warzyd Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 no wstyd konkretny ze w kielcach sie zebrac nie potrafia. k...a kilka osob by sie zdecydowalo i mozna by smialo sie spotkac. ruszcie dupska i mozna by sie wreszcie jakos umowic. akurat snieg spadl to ladnie mozna sobie posmigac, az milo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Ja chciałem , pisałem , byłem w kielach i tak... To CISZA Teraz sie rozgadaliscie po sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 powiem wam że byłem w Ck wczoraj i w sobotę, wrażenia z jazdy niezapomniane, droga 5minut szybciej niż zwykle :-) i tylko jeden poślizg (kłaniamy się kierowcom autobusów ;linia Kielce-Ostrowiec) grzanek bierz ekipę i na brody jak dudi zaprasza, ja się pod zaproszenie podpinam[br]Dopisany: 16 Luty 2009, 14:29_________________________________________________warzyd dużo miałeś kłopotów przy wymianie kiery w b5? dużo elementów znaczy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 NO to może nowy termin spota?? Przyszła sobota nie ta w tym tygodniu tylko w następnym?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Jutro śmigam do Kielc na szkolenie.Zastanawiam się , jaką trasą z Lublina najlepiej polecieć.Ktoś mi coś podpowie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Najpierw 19 a potem w krasniku na 74 będzie najszybciej. Uważaj na czarne mondeo(najnowsze) i złotą vectre bo lubią trasę 74 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Najpierw 19 a potem w krasniku na 74 będzie najszybciej. Uważaj na czarne mondeo(najnowsze) i złotą vectre bo lubią trasę 74 Oooo super.Dzięki serdeczne za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 28 lutego to mozna by sie spotkac tylko nie 3 osoby.Ja juz zapraszalem i nawet czekalem ale nikt nie przyjechal mam nadzieje ze nastepnym razem ruszy sie ktos z domu i podjedzie.Ja sie pisze tylko na ktora godzine? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 ja też, godzina najlepiej 16 więc tworzę listę: 1. michał-oracz 2. siniakTDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siniakTDI Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 2. siniakTDI Nie wiem jak to zrobie bo bardziej mi pasujke ten tydzień, no ALE to już podchodzi pod patryjotyczny obowiązek więc............... będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 ja też, godzina najlepiej 16 więc tworzę listę: 1. michał-oracz 2. sliniakTDI Siniak nie Sliniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 a tak ładnie brzmiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 to co jest nas narazie trzech 1.Siniak 2.Grzanek 85 3.no i ja moze ktos jeszcze dojedzie milo by bylo spotkac sie w wiekszym gronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beni226 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 koledzy napiszcie o ktorej dokladnie to ma byc i w koncu gdzie???czy Tesco czy WTC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 WTC wstępnie 16 sobota 28 1. michał-oracz 2. siniakTDI 3. beni226 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzyd Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 ja sie pisze.[br]Dopisany: 19 Luty 2009, 11:21_________________________________________________ powiem wam że byłem w Ck wczoraj i w sobotę, wrażenia z jazdy niezapomniane, droga 5minut szybciej niż zwykle :-) i tylko jeden poślizg (kłaniamy się kierowcom autobusów ;linia Kielce-Ostrowiec) grzanek bierz ekipę i na brody jak dudi zaprasza, ja się pod zaproszenie podpinam[br]Dopisany: 16 Luty 2009, 14:29_________________________________________________warzyd dużo miałeś kłopotów przy wymianie kiery w b5? dużo elementów znaczy ?? grzanek mi to robil. chwile mu to zajelo. nic specjalnego chyba nie trzeba bylo robic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 19 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 warzyd piszesz się na spota kto tam jeszcze chętny?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beni226 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 bede w KC o 16 tak wiec postaram sie przybyc tylko jeszcze gdzie mam was szukac???WTC czy Tesco jak by coś? W zime to widze ciezko bedzie sie zorganizowac ale mysle ze jak bedzie lato i ciepło to jakos sprawniej to bedzie wszystko wygladało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 19 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 kolego beni masz mapkę w pierwszym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi