Wojtek_A4 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Troche Was pomecze.... Czy kratke s line do zderzaka boczna na allegro za 99zl to dobra cena czy isc do ASO?
marcin_o23 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 w aso chyba 97 a na allegro dojdzie przesyłka
wladi Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 w aso chyba 97 a na allegro dojdzie przesyłkaW Aso 85 z rabatem:naughty:
julo23 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 o dziwno jak dla mnie najgorsze Niemcy, a najlepiej jechało mi się w Anglii, polska spoko mieszkam w Policach koło Szczecina 20km od granicy DE Czemu DE najgorsze ? Może najdłuższe i dlatego ?
kaju Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Panowie ogarnia ktoś tutaj programy typu corel lub coś takiego, żeby mi skleić dwie mapy zasadnicze? Dwie strony trzeba ze sobą złączyć i zapisać w jpegu
Artur82 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Panowie czy w gril S4 podejdzie ten emblemat?? Audi S-line emblemat A3 S3 A4 S4 A5 S5 A6 3 SZTUKI (2891324814) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
marcin_o23 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 no nie za bardzo, a napewno nie p&p, może klejąc
iconslave Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 o dziwno jak dla mnie najgorsze Niemcy, a najlepiej jechało mi się w Anglii, polska spoko mieszkam w Policach koło Szczecina 20km od granicy DE Czemu DE najgorsze ? Może najdłuższe i dlatego ? zapierniczają jak by byli sami, jechałem w nocy, no i fakt jak wjechałem to zobaczyłem na gps za 470km zjedz to złapałem się za głowę
MARCIN607 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 o dziwno jak dla mnie najgorsze Niemcy, a najlepiej jechało mi się w Anglii, polska spoko mieszkam w Policach koło Szczecina 20km od granicy DE Czemu DE najgorsze ? Może najdłuższe i dlatego ? zapierniczają jak by byli sami, jechałem w nocy, no i fakt jak wjechałem to zobaczyłem na gps za 470km zjedz to złapałem się za głowę Toz to caLy urok Germanii. Ile razy bym nie jechal to jestem pelen podziwu jak oni zapier... lewym pasem:kox:
Blachu Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 To ja też się Was poradzę... 700 zł za komplet dekorów 1NK (stan bardzo dobry) do dobra cena? Brać je?
Wandej Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 o dziwno jak dla mnie najgorsze Niemcy, a najlepiej jechało mi się w Anglii, polska spoko mieszkam w Policach koło Szczecina 20km od granicy DE Czemu DE najgorsze ? Może najdłuższe i dlatego ? zapierniczają jak by byli sami, jechałem w nocy, no i fakt jak wjechałem to zobaczyłem na gps za 470km zjedz to złapałem się za głowę Toz to caLy urok Germanii. Ile razy bym nie jechal to jestem pelen podziwu jak oni zapier... lewym pasem:kox: Zapomniałem Ci foty cyknąć Weź kopsnij numer jeszcze raz to pdeśle MMS`a jutro:wink:
kaju Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 a najlepiej jechało mi się w Anglii Przyjeżdżając do kraju łapie się za głowe, co się w tej PL wyrabia, jak sobie porównam kulturę co niektórych na naszych drogach... wręcz przerażony jestem, dzisiaj z przyzwyczajenia staje przed przejściem, przepuszczam pieszych, a tu mi jakiś palant z tyłu na mnie trąbi no myślałem, że wyjde z klamką i mu przed szybą przeładuje...
daniels Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Panowie czy w gril S4 podejdzie ten emblemat??Audi S-line emblemat A3 S3 A4 S4 A5 S5 A6 3 SZTUKI (2891324814) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. podejdzie ---------- Post dopisany at 22:16 ---------- Poprzedni post napisany at 22:10 ---------- panowie założyłem na próbe bixy od b8 i wywala mi błąd "right dipped headlight" zapali się i gaśnie o co kaman?
MARCIN607 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Cos gdzies przerywa ---------- Post dopisany at 22:31 ---------- Poprzedni post napisany at 22:30 ---------- Troche Was pomecze....Czy kratke s line do zderzaka boczna na allegro za 99zl to dobra cena czy isc do ASO? Jak nie masz aso w miescie bierz z allegro albo znajdz dobrego czlowieka ze znizkami co wysli Ci je paczka ekonomiczna ---------- Post dopisany at 22:39 ---------- Poprzedni post napisany at 22:31 ---------- Kurde tak paczylem w dzial b6 i tam prawie kazdy ma s line A czlowiek sie pierdo...li jak ten glupi zamiast znaczek na grill walnac. Sory za brak polskich znakow jade z fona zony
Fr0styyy. Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Daniels, znowu nie będę mógł spać po nocach
Artur82 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 daniels1980 ale musiałeś coś rzeźbić czy podszedł P&P ten znaczek ??
Marcino87 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 daniels1980 ale musiałeś coś rzeźbić czy podszedł P&P ten znaczek ?? ja kiedyś kupiłem z TT chyba i podchodzi p&P nie dużo kosztowało 70 pln w aso chyba poszukam r i dam znać
Chuck Norris Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Nie wiem kto napisał w jakimś tam temacie, że zapalniczkę w B6 da się wyjąć bez ściągania tunelu, ale dla mnie jest magikiem i największym czarodziejem świata . Po ponad 1h odkręcania zapalniczki (2 małe torxy), odpięciu wtyki, wyjęciu maskownicy ręcznego, wywaleniu wszystkich wygłuszeń za nic w świecie nie da się tego wyciągnąć, po prostu jest za mało miejsca, jedyny plus jest taki, że popiwkowałem z kumplem w garażu . Chyba, że rozwalić tunel i wtedy się wyciągnie, albo poprzycinać zapalniczkę . Także dla tych, którzy mają zamiar to robić- nawet nie próbujcie, bo szkoda nerwów i czasu .
tymonA4 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Ja wyciągam cały tunel w 25minut i se możesz odkręcić co chcesz zapslniczka jest przykrecona od dołu moze ktoś nie miał jej wogole przykreconej to i szybko poszlo
Rekomendowane odpowiedzi