Nosb Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Chłopaki zgadywali na 16 Szczerze powiem ze mi pasuje bardziej 17. Chce wpasc i jesli niunia nie strzeli focha podjade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzyd Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 no ja samochodu nie mam. na warsztacie siedzi do poniedzialku. ale przyjade czyms innym. tak wiec tak czy siak bede. tylko w koncu o ktorej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 A co mu ? No cos mi w kosciach mówi ze bedzie z 3 osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzyd Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 co mu? rozrzad dzisiaj w nim wymienialem i te wszsytkie filtry oleje itp. i amortyzatorow nie zdarzyli mi z tylu zrobic. a amortyzatorow z tylu nie mam wogole. i samochod mi rzuca na boki caly czas wiec zostawilem na podnosniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 dobra to kto jutro bedzie ? I konkretnie godzina ? mi pasuje jak złoto 17 jak wam wszystko jedno to jestem za 17 Tylko jak ma byc 2-3 osoby to ja nie wyjezdzam z domu nawet bo szkoda drogi ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogion Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Ja nie dotrę bo mam studnióweczke koleżanki:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Witam ekipe z Kielc Osa sie klania. Wlasnie wypoczywam w Waszych okolicach, a dokladnie w Starachowicach. Dzis z samego rana wracam do domu. Orientuje sie ktos jak wyglada sytuacja na drodze 7? Mam nadzieje ze przejezdna Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Ja niestety nie przyjade moze nastepnym razem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 no to po spocie ? Osetti pewnie przejezdne ale proponuje Ci jechac przez skarzysko do E7 a dalej do siebie BO przez mostki moze byc problem z przejazdem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 no to po spocie ? Chyba tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Moje auto się naprawia więc nic z tego dudi a nie będziesz dziś gdzieś w moich okolicach bo potrzebuje licznik na podmiankę na 5 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 przyznajcie sie oskowcy ze sie boicie ze nie dojedziecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Moje auto się naprawia więc nic z tego dudi a nie będziesz dziś gdzieś w moich okolicach bo potrzebuje licznik na podmiankę na 5 min Nie chce mi sie odsnierzac podworka zeby sie dostac do garazu :gwizdanie: wiec siedze w domu .NOSB piekna pogoda na QUATRRO ,nie zalozyles jeszcze grila ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 no to po spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 haha a ja nie odsniezam wogóle Sniegu z 15 cm na wjezdzie i to pod góre dosc sporą mam wyjazd Nawet nie jeknie No nie załozylem bo lezy nieskończony Nie chce mi sie przysiasc do niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Osetti pewnie przejezdne ale proponuje Ci jechac przez skarzysko do E7 a dalej do siebie BO przez mostki moze byc problem z przejazdem. dzięki za odzew, wyjeżdżam jutro, bo jeszcze nie znalazłam na podwórku niunki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Haha No ja dzisiaj poszedlem za dom to z frontery zrobiło sie duze iglo dobrze ze lale garazuje Jutro to nie powinno byc problemu ... Generalnie E7 w miare ładne bo niedawno wrócilem z kielc... Tylko jeden tir w rowie podzialal na wyobraznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Kielce wstyd chłopaki w w Ostrowcu się potrafią zebrać a u nas cisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siniakTDI Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 U nas na zlotach malizną zalatywało, no a teraz dudi to już nas pogrążyłeś . Ale szacunek za pomysł jak nie tu to tu....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 U nas na zlotach malizną zalatywało, no a teraz dudi to już nas pogrążyłeś . Ale szacunek za pomysł jak nie tu to tu....... Wiesz ,widze ze paru chetnych sie znajdzie i mysle ze to wypali Do Kielc nie ktorym nie chce sie jechac bo troszke za daleko a tutej na miejscu to moze wpadna .Oczywiscie zapraszamy kolegow z Kielc w nasza rejony Jak cos u was wypali to tez napewno wpadne i moze uda mi sie wtedy namowic kolegow z moich stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi