Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki w Kielcach

grzanek85

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem co tu mamy obejrzec ? Z wierzchu to mozna sobie :P Ja jesli juz to w sobote najwczesniej ale nie widze problemu.

• Odpowiedzi 6.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Podejrzewam, że sinik jest już wymontowany, rano będę dzwonił i dowiem się co i jak. Zależy mi żeby sprawdzić, czy nie jest gdzieś w widoczny sposób uszkodzony, czy sprzedający jest wiarygodny, czy to nie jest jakiś szrot z przebiegiem 10x takim, a fotke licznika strzelili z nowego auta :) Skoro koleś sprzedaje całe auto na części to będzie widać, czy jest nowe czy skatowane... mam nadzieje. Każda informacja potwierdzająca, że wygląda to wszystko obiecująca będzie dla mnie bardzo cenna!

Kolego jak coś to mog podjechać , jeśli mi koleś udostępni sterownik silnika to wyciągnę z niego odpowiednie dane. Dowiedz się gdzie to jest dokłdanie w morawicy

Super :)

Dziś do nich dzwoniłem, niby silnik jest jeszcze w aucie, dziś/jutro beda go wyciągać. Golf V walniety mocno w tył, przód tylko odbił się od auta z przodu, lekko uszkodzona chłodnica silnik nie tknięty - takie są jego zeznania. Przebieg 100% oryginał jak na zdjęciach 5147km. Auto stało niby długo za granicą i teraz zostało sprowadzone na części. Niby odpalali go przed zakupem i chodził... dają gwarancje rozruchową a koleś jest na 1000% pewny że działa.

Ja muszę mieć 1000000% pewności zanim go ściągnę, także jeśli będziesz mógł podjechać i sprawdzić fachowym okiem co i jak masz u mnie DUUUŻE piwo przelewem na konto :)

Ustale dzisiaj z nim cene i zapytam gdzie to dokładnie jest.

No tak miałem własnie grzanka zasugerowac bo ma blizej ;) No to sie dogadajcie : ja mysle ze bedzie wszystko ok a to całe wymyslanie o oszustwa to juz lekka paranoja ;D

To czekam odezwij się to podjadę, dziś dostałem do roboty passka 2005 po utopieniu w rowie więc roboty na 4 dni :good: wrzucę zdjęcia druciarstwa....[br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 17:56_________________________________________________Tak wygląda paździerz trochę słabe foty alee....

0ef14473fa5040cdmed.jpg

5bfb3f0f53f1970fmed.jpg

no roboty troche jest[br]Dopisany: 10 Marzec 2009, 19:47_________________________________________________a grzanek ile bys wzial za zrobienie tej tylnej wyrieraczki?[br]Dopisany: 10 Marzec 2009, 19:48_________________________________________________bo juz kilka razy probowalem i dojsc nie moge co tam jest nie tak

Haha :) Ja miałęm ostatnio tez niezły hardcore :D PRzekłądałem frontere angola na euro :) Przarabianie wiazki itp ... Tez cudnie było :D

ale mieliśmy wczoraj frekwencję piękną-chyba połowa kielc niezapowiedziana pryjechała :kox: wszyscy chcę jeżdzić audi :good: