grzanek85 Opublikowano 1 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 no zobaczymy przydało by się żeby było dużo ludzi, trzeba by się poprostu zmówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Grzanek zalatwil bys ten tor na miedziance to napewno bylo by nas wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siniakTDI Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 dudi korci cię żeby pofolgować twoim kucykom chyba nie będiesz miał z kim stanąć na kresce :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 2 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 oj jak to nie ja na piechotkę z nim śmignę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogonck Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 to wiec co zrobimy jeszcze kiedys jakiś zlocik bo bym sie przejechał bo jak narazie same nudy tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Panowie jakiś idiota zbił mi lewe lusterko - pilnie potrzebne, czy ktoś nie ma?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 ja mam obudowę ale bez wkładu, podjedź na 1 maja skrzyżowanie z Jagielońską jest tam sklep oświetlenia samochodowe jak nie mają na miejsca będzie na 2 dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Dzięki Grzanek ale na dzisiaj mi było potrzebne bo jadę w świat jutro z rańca, trudno weżmę inne auto ale jak wrócę to się odezwę. pozdro!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
molenda Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Witam:)) Czy planujecie jeszcze w tym roku jakiś spocik na naszym terenie??? jakby co ja jestem za:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Grzanek nagrywa temat z torem na miedziance miejmy nadzieje ze wypali i troche sobie polatamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
12RAEL Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 powitać po długiej przergwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 29 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 NO witamy witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogonck Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 organizuje sie cos moze w najblizszym czasie ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 30 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Jak dla mnie to może być i co piątek tylko żeby chętni byli jak dostanę wiadomość co do terminu wolnego n miedzianej to też dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogonck Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 widze ze chetnych brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 4 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Trza namawiać jak się nie wyślę każdemu pw to zero odzewu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siniakTDI Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Trzeba wpaść na jakiś pomysł żeby ludzie z regionu często zaglądali do tego tematu i jak będzie zlocik to żeby o tym wiedzieli wcześniej a nie w ostatniej chwili, bo wtedy okazuje sie że prawie nikt nie ma czasu podjechać. Trzeba to planować wcześniej, więc jakieś propozycje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 4 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Już przyszły tydzień piątek i co wy na to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Ja na 99% niewiem o kturej sie wyrwe z pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 4 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Dajmy na to godzina 19 jeszcze jacyś chętni?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi