Tposejdon Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 w samych kielcach nei wiele.. poza kadzielnią. ale rzut beretem masz zamek w chęcinach wcześniej jaskinię raj czy w drugą stronę jadąc Święty Krzyż park miniatur gdzieś koło Cedzyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Koło zamku przyjeżdzałem jadąc do krakowa. Fajnie to wyglada. Do tych miniatur się wybiore pewnie w sierpniu . Sabat jest chyba 27 ale to już mnie nie będzie. Spotów regularnych nie organizujecie.? brak podpisu ---------- Post dopisany at 23:17 ---------- Poprzedni post napisany at 23:13 ---------- Tak wogóle to byłem u grzanka dzisiaj. Tylko nie wiedziałem że to koleś z forum. Także pozdrawiam. brak podpisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 czym byłeś u mnie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 czym byłeś u mnie:P Ze swagrem pegotem 308SW z poduchami. Później gadałem arkiem grzelą. I się okazało że byłem u grzanka z forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Ktoś z Kielc ma czarnego sedana B6 1.9tdi co dziś na wlocie od Opatowa widziany był koło godz 17-18 ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 robimy spota bo muszę w b6 posiedzieć. PitB dawaj do mnie /cycuchu :decayed::decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 robimy spota bo muszę w b6 posiedzieć.PitB dawaj do mnie /cycuchu :decayed::decayed: jestem za.. jak dobrze pójdzie to może jutro będę w kielcowni to moge podjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Komu polarek jeszcze ? brakuje 2 sztuk http://a4-klub.pl/bluzy-polary-116/polar-klubowy-zapisy-325129/index2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 jakiś spocik?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Panowie macie jakieś dni kiedy robicie spoty czy tylko kiedy się jakoś zbierzecie ? Wydaje mi się, że wcześniej były w niedziele, aczkolwiek nie wiem czy dobrze pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 jakiś spocik?? najprędzej spota zrobimy jak przyjadę na podwórko. ---------- Post dopisany at 23:17 ---------- Poprzedni post napisany at 23:14 ---------- Panowie macie jakieś dni kiedy robicie spoty czy tylko kiedy się jakoś zbierzecie ? Wydaje mi się, że wcześniej były w niedziele, aczkolwiek nie wiem czy dobrze pamiętam u trafiłeś na ciężki temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmichalkw Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Pany, furacz do opchnięcia. Gdyby coś ktoś gdzies to wiecie co robić. http://allegro.pl/suzuki-grand-vitara-xl-7-2-0-hdi-orurowanie-i4572917496.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 3 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 brzydka ta Vitara:) JAKIŚ SPOCIK?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmichalkw Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 (edytowane) brzydka ta Vitara:) JAKIŚ SPOCIK?? Kurnik jako samochód do zarabiania hajsu miał być pojemny, niezawodny, ekonomiczny i jechać również w fatalnych warunkach pogodowych ciągając nawet czasem przyczepkę i to zadanie spełniał doskonale. A w środku gdzie ja jako kierownik spędzałem większość czasu i tak wygląda o niebo lepiej niż wszystkie inne terenówki z tej półki cenowej Od wyglądania to są inne sprzęty. Z braku laku zdecydowanie bardziej podoba mi się jakakiekolwiek 4x4 z ramą niż opatrzone van-owate cuś. Edytowane 4 Września 2014 przez elmichalkw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 no wypadało by kurcze lato się skończyło i nawet jednegoo.. może coś na niedzieli by się wymyśliło? Grzanek założyłem wreszcie hamulce i rozrusznik ogarnietay.. reszta czeka dalej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 4 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 wpadnij Tadek utro wieczorem do kielc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 niestety nie dałem rado bo przeprowadzka znajomych była i cały dzień się zeszło. jak się ogarnę trochę z robota przez tydzień to może podjadę do Ciebie ogarnęli byśmy tą elektrykę do końca jak znajdziesz czas. kurcze z tą trakcja to już nie daje rady 3 czujniki stopu już podmieniałem w tym jeden wyjęty z tego auta co silnik był brany i dalej to samo z tym błędem i dalej się wyłącza kiedy chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 robimy spota w nestępny weekend? wtc lub echo na samej górze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Wyprzedaż http://olx.pl/oferty/uzytkownik/F5W9/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 14 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Tadek lecimy na zakończenie sezonu do staszowa w niedziele?? Miejscówkę CI szachować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi