turzol Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 a do czego to?? do sedana , uchwyty na siatki z zakupami. W avancie jest to rozwiazane inaczej A w avancie jak jest? Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 w Avancie był pakiet bagażnik - opaska na zakupy zintegrowana w prawym boczku, siatka na zakupy i uchwyty siatki w rolecie . Kończe teraz rezać ten pakiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9680 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 kolego "Wandej" czyli NGK Y-732J 12V to te pasuja ? Co do drugiego numeru NGK to taki mi podano w sklepie i taki sam znalazlem na stronie internetowej NGK w wyszukiwarce swiec zarowych wedlug marki pojazdu tak wiec moze do Alfy tez pasuja 28zl to tanio ale Ja akurat w UK przebywam i ciezko mi sie z glabami dogadac jakie powinny byc do Mojego auta a nie ukrywam , ze rozchodzi sie o cene miedzy ori swieczkami i NGK. Ori w ASO to 18 funtow + 20% VAT (103zl szt) a NGK 11 funtow z VATem (53zl szt) a ze na chwile obecna nie mam jak wykrecic swieczki , zeby sprawdzic jakie maja byc dlatego zapytuje Was klubowiczow bu w UK to nawet na ASO nie ma co liczyc Dzieki wielkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 103 zł za świece:facepalm: No ten pierwsze dokładnie Y-732J:good: Szkoda że OPEk za granice nie wysyła bo bym Ci podesłał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9680 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 No niestety takie ceny ale coz pracuje sie za Funty to i trzeba placic w Funtach Dzieki wielkie kolego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barrowiec1 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 a do czego to?? do sedana , uchwyty na siatki z zakupami. W avancie jest to rozwiazane inaczej A w avancie jak jest? Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 w Avancie był pakiet bagażnik - opaska na zakupy zintegrowana w prawym boczku, siatka na zakupy i uchwyty siatki w rolecie . Kończe teraz rezać ten pakiet A te uchwyty podejda pod zwykla rolete? Czy jakas specjalna ma byc? Daj namiary na te uchwyty jak mozesz... Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Felgi No, ohyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Domin było ciężko i jeszcze nie słyszałem żeby laki tak kurwował ale dał radę, thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Domin było ciężko i jeszcze nie słyszałem żeby laki tak kurwował ale dał radę, thx jak nie pokutwisz to nie zrozumi , a tak pare kuwek i poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 ---------- Post dopisany at 00:03 ---------- Poprzedni post napisany at 00:00 ---------- Marcin graty ---------- Post dopisany at 01:24 ---------- Poprzedni post napisany at 00:03 ---------- to jest dopiero kawałek :slina: Dzięki Józekps kawałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JotAeN Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 a do czego to?? do sedana , uchwyty na siatki z zakupami. W avancie jest to rozwiazane inaczej A w avancie jak jest? Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 w Avancie był pakiet bagażnik - opaska na zakupy zintegrowana w prawym boczku, siatka na zakupy i uchwyty siatki w rolecie . Kończe teraz rezać ten pakiet Wstaw fotki jak to wyglada po wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Bart's ma takie coś u siebie w autku. Fajny bajer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 dobra cena za kratki do s lina przod AUDI A4 B6 S-LINE KRATKA ZDERZAKA ORYGINAŁ JAKNOWA (3042240101) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 żeby zdemontować tylna półkę trzeba ściągnąć boczne elementy tapicerki. tzn wypiąć górną listwę przy szybie odkręcić śruby od bocznych tapicerek, odkręcić rączki nad drzwiami i wypiąc własnie te boczne osłony. są na zatrzask jak sie już odkręci kilka śrub żeby ją wyjąc?nie prawda.wyjąć można bez tego demontażu...ale Artur jak bedziesz chciał załozyc półke z roleta to trzeba to rozebrać..i nie tylko to.wiem bo przechodziłem przez to z moją roletą chodzi mi o demontaż tylko po to bo muszę coś pod półką sprawdzić...czyli jak ją wyjąć?? Artur wyjąłeś juz tą półke?jak nie to najpierw zdejmujesz kratke głośnika i odkręcasz tam te śrubki..potem musisz lekko klapnąć oparcia bo półka tam zachodzi.na tych podgięciach podrywasz do siebie.tam są takie spinki jak w tylnych plastikach siedzen i słupki tez takie chyba mają.potem z jednej i drugiej strony połki od stron słupka podginasz półke w dół i szarpiesz do siebie.musisz naciskach w dół bo w słupkach są 3 takie jezyczki które wchodzą w dzury w półce.jak coś to pytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruper Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Panowie po odpaleniu auta i wciśnieciu pedału hamulcowego wyskakuje mi kontrolka systemu ESP, co może być przyczyną ? Po zgaszeniu silnika i ponownym odpaleniu dzieje się to samo ? Dodam, że jakies 2 miesiące temu zmienialem serwo bo miało wodę i zamarzało ... Jakieś sugestie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Panowie po odpaleniu auta i wciśnieciu pedału hamulcowego wyskakuje mi kontrolka systemu ESP, co może być przyczyną ? Po zgaszeniu silnika i ponownym odpaleniu dzieje się to samo ? Dodam, że jakies 2 miesiące temu zmienialem serwo bo miało wodę i zamarzało ... Jakieś sugestie ? Czujnik na pedale:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruper Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Andrzeju a może coś więcej ? Jestem laikiem, a chetnie dowiedziałbym sie czegos na ten temat. Bede wdzieczny za jakiekolwiek info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Andrzeju a może coś więcej ? Jestem laikiem, a chetnie dowiedziałbym sie czegos na ten temat. Bede wdzieczny za jakiekolwiek info.Pod pedałem masz czujnik może jest uszkodzony najlepiej było by podłączyć vaga pokaże czy czujnik jest trafiony;)memory five-wladi i wszystko jasne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Andrzeju a może coś więcej ? Jestem laikiem, a chetnie dowiedziałbym sie czegos na ten temat. Bede wdzieczny za jakiekolwiek info.Pod pedałem masz czujnik może jest uszkodzony najlepiej było by podłączyć vaga pokaże czy czujnik jest trafiony;)memory five-wladi i wszystko jasne:) Znaczy nad pedałem:wink: Możesz kupić drugi i podmienić to zobaczysz czy działa bo nowy zamiennik 30zł kosztuje. Jak zerkniesz od spodu tam pod kierownicę gdzie są pedały to zobaczysz czujniki na hamulcu i na sprzęgle:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Chłopaki możecie mi napisać jak silniki AWX i AVF reagują na gorszej jakości ropę ? Czy pompowtryski są wrażliwe na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sikszak Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 http://s19.postimage.org/mtjda5hyb/RIDICK.jpg---------- Post dopisany at 12:15 ---------- Poprzedni post napisany at 12:14 ---------- ale tten jest ponoć do B8 U mnie ten uchwyt wygląda tak: Możne je montować po obu stronach bagażnika. Ja je zamontowałem w te zaznaczone otwory. Włożyłem w te prostokątne otwory metalowe spinki tak aby móc wkręcić śrubkę w ten okrągły otwór. wszystko pasuje jak ulał. A i jeszcze jedno ja swoje uchwyty kupiłem od skody octavi. Są identyczne a dużo tańsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi