Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie jakies fajne miejsce na gaśnice ?

Ory ma być pod fotelem pasażera ? Ale to chyba trzeba jakiś uchwyt dokupić czy jak ?

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja mam w kole zapasowym :decayed:

Opublikowano

Potrzebuje filtry oraz olej. Powiedzcie mi gdzie najlepiej kupić i ile wchodzi do 1.9tdi bo nie wiem czy patrzeć na 4l czy 5l :decayed:

Opublikowano
Panowie, jak skasować serwis między zegarami bez podłączenia vaga podobno coś się przyciska przytrzymuje i znika :decayed::decayed:
Wciskasz servis przekręcasz zapłon i powinno się wykasować chyba dobrze pamiętam:naughty:
Opublikowano

Panowie, moj ojciec wlasnie stoi na trasie, Passat 2.0TDI BMP, jakies c**jowe odglosy z silnika ("chodzi jak traktor" :grin: ), brak mocy itd...

Szybkie wrozenie z fusow - problem mechaniczny (walki), czy moze to bys cos z ukladem wtryskowym (padniety PD) ?

Opublikowano

Pewnie wtrysk.

JAk kumaty to neich odpina pojedynczo wtryski.

Jak odlaczy padniety to na 3 spokojnie sie doczlapie do warsztatu.

Opublikowano

Wiesz, do domu ma jakies 200km, wiec nie bardzo :kwasny:

Opublikowano

Tylko assistane i laweta wtedy.

Opublikowano
Panowie, jak skasować serwis między zegarami bez podłączenia vaga podobno coś się przyciska przytrzymuje i znika :decayed::decayed:

jak dobrze pamiętam to:wyłącz zapłon

-przy wciśnietym guziku service tj.ten klucz włacz zapłon..na wyświetlaczu pojawi sie service coś tam

-w ciągu 5 sekund wciskasz i przytrzymujesz na chwile guzik 00 tj zerowania i powinno być gotowe.jak cos to pisz

Opublikowano

Jutro będę kminił, chociaż na necie czytałem że mam przycisnąć Cheek włączyć zapłon i dopiero 00. No zobaczymy spróbuje to i to :decayed:

Opublikowano
Jutro będę kminił, chociaż na necie czytałem że mam przycisnąć Cheek włączyć zapłon i dopiero 00. No zobaczymy spróbuje to i to :decayed:

nie wiem co na necie pisze ale to co ci napisałem to pisze w instrukcji obsługi bo mam po polsku...a nie dawno sam stosowałem bo tez servis kasowałem:decayed:

Opublikowano
Potrzebuje filtry oraz olej. Powiedzcie mi gdzie najlepiej kupić i ile wchodzi do 1.9tdi bo nie wiem czy patrzeć na 4l czy 5l :decayed:

U Dzika...

Opublikowano
Panowie, moj ojciec wlasnie stoi na trasie, Passat 2.0TDI BMP, jakies c**jowe odglosy z silnika ("chodzi jak traktor" :grin: ), brak mocy itd...

Szybkie wrozenie z fusow - problem mechaniczny (walki), czy moze to bys cos z ukladem wtryskowym (padniety PD) ?

Z tego co wiem to u mnie jak padnie wtrysk to silnika nie da sie wlaczyc. BMP- to zdaje sie odpowiednik BRD w Passacie? Jak zslepi na szybko EGR i sie nie poprawi to typuje na Pompe oleju.

Opublikowano

Ja tak mialem jak wracalem ze zlotu do domu przy wuprzedzaniu kplego pier**l..ecie brak mocy i siwy dym :kwasny: okazalo soi ze spada ma rura od IC

Opublikowano

Kto na forum sprzedaje części do rozrządu 1.8T B6?

edit: mam :P

któryś z tych od hammera zestawów podejdzie do 1.8T AWT w Passacie 2001r.

ewentualnie ktoś z was może dać namiary na oryginalne części do VW Passat 1.8T AWT 2001r? głównie to

Pasek rozrządu 06B 109 119 A

Rolka napinacza 06B 109 243 B

Rolka kierunkowa 06B 109 477 A

Pompa wody 06A 121 011 C

Opublikowano

Hammer ma dobre części bierz od niego:wink::wink:

Opublikowano
Hammer ma dobre części bierz od niego:wink::wink:

Ale do AWT nie ma...

Opublikowano

Pany jakie hidy z Allegro najlepiej kupić jakie postojowe co w długie i co w halogeny co by kox był :decayed:

Opublikowano
Pany jakie hidy z Allegro najlepiej kupić

Żadne? Nie chciałbym spotkać cię na drodze świecącego mi po mordzie hidami..

A w postojówki ładuj Philips Blue Vision a w długie Night Breakery :)