siniakTDI Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 I co jest jakiś odzew?? jak ni to trzeba próbować dalej, może siłą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Grzanek o mnie chyba zapomniales bo nic nie napisales ;( chyba mnie nie lubisz ale jesli cos z organizujecie to moze mi sie uda przyleciec po pracy jesli piatek to okolo 18.30 a jesli sobota to po 16.00 czekam na wasze propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Piątek to ok 19 by pasował. Dudi Ciebie to ja z góry liczę że jesteś wszystkich zapraszałem do tematu tych w miarę aktywnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 piątek może byk. może dotrę :> tylko jakąś felgę trzeba by założc bo strasznie skromnie wyglądam przy niektórych!!!!!! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siniakTDI Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Skromnie czy nieskromnie tym się nie przejmuj mój też jeszcze bez przeróbek, ważne żebyś był na zlocie. Ps. no jakiś ruch w interesie się robi w końcu, do piątku chyba jeszcze paru się odezwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malucki2i3 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 a w którym miejscu byłby spot?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arszenik Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 kurde dawno nie byłem na spocie i nie zaglądałem tu... ale i tak mnie w piatek nie ma zlocik porsche club poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siniakTDI Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 a w którym miejscu byłby spot?? No koło wierzy WTC :gwizdanie: Tak jak pisze w pierwszym poście tego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 jest mapka na pierwszym poście a jak nie dzwonić do mnie 500259096 to wytłumaczę i zapraszam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_kkk Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Jestem tu nowy i mile zaskoczyła mnie wiadomość na poczcie. No niestety nie ma mnie kraju, ale dzięki wielkie za zaproszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mav3rick_17 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 No prosze a o mnie to tez zapomniales grzanek ja niestety w piatek nie moge dotrzec bo mam male swieto w mojej miescinie jakies koncerty czy cos ogolnie to podobno sa dni wloszczowy. taaaa jak juz sie zbierzecie to zapraszam ma byc ciekawy repertuar jakis feel jakies tam inne cuda. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 grzanek85 popros o podwieszenie tematu, i od razu bedzie widoczne gdzie sa spoty.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siniakTDI Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 ja niestety w piatek nie moge dotrzec bo mam male swieto To może ustalamy że to będzie w sobote co reszta na to ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 MI nie pasuje w sobotę :gwizdanie: jak jest kilka chętnych na piątek to w piątek a potem nastepny termin jak większości będzie pasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siniakTDI Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 No to wodzu zarzuć już coś konkretnego bo PIĄTEK niedaleko. Trzeba ustalić konkretną godzinę. I koledzy żeby nie pisać w sobotę aaaaaaaaaa przejeżdżałem ale było was tylko trzech to się nawet nie zatrzymywałem bo z takim podejściem to się nigdy zlotu nie zrobi w świętokrzyskim. Rozumiem ze każdy ma mało czasu ja też ale sobie próbuje tak czas zorganizować żeby na zlocie sie pojawić. Pozdro i do zobaczenia w piątek grzanek ustal jakąś godzine i tyle. Mogę wziąść lapka i pobawimy sie VAGiną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Bez vaginy to ja sie nie ruszam godzina 19 no to kto konkretnie chętny???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siniakTDI Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 ja potwierdzam przybyćie na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 ja tez bede na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Dudi jak byś był w międzyczasie w domu wziął byś ten pływak bo tamten mi truje d.. ja będę nawet przed 19 sta pzdr MOŻE KTOŚ JESZCZE??[br]Dopisany: 28 Sierpień 2008, 20:56 pm_________________________________________________witam to kiedy następny spot, mam nadzieje że będzie nas więcej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siniakTDI Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 No jakoś na wek-end, tylko grzanek ty widze masz siłe przebicia poprubuj ludzi zmobilizować, może pochwal się troszeczkę swoim vagiem to zobaczysz że się na zlocie nie opędzisz :-) tylu bedzie chętnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi