Tposejdon Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 No właśnie trzeba by już jakieś hasło rzucić kiedy następny może tym razem zrobić to tak na pełen profesjonalizm ?? grilek kiełbaski i te sprawy???no i może gdzieś poza miastem?? na torze na miedziance czy obok?? tylko wziąć poprawkę na to ze niektórzy z nas dosyć nisko wiszą nad ziemią i nie wszędzie sie wiedzie hehe
aniolek Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 hmmm a czy tor jest ogolnie dostepny??tym bardziej na grila? z takich miejsc gdzie idzie latwo dojechac i jest miejsce na grila to kolo skarzyska jest zalew Rejow :gwizdanie:
Tposejdon Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 tor jako taki to pewnie nie jest dostępny ale zaraz obok jest prywatny spory plac i myślę ze bez problemów by sie dogadał z właścicielka ale to tylko propozycja żeby ruszyć temacik:)wszystkie oferty mile widziane a zawsze coś sie wybierze:)
Nosb Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 No no kombinujcie i pamietajcie o mnie A raczej moim przeswicie Rejow teoretycznie moze byc : moze nic nie urwe Acha zalew na mostkach tez bylby spoko : jest spory parking nie ma problemow z jakims po prostu przebywaniem tam Miedzianka nie orientuje sie
Tposejdon Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 To na kiedy sie umawiamy? jakies propozycje?? Grzanek mówiłeś coś że masz wejście na hamownie 4x4 w kielcach może byśmy sie zmówili w pare osób na któryś dzięń i podjechali? jakie koszty ?i kto by sie pisał?
grzanek85 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Jak się obrobię to jutro podjadę i popytam o tą hamownie jeśli nie dam rady to w pon na 100%.
Doman13 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 ooo hamownia. może w końcu się dowiem iloma koniami powożę
Nosb Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Przepytaj... Moj typ na spota rekreacyjnego to zalew na mostkach Spory parking (na ktory nawet ja daje rade wjechac) , duzo zieleni Generalnie fajna miejscowka Zapodam jakies foty jutro jak to wyglada na hamownie sie pisze
Tposejdon Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 hehe no no chyba masz ochotę coś zaorać czterema kapciami co?? jak dla mnie też kuszące ale niestety narazie musze sie powstrzymać co do hamowni to może jakąś małą listę chętnych by stworzyć to łatwiej sie będzie motywować co do terminu.. spocik jak najbardziej trzeba ustalić kiedy i miejscówkę wybrać podsyłaj foty to obczaimy ale myślę że zalew brzmi nieźle co wy na to??
kar_sci Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 rozumiem to jest niedaleko skarżyska?? miejscówka spoko w zeszle wakacje tam bylem ze znajomymi... ja jestem za
Tposejdon Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 no to miejsce jest jesli wszystkim pasuje?? choć nie wiem gdzie to jest ale myśle ze sie za kims dowloke z kielc hehe.. to teraz terminek jakies propozycje??
Nosb Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Dorzuce mapke potem gdzie to i jak dojechac ewentualnie
MARCIN607 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 to nie jest ten zalew na trasie Kielce Skarżysko??
Doman13 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 pozycja GPS i wszędzie dojadę. Mogę prowadzić zlotowiczów z Kielc tylko kiedy?
Tposejdon Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 no..można zmówić sie gdzięs i w pare osób dojechać jaki termin proponujecie?
Nosb Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Panowie i panieokreslac sie dokladniej w razie co tak to wyglada : Suchedniow jest po drodze z kielc do skarzyska... Potem w sumie jedzie sie po tej mapce i w koncu za zakretem widac zalew
aniolek Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 to moze taka ciut bardziej czytelna
Rekomendowane odpowiedzi