Doman13 Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 POsejdon, prześlij mi to zdjecie na e-mail: [email protected] to je obetnę albo przerobię i Aniołek będzie mógł wysłać tą fotę do playboya. Ja już dawno zauważyłem że w życiu umysł jest najważniejszy (byłem z paroma modelkami)
michal-oracz Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 doman dzieki za wysłanie błedow zobaczymy co da sie zrobić
aniolek Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 POsejdon, prześlij mi to zdjecie na e-mail: [email protected] to je obetnę albo przerobię i Aniołek będzie mógł wysłać tą fotę do playboya. Ja już dawno zauważyłem że w życiu umysł jest najważniejszy (byłem z paroma modelkami) no nie... chyba zaraz pozaluje,ze sie odezwalam
grzanek85 Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Opublikowano 11 Maja 2009 Co to za problem dajcie tu bo nie mogę znaleźć na forum może pomogę
Tposejdon Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Aniołek.. nie ma obawy:) my tacy nie jestesmy:) zdjęcie jest naprawde oki i po co je zmieniac:)? podesłałem domanowi13 wszystkie focie ze zlotu żeby miał kolekcje
michal-oracz Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 grzanek wyszly mi trzy bledy jeden od pompki centralnego ale to podobno moze zalewac woda no i dwaod silnika jeden od czujnika cisnienia drugi od kompa
grzanek85 Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Opublikowano 12 Maja 2009 Widziałem jak będziesz miał czas podjedź do mnie to porządnie zwagujemy, jedyny błąd którym bym się przejmował to ten w sterowniku silnika związany z pamięcią ale jak podjedziesz może coś wymyślimy.
nike21 Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Zapraszam wszystkich chętnych do zakupu flagi klubowej >>>KLIK<<<
domino Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 WITAM WSZYSTKICH , CZY W NAJBLIŻSZYM CZASIE BĘDZIE JAKIŚ ZLOCIK ???
michal-oracz Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 na razie grzanek nie dam rady bo przyszedl do mnie kryzys i ciezko na razie z kasa ale jak cos sie zmieni to odrazu przyjade
Tposejdon Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 następny planowany za trzy tygodnie w weekendzik no już nie całe:)
grzanek85 Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Opublikowano 13 Maja 2009 Damy i se radę z kryzysem ja już prawie zdrowy, więc praca wrze. Doman jak tam projekcik>>?? :
Doman13 Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 projekcik się posłał na Twoje konto. Jest on rozwojowy. jednak jest parę kwestii. Jeśli masz przesiadać się na prof. stronę www to nie wiem czy jej adres się nie zmieni, a za nią e-mail... normalnie jak adres strony jest : www.koziabroda.com to e-mail jest [email protected] decyzja w Twoich rękach
Tposejdon Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Doman13 w sobote robie porzadek w garażu także będzie sie można wbijać jak tam stoisz czasowo?? moze sie zmówimy na tygodniu tak po 17 w kielcach to pogadamy??
Doman13 Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 po siedemnastej to jestem właściwie dostępny. Możemy się spotkać koło Mc Donalda na Żytniej. Rób porządek to grzebniemy w naszych furach od dołu. Zadzwonię do Cibie w poniedziałek po 16 to dogadamy się co i jak. HEJ!!!
michal-oracz Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 Grzanek to kiedy mozna podjechac z tym autkiem?moze jutro jakos po poludniu bo bede akurat w kielacach to bym moze podjechal
grzanek85 Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Opublikowano 15 Maja 2009 Jutro to znaczy w sobotę?? Jeśli tak to jestem dostępny do godziny 16
Tposejdon Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 no taki właśnie miałem plan:) musze sie do tej półośki dobrac i moze te lampy cos przerobie a i u Ciebie podłacyzmy postoje i przebadamy co tam pod spodem słychać..to czekam w poniedziąłek na telefon. pozdro..
michal-oracz Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 jak sie wyrobie to podjade[br]Dopisany: 15 Maj 2009, 19:06_________________________________________________koledzy czy komputer od golfa jest taki sam jak do nas?bo mam mozliwosc podmiany za ten moj.a zeby bylo smiesnie to mi gdzies spiernicza woda z ukladu u modle sie zeby to nie uszczelka pod glowica.ale zaraz wchodze do garazu i bede patrzyl
grzanek85 Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Opublikowano 17 Maja 2009 Jak uszczelka to będzie biały korek pod spodem, komp ma się zgadzać po numerach jak i po wersji softu więc ciężko będzie z podmianką a pozatym nie odpalisz auta bo immo. Sprawdź też po lewej stronie bloku przy króćcu czujnika temp częśto tam pęka i leci woda na maxa. Kupiłes auto z silnikiem AVG??
Rekomendowane odpowiedzi