawajcie zdjęcia ile was było bo się nie moge doczekać zdjątek :>
Krycha Opublikowano 3 Listopada 2007 Opublikowano 3 Listopada 2007 Ja już w domu, pogoda nie była z byt dobra podczas podróży, lało jak nie wiem co.. Było 8 autek, zdjęcia ja jakieś mam ale strasznie słabe Potem je zgram na kompa i wrzucę.
Valentino Opublikowano 3 Listopada 2007 Opublikowano 3 Listopada 2007 Witam z wieczorka - po zlocie Dzięki za miłą atmosferkę- jak zawsze i oczywiście w razie czego piszę się na kolejne spotkanie przy barze Zdjątek nie robiłem
angela Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 kurde podjechałem o 1628, znalazłem audiki ale was nie było ;( , szkoda, mam nadzieje ze nastepnym razem wyrobie sie punktualnie, pozdrawiam Kurcze szkoda......poszlismy na ...zartuje ....na bezalkoholowy soczek Na nastepny raz trzeba numer fona do kogos wziasc..... A spocik fajny.....tylko szkoda,ze nas tak malo bylo...w porownaniu do poprzedniego..... Dzieki wszystkim za spotkanko.... Fajnie bylo sie z wami znow spotkac.......[br]Dopisany: 03 Listopad 2007, 21:50 _________________________________________________Jeju.....jaka cisza Wy to faktycznie powoli w sen zimowy zapadacie
grzanek85 Opublikowano 5 Listopada 2007 Autor Opublikowano 5 Listopada 2007 Witam następnym razem trzeba zostawiać spóźnialskim kartkę, gdzie jesteśmy:) a tak ogólnie to spocik udany. Angela a co z tym ogólnym spotem??
angela Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 Byliscie chetni...ale jakos odezwu z waszej strony nie widac na tarnowskich spocikach Tylko ja tam napisalam......
angela Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 kawał drogi jaki kawal drogi :bicz3: rzut beretem......
TTom3k Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 Koledzy i kolezanki nie tak daleko ;] Wyjedziece sobie w pare autek i trasa bedzie bardzo przyjemna ;]
Krycha Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 rzut beretem..... ja mam trochę dalej i benzynę a nie diesla
TTom3k Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 rzut beretem..... ja mam trochę dalej i benzynę a nie diesla 1.6 duzo ci nie spali ;]
angela Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 ja mam trochę dalej i benzynę a nie diesla A wlasnie,ze ja mam dalej......bede leciec z Wawy
TTom3k Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 ja mam trochę dalej i benzynę a nie diesla A wlasnie,ze ja mam dalej......bede leciec z Wawy respect 4 you angela ;]
Krycha Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 A wlasnie,ze ja mam dalej......bede leciec z Wawy :tongue4 to będziesz pewnie leciała koło mnie
angela Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 A wlasnie,ze ja mam dalej......bede leciec z Wawy :tongue4 to będziesz pewnie leciała koło mnie Przez Starachowice .......raczej przez Skarzysko
Krycha Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 Nie mówiłem że dokładnie przez Starachowice ale przez te okolice a do Skarżyska mam już niedaleko
TTom3k Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 Nikt nikogo na sile nie ciagnie ;] JAk bedziesz chcal to przyjedziesz...ale fajnie by bylo jakby bylo duuuuuuzo
angela Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 Nie mówiłem że dokładnie przez Starachowice ale przez te okolice a do Skarżyska mam już niedaleko No problem......tylko ja z powrotem wracam w niedziele.... Zachacze po spociku o rodzinny domek w Pinczowie.....
grippen Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 Angela nie zapominaj że podrodze zachaczysz o Kazimierze i możemy razem na Tarnów jechać i jak z tym spocikiem W tarnowie wybieramy się
Rekomendowane odpowiedzi