Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

850zł :naughty:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:oklaski: :good:

Opublikowano

wolał bym ori za tą kasę spokojnie kupisz nawet taniej, ja sprzedałem ori za 150 zł[br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 22:00_________________________________________________jak kupisz ori to z montażem nie będziesz miał problemu

Opublikowano

mialem taki w oplu. fajny i ladnie wykonany ale wolalbym oryginal jednak do audiola :gwizdanie:

Opublikowano

850zł :naughty:

no to miałeś niebywałe szczęście :wink4:

a więc będzie pierwszy sedan na forum z tym zderzakiem.

gdzie wyrwałeś allegro ???

Opublikowano

tak koleś ode mnie..ale coś mocno ściemnia :cool1: miałem go zobaczyć na żywo ale 10 razy przekładał spotkanie..

Opublikowano

mialem taki w oplu. fajny i ladnie wykonany ale wolalbym oryginal jednak do audiola :gwizdanie:

No ja tez miałem go w oplu i dlatego zastanawiam sie nad zakupem ale chyba jednak zostanę przy ori, chociaż Armster jest pojemniejszy :decayed: :decayed:

Opublikowano

tak koleś ode mnie..ale coś mocno ściemnia :cool1: miałem go zobaczyć na żywo ale 10 razy przekładał spotkanie..

Ja już umawiałem się z nim w tamtym tygodniu w czwartek ze biorę, kazał dzwonić w tym tygodniu. Zadzwoniłem i nie było problemu z kupnem.

adamooo to kiedy jedziesz oglądać te fotele :?: :?: daj znać czy zakup się udał :decayed:

Opublikowano

:siema:

Czy ktoś miał doczynienia z firmą " Meyle" chodzi o kpl. wzmocnionych wahaczy ( a może któryś z Was to założył ) jak to się ma do rzeczywistośći , warto - czy to tylko chwyt reklamowy :mysli:

Opublikowano

:siema:

Czy ktoś miał doczynienia z firmą " Meyle" chodzi o kpl. wzmocnionych wahaczy ( a może któryś z Was to założył ) jak to się ma do rzeczywistośći , warto - czy to tylko chwyt reklamowy :mysli:

Tez zamowilem.Zobaczymy co to jest.

Opublikowano

Ja tylko w Lemfordera wierze... ale ciekaw jestem Waszego eksperymentu.

Opublikowano

Ja tylko w Lemfordera wierze... ale ciekaw jestem Waszego eksperymentu.

Lem chyba nawet tanszy jest delikatnie.

Gosc w sklepie polecal szegolnie.Mowil,ze ma tez Lema.Ale poleca Mayle.

ZObaczymy 4 lata gwarancji i podobno ze egzekwowaniem nie ma problemow.

Opublikowano

Z tego co zerkałem na alledrogo ( ceny za kpl. )

Lem 1400-1500 zł

Mey 1700-1800 zł

Wczoraj napisałem PW do TOM77z pytaniem o opinie Mey-a .... zobaczymy co odpisze .

Bieniek dzięki za podtrzymanie na duchu :>[br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 15:42_________________________________________________Dostałem odpowiedź :

Tomek poleca jednak Lemforder-a ( taki jest w naszych autach ) na kilka lat w branży motoryzacyjej jeden raz sprzedał Mey na zamówienie do BMW i nie wie jak to się sprawuje , bo nie zna gościa ......

Bieniek daj znać jak założysz u Siebie jak to się sprawuje ....... może zostanie wykorzystane przez innych Kolegów :good:

Opublikowano

BMW wklada Meyle na 1 montaz ? Bo krazy opinia, ze zawias BMW jest malo wytrzymaly na PL drogach.

Opublikowano

Michał źle mnie zrozumiałeś , :no: ( nawet nie wiem co pakują na pierwszy montaż ) tylko gość zamawiał do (fury) BMW. Jak to się sprawuje po wymianie to Tomek nie wie - po prostu nie ma z klientem kontaktu .

Opublikowano

wiecie ile może kosztować osłona pod skrzynie biegów? [br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 17:10_________________________________________________http://moto.allegro.pl/audi-a4-11-00-11-04-oslona-skrzyni-biegow-i1342007928.html coś takiego znalazłem ale czy to wytrzyma chociaż sezon?

Opublikowano

Śmiało kupuj, ja w tamtym roku właśnie kupiłem taką z ABS- u, może jest mniej giętka, ale z 3 razy grubsza.

Co najważniejsze nic się do tej pory nie stało, a na moim zawiasie nie raz przytarłem/ przywaliłem.

Szczerze polecam, ja kupiłem na giełdzie :).

Opublikowano
  • Autor

Panowie ile mozna wziasc za lampy ksenon kompletne do b6 ? Reflektuje ktos ewentualnie ?